adplus-dvertising

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”, ΠΡΩΗΝ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ” – ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ – Η ΑΣΚΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΜΕΩΣ – ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΕΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Η αναφορά, η οποία αμέσως μετά την αποστολή της στην Νίκη Κεραμέως, προωθήθηκε στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας:

ΑΝΑΦΟΡΑ
Yahoo/Απεσταλμένα
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:Nikikerameus Info
Τρί, 8 Φεβ στις 8:58 μ.μ.
Κυρία Υπουργέ,
 
Στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” δραστηριοποιείται επί μεγάλο χρονικό διάστημα η παρακρατική ομάδα με την ονομασία “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, η οποία ελέγχεται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών μετά από μήνυσή μου για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, απειλής κατ’ εξακολούθηση και συκοφαντικής δυσφήμησης μέσω του διαδικτύου κατ’ εξακολούθηση, η δε σχηματισθείσα σε βάρος της δικογραφία εκκρεμεί για προκαταρκτική εξέταση στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
 
Αρχηγός της εγκληματικής ομάδας είναι ο ελεγχόμενος χρήστης του facebook με το ψεύτικο όνομα προφίλ “Δημήτρης Παπαντωνίου” και φωτογραφία Ασιάτη ηθοποιού:
 
Οι προηγούμενες φωτογραφίες στο προφίλ του εγκληματία ήταν αυτές:
Μετά τη διαγραφή της σελίδας της ομάδας αυτής προχθές το μεσημέρι, ως απέλπιδα προσπάθεια να εξαφανίσουν τα ίχνη της έως τότε δράσης τους, ο αρχηγός της δημιούργησε νέα ομάδα, με την ονομασία αυτή τη φορά “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”, στην οποία άρχισαν να εγγράφονται σταδιακά όλα τα μέλη της αρχικής σελίδας.
Γύρω από τον αρχηγό δραστηριοποιείται ο σκληρός πυρήνας των παρακρατικών σκουπιδιών, όλα με ψεύτικα προφίλ, τα οποία επιδίδονται σε μία άνευ προηγούμενου συνεχή, επί καθημερινής βάσης, στοχοποίησή μου, με χυδαίες ύβρεις, λάσπη και απειλές, και κατασυκοφάντησή μου.
 
Όλως ενδεικτικώς:
 
 
Είναι τεράστιος όγκος των δημοσιεύσεων αυτών.
 
Γύρω από τον πυρήνα αυτό δραστηριοποιείται μία ομάδα από χρήστες του facebook, οι οποίοι χρησιμοποιούν ψεύτικα προφίλ, αλλά η ταυτοποίησή τους ήταν σχετικά απλή. Σε αυτά τα προφίλ εντοπίστηκαν υγειονομικοί υπάλληλοι, υποψήφιοι βουλευτές και άλλοι.
 
Και υπάρχει τέλος μία ομάδα μελών με πραγματικά στοιχεία και φωτογραφίες προφίλ. Κάποια από τα μέλη αυτά έχουν σταθερή παρουσία στη δραστηριότητα της ομάδας, είτε μέσω των θετικών αντιδράσεών τους στις εναντίον μου δημοσιεύσεις, είτε με τον σχολιασμό τους σε αυτές, είτε ακόμα και με δικές τους δημοσιεύσεις στις σελίδες.
 
Ήδη με αναφορά μου στον Υπουργό Υγείας έχω καταγγείλει τη σχετική εγκληματική σε βάρος μου δράση υγειονομικών υπαλλήλων.
 
Δια της παρούσης, και προ των εκ του νόμου προβλεπομένων αστικών και ποινικών ενεργειών μου, υποβάλλω πειθαρχική αναφορά εναντίον της προϊσταμένης Οικονομικού της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λακωνίας, Πολυτίμης Σταθάκου.
 
Η εν λόγω υπάλληλος προέβη στην κάτωθι υβριστική για μένα δημοσίευση στην ως άνω παρακρατική σελίδα στο facebook:
 

 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη υπάλληλος αναφέρεται στο πρόσωπό μου, όπως προκύπτει από τη σχετική έρευνα στη δραστηριότητα του λογαριασμού της στο facebook, αλλά αυτή είναι η πρώτη που στρέφεται ευθέως εναντίον μου με υβριστικούς χαρακτηρισμούς.
 
Παρακαλώ για τις δικές σας κατά νόμο ενέργειες.
 
Αθήνα, 8 Φεβρουαρίου 2021
Ο Αναφέρων Δικηγόρος
 
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x