adplus-dvertising

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ” ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΚΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗΣ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΩΞΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ” (ΠΡΩΗΝ “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΚΕΤΟ “ΟΧΙ” ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΦΥΛΑΚΗ) !! ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ;; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΑΡΗ ΔΗΜΟΚΙΔΗ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ “68ΧΡΟΝΗ” ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΕΣ ΗΤΤΕΣ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ !!

Στην υπόθεση του θανάτου του Νίκου Σταύρου τους άφησα αρκετά περισσότερο να εκτεθούν.

Έχει πέσει όλο το παρακράτος πάνω σε αυτή. Η ομάδα της Ευελπίδων δεν έπεσε στην παγίδα, αλλά τα παρακρατικά σκουπίδια έκαναν σημαία τους την υπόθεση “Νίκος Σταύρου”.  Και βρήκαν αρωγό στη λάσπη τους για τον θάνατο του Νίκου, τον Αρούλη τον Δημοκίδη και τη Lifo. Ο οποίος Δημοκίδης έως και εξώφυλλο στο λογαριασμό του στο facebook έκανε τη δημοσιογραφική αλητεία του, με τη φωτογραφία μου να δεσπόζει πάνω από το κεφαλάκι του στη φωτογραφία προφίλ του.

Ούτε το control δεν έχει τόσο μεγάλη φωτογραφία μου στο εξώφυλλο του δικού της λογαριασμού στο facebook…

Περίμενα να δω τι θα κάνουν τα κανάλια.

Τίποτα. Παρά την ενίσχυση των παρακρατικών σκουπιδιών από τον Αρούλη.

Μετά από δώδεκα απόπειρες από τις αρχές Σεπτεμβρίου, πήραν επιτέλους το μάθημά τους. Λίγο χθες ο Alpha και κανα δυο sites αναπαρήγαγαν την …αυτοχειρία των υγειονομικών από την Πάτρα για την υπόθεση του Γιώργου Γκιούρκα (αν έχουν το θεό τους…), και μέχρι εκεί. Κανένας άλλος, ούτε καν ο Νίκος Ευαγγελάτος, δεν “τσίμπησε”.

Και πώς να ασχοληθούν οι εισαγγελείς με την υπόθεση του Νίκου Σταύρου. Δεν είναι μόνο το τριπλό Βατερλό τους με τη διασπορά ψευδών ειδήσεων (Ελευθεριάνος/Νούλης/Οικονόμου/εφέτες συμβουλίου εφετών), με τα δύο κακουργήματα στην υπόθεση της Αντιγόνης Πανταζή (Νούλης), και με την άλλη διασπορά ψευδών ειδήσεων (Παπαγεωργακοπούλου/Χρυσικού).

Είναι και ότι για τις συνθήκες νοσηλείας, διασωλήνωσης και θανάτου του Νίκου Σταύρου έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία μετά από μήνυση της χήρας Σταύρου για ανθρωποκτονία από αμέλεια (όπως έχω πει πολλές φορές, πάντα “από αμέλεια” ξεκινάμε), στην οποία με έχει διορίσει πληρεξούσιο δικηγόρο και αντίκλητό της. Με τη μήνυσή της αυτή υπέβαλε αίτημα για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, πλην όμως είχαμε τα γνωστά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, με τη νεκροτομή να γίνεται με ενάμιση μήνα καθυστέρηση και μόνο μετά από δική μου και πάλι συνεχή πίεση και έγγραφες αναφορές. Με το Ιπποκράτειο βεβαίως όχι απλά να “βολεύεται” με την καθυστέρηση αυτή αλλά και να πιέζει τη χήρα να παραλάβει τη σορό.

Μία νεκροτομή η οποία απέδειξε ότι υπήρχε μεγάλη ποσότητα υγρού στον πνεύμονα, μετά από 16 μέρες στη Μ.Ε.Θ. (17.5.2021 – 1.6.2021), η οποία δεν έπρεπε να υπάρχει και έπρεπε να είχε αντιμετωπιστεί.

Αλλά δεν αντιμετωπίστηκε…

Περίμενα λοιπόν να δω αν θα “τσιμπήσουν” τα κανάλια για να γίνει …”πάρτι”, αλλά ο μόνος που είδε φως και μπήκε ήταν ο …Αντώνης Καφετζόπουλος, του οποίου πολύ του άρεσε η δημοσιογραφική αλητεία του Αρούλη και ήθελε να μοιραστεί τη χαρά του αυτή με τον κόσμο.

Για τον Αντωνάκη ετοιμάζεται το εξώδικο που έχω προαναγγείλει.

Ξέχασα να σας πω ότι ο Αρούλης ο Δημοκίδης όχι μόνο έβαλε την ομπρέλα της Lifo πάνω από τα παρακρατικά σκουπίδια, όπως είχε κάνει για πρώτη φορά με την υπόθεση της Πασχαλίνας Γαζή, με δημοσίευμα στο οποίο αναδημοσίευσε, χωρίς δικά του σχόλια, τις βρωμιές της φίλης των παρακρατικών σκουπιδιών, της “Katerina Tier” και μέλους της σελίδας της εγκληματικής οργάνωσης, και αυτές του παρακρατικού σκουπιδού “Markela Komninou”, αλλά μπαίνει και σχολιάζει κανονικά στη σελίδα αυτή.

Και τώρα έφτασε η στιγμή της επίθεσης για την υπόθεση του Νίκου Σταύρου.

Είστε έτοιμοι;

Γιατί είναι και η ώρα να τελειώνουμε με παρακράτος και “Δημοκίδηδες”…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x