adplus-dvertising

ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ !! Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ Ε.Ο.ΔΥ. ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΑΤΗΣ !! ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΥΠΟΔΙΚΟ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !!

Όλα άλλαξαν μετά την αναβολή της δίκης. Και τα μέλη της οργάνωσης προσπαθούν από τότε να χτίσουν την υπεράσπισή τους, ομολογώντας όμως τελικά, ο ένας μετά τον άλλον, μέχρι τον ίδιο τον αρχηγό, τη μεγαλύτερη απάτη, το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

“Εμείς σας το είχαμε πει”. Αυτό πάνε τώρα να κάνουν, πλην όμως αυτό που ομολογούνε τώρα είναι αυτό αυτό που καταγγέλλω, αποδεικνύω και μηνύω εδώ και είκοσι και πλέον μήνες, ενώ οι ίδιοι όλο αυτό το διάστημα όχι απλά δεν έλεγαν τίποτα, αλλά έβαλαν και τους συνεργούς τους στα Μ.Μ.Ε., τους επίορκους εισαγγελείς και το παρακράτος, σε αγαστή συνεργασία όλοι αυτοί, να με σφυροκοπάνε, την ίδια ώρα που δεχόμουν διπλό έλεγχο από την Α.Α.Δ.Ε. και επίσης διπλή επίθεση από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Βρήκαν τότε ευκαιρία να εμφανιστούν για πρώτη φορά μετά από τόσους μήνες απόλυτης ενοχοποιητικής σιωπής, γιατί τότε έδωσε εντολή το αρχηγείο της οργάνωσης να με “ανακαλύψουν” και να γίνει η ολοκληρωτική επίθεση εναντίον μου, όπως κάποιοι γιατροί από ένα-δύο νοσοκομεία, η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών ή ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας.

Όλο κυριολεκτικά το σύστημα πάνω μου. Με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να βάζει το κερασάκι στην τούρτα της στοχοποίησής μου και της ασύλληπτης λάσπης που δεχόμουν ήδη από τις αρχές Σεπτεμβρίου, με τη δημόσια παρέμβασή του με την οποία επιχείρησε να χειραγωγήσει και να κατευθύνει τη Δικαιοσύνη στις ποινικές διαδικασίες που κινήθηκαν εναντίον μου, ενώ στα τελειώματα των επιθέσεων ήρθε η αποκάλυψη από την Ιωάννα Μάνδρου στον ΣΚΑΪ, ότι στις εκκρεμείς αυτές ποινικές σε βάρος μου διαδικασίες είχε παρέμβει και ο ίδιος ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κάνοντας λόγο για “πρωτοβουλία” του εναντίον μου.

Βεβαίως, οι ομολογίες αυτές από αρχηγό και μέλη της οργάνωσης γίνονται στους συνεργούς τους στα κανάλια, όπου ποτέ δεν θα γίνουν οι αυτονόητες ερωτήσεις που θα έκανε και ένας μαθητής του Δημοτικού, όπως το γιατί πράττουν σωστά που καταγράφουν ως θανάτους “από κορωνοϊό”, αυτούς των ανθρώπων που πέθαναν “με κορωνοϊό”. Γιατί καταγράφουν ως θανάτους “από κορωνοϊό”, τους θανάτους ανθρώπων που πέθαναν από άσχετες αιτίες.

Γιατί απάντηση στην ερώτηση αυτή δεν υπάρχει.

Ή μάλλον υπάρχει. Την είχε δώσει στην αρχή αυτής της απάτης ο Γκίκας Μαγιορκίνης (ναι, αυτός που πρόσφατα ομολόγησε και την απάτη της “ανοσίας της αγέλης”), όταν στην ερώτηση γιατί το κάνουν αυτό, απάντησε με τον πιο φυσιολογικό τρόπο “μα αν το κάναμε έτσι (δηλαδή σωστά, όπως το έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια με τις γρίπες), δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό” !!

Και φυσικά δεν βρέθηκε ένας να τον ρωτήσει, “και γιατί θα έπρεπε να έχουμε θανάτους από κορωνοϊό” ;;

Μετά λοιπόν από τον Νίκο Τζανάκη και την Μίνα Γκάγκα (ΕΔΩ,  ΕΔΩ) και ΕΔΩ) βγήκε και ο αρχηγός, με τον πλέον και αυτός φυσιολογικό τρόπο, και είπε στον κόσμο ότι η κυβέρνησή του ακολούθησε τον αυστηρότερο ορισμό του θανάτου “από κορωνοϊό” και ότι μάλιστα δεν σκοπεύει να τον αλλάξει !!

Και εννοείται πως ο Γιώργος Αυτιάς τον άκουγε αμίλητος, γιατί γι αυτό πληρώνεται. Να τα ακούει όλα αυτά αμίλητος ώστε να περνάνε στον κόσμο όμορφα και αθόρυβα.

Ο κόσμος όμως, αναρωτιέμαι, πώς το άκουσε αυτό;

Τίποτα;

Όλα φυσιολογικά;

Ενώ ακούει την απόλυτη ομολογία ότι η λίστα των νεκρών “από κορωνοϊό” του Ε.Ο.Δ.Υ. είναι μία τεράστια απάτη;

Μία λίστα όμως που πάνω σε αυτή στηρίχθηκε η “πανδημία”, και πάνω σε αυτή τη ψεύτικη πανδημία στηρίχθηκε η “ανάγκη” για εμβολιασμό, που μετά έγινε υποχρέωση;

Τίποτα…;

Μα πραγματικά, τίποτα…;

Θαυμάστε τον μελλοντικό υπόδικο…

 

[Στο 20:22]

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x
Hide picture