ΥΒΡΙΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ… ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΤΗΣ “68ΧΡΟΝΗΣ” – ΜΗΝΥΩ “ΞΑΔΕΡΦΗ” ΚΑΙ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ

Λεπτομέρειες αύριο.

Η ΑΡΧΗ…

“ΠΡΟΣ: Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών
(Δια της 14ης Πταισματοδίκου Αθηνών).
ΥΠΟΜΝΗΜΑ – ΕΓΚΛΗΣΗ
Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ. Δ.Σ.Α. 17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Λεωφόρος Πιπεροπούλου.

******************************************

Σε συνέχεια του από 20.12.2021 εξωδίκου αιτήματός μου και στο πλαίσιο της επί αυτού διαταχθείσας προκαταρκτικής εξέτασης, αναφέρω τα κάτωθι:

Κατ΄αρχάς, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν ζητήθηκε από τον εισαγγελέα που διέταξε την προκαταρκτική εξέταση, τον κ. Ιωάννη Σέβη, να κληθώ εγώ, ενώ είμαι αυτός που επέδωσα το εξώδικο αυτό αίτημα και είναι φανερό ότι γνωρίζω στοιχεία της υπόθεσης αυτής. Ώστε μόνο μετά την αυτονόητη επικοινωνία της 14ης Πταισματοδίκου Αθηνών μαζί μου προσέρχομαι να παραδώσω τα στοιχεία αυτά για να διενεργηθεί μετά ταύτα ουσιαστική προκαταρκτική εξέταση. Είναι επίσης προφανές ότι θα έπρεπε να ζητήσει να κληθεί να καταθέσει και ο δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, ο οποίος στο πλαίσιο του ολοκληρωτικού πολέμου που δέχομαι από τις αρχές Σεπτεμβρίου 2021 από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, πίστεψε ότι αυτή τη φορά τουλάχιστον έπιασε «λαβράκι», αφού εμφανίστηκε «επιτέλους» συγγενής ασθενούς που «παρασύρθηκε» από εμένα, τον …ηγέτη των αντιεμβολιαστών (και ας έχω κάνει σίγουρα περισσότερα εμβόλια από πάρα πολλούς από αυτούς που που μου αποδίδουν αυτόν τον γελοίο χαρακτηρισμό), και …αρχηγό των αρνητών (αν με αυτό εννοούν την άρνηση της παράνοιας, της απάτης και των εγκλημάτων μέσα και έξω από τα δημόσια κολαστήρια, των σύγχρονων δηλαδή Νταχάου και Άουσβιτς στα δεκάδες νοσοκομεία αναφοράς που καταγγέλλω εδώ και είκοσι και πλέον μήνες, τότε συμφωνώ, αλλά όχι αρνητής του …κορωνοϊού, όταν το πρώτο στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου που περιγράφω στη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. της 19ης Ιουλίου και αποδεικνύω ότι εφαρμόζεται στα κολαστήρια, είναι αυτό της σκόπιμης έκθεσης των ασθενών στον …υπαρκτότατο αυτό αναπνευστικό ιό), η οποία μάλιστα «καταγγέλλουσα» συγγενής είναι και γιατρός, για να με καταγγείλει για τον θάνατο της ξαδέρφης της.

Στην άθλια εκπομπή του, της ειδησεογραφική «Live News», ο αρχιπροπαγανδιστής των εμβολίων δημοσιογράφος δεν έδωσε στοιχεία για την «ξαδέρφη», κλείνοντας δε το ακόμη αθλιότερο «ρεπορτάζ» του MEGA ανέφερε απλώς ότι η «ξαδέρφη» θα αποδείξει την καταγγελία της εάν κληθεί από την Εισαγγελία. Επειδή όμως τίποτα δεν θα έκανε η Εισαγγελία, αφού κατάλαβε αυτό που γνώριζε ο Νίκος Ευαγγελάτος, ότι δηλαδή είναι γελοίο να κατηγορούμαι ότι ευθύνομαι για τον θάνατο μίας ασθενούς την οποία «έπεισα» να φύγει από το «Σωτηρία» τον Φεβρουάριο του 2021 ώστε πέθανε στο «Λαϊκό» τον …Οκτώβριο, δηλαδή μετά από …επτά μήνες, ζήτησα εγώ να διαταχθεί προκαταρκτική …εναντίον μου, όπως είχε γίνει στο παρόμοιο σκηνικό που στήθηκε σε βάρος μου στις 3 Σεπτεμβρίου 2021. Και η κυρία προϊσταμένη πράγματι ανταποκρίθηκε στο εξώδικο αίτημά μου, μετά από …40 μέρες βεβαίως, και αφού προηγουμένως αναβλήθηκε η σε βάρος μου δίκη που έχει γίνει γνωστή σε όλο το πανελλήνιο και όλος ο κόσμος κατάλαβε ότι κανένας από την απέναντι σε εμένα πλευρά (δηλαδή όλο κυριολεκτικά το σύστημα), δεν ήθελε αυτή τη δίκη (την οποία θα μετέτρεπα σε κόλαφο κατά της εγκληματικής οργάνωσης που έχω μηνύσει στις 19 Ιουλίου 2021), αποδίδοντας στη δικογραφία τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, ενώ η ίδια ήταν υπαίτια για την έως εκείνη την ώρα μεγάλη καθυστέρηση.

Εγώ από την πρώτη στιγμή που πήρε εξιτήριο η Μαρία Μπινάρη (η «68χρονη») ήμουν σε επικοινωνία τόσο μαζί της όσο και με το στενό φιλικό της περιβάλλον.

Πάμε κατ’ αρχάς να δούμε πόσο «αληθής» είναι ο ισχυρισμός της «ξαδέρφης» (***) ότι εγώ «έπεισα» την Μαρία Μπινιάρη να φύγει από το «Σωτηρία», καθώς εκείνη περνούσε περίφημα εκεί και εγώ την έπεισα για το αντίθετο…”

ΤΟ ΤΕΛΟΣ…

“Τέλος, δια του παρόντος μηνύω την ως άνω Αντιγόνη *** για το σε βάρος μου αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης, πράξη που ετέλεσε δημόσια δια του εν γνώσει της ψευδούς ισχυρισμού της την 16.12.2021 στην ειδησεογραφική τηλεοπτική εκπομπή «Live News» με παρουσιαστή τον Νίκο Ευαγγελάτο, ότι εγώ δήθεν ευθύνομαι για το θάνατο της Μαρίας Μπινιάρη, πείθοντάς την να φύγει από το «Σωτηρία» πριν ολοκληρώσει την αγωγή της.

Μηνύω και τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο, για το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στο ως άνω αδίκημα που τέλεσε σε βάρος μου η Αντιγόνη ***, δεδομένου ότι παρείχε το μέσο στη ξαδέρφη της Μαρίας Μπινιάρη να με συκοφαντήσει δημόσια, εν γνώσει του ότι ήταν αδύνατον να είμαι εγώ υπεύθυνος για το θάνατο της Μαρίας Μπινιάρη, ακόμη και αν την είχα «πείσει» να φύγει από το «Σωτηρία», αφού ήξερε ότι ο θάνατος αυτός επήλθε επτά μήνες αργότερα σε άλλο νοσοκομείο, στο οποίο εισήχθη για άλλη και άσχετη με τη νοσηλεία της στο «Σωτηρία» αιτία.

Δηλώνω παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Αθήνα, 16 Φεβρουαρίου 2022
Ο Καταγγέλλων-Μηνυτής Δικηγόρος

Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών”

Ύβρις και Νέμεσις.

Ες αύριον…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ…

ANEΛΑΒΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΩΝ…

Scroll to top
x