adplus-dvertising

Για όσο κρατήσει, πάλι εδώ… Δημήτρης & Νίκος, Νίκος & Δημήτρης. Και πάντα η μεγάλη σταθερή αξία: Το αγαπημένο σας Control !

Aπό τη δημοσίευση στο facebook, στον λογαριασμό του Δημήτρη:

Για να είμαστε όμως ακριβείς ,
ΚΑΙ εδώ.
Επειδή διαπιστώνουμε ότι κάποιοι ακόλουθοι των δύο …χιλιοτιμωρημένων λογαριασμών στο fb, του ενός ( Marianna Cntrl ) και του άλλου ( Dimitrios Pontikas ) [λογαριασμός “Νίκος Αντωνιάδης” στο fb δεν υφίσταται -διεγράφη για …ευνόητους λόγους από το fb στις 5 Απριλίου 2021, όταν έφτασε στους 150.000 φίλους & ακόλουθους) ,
κάθε φορά που αποκλείεται από το fb ο ένας ή ο άλλος, “ψάχνονται” ,
υπενθυμίζουμε και ενημερώνουμε ότι:
-Όλη η ενημέρωση και η νομική δράση κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους δημοσιεύεται στο site του Νίκου Αντωνιάδη. Το link σε σχόλιο. Είναι ένα site που γιγαντώνεται μέρα τη μέρα. Με 18 κατηγορίες θεμάτων, στις οποίες κυριαρχούν βεβαίως αυτές των τριών πρωτοκόλλων, απάτης, θανάτου & μαζικού εμβολιασμού, οι δημοσιεύσεις στο site αυτό έχουν ξεσηκώσει το τσουνάμι της ΑΛΗΘΕΙΑΣ που φτάνει πλέον σε κάθε γωνιά της πολύπαθης πατρίδας μας.
-Στο site λειτουργεί και το συνδρομητικό κανάλι στο οποίο ανεβαίνουν τα βίντεο της φρίκης των περιγραφών του πρωτοκόλλου του θανάτων, από τους ίδιους τους ασθενείς που επιβίωσαν, και από τους συγγενείς των θυμάτων των κολαστηρίων. Εκεί έχουν ανέβει και όλα τα βίντεο από τα lives στο fb, τόσο τα ατομικά Νίκου, Δημήτρη & Control, όσο και τα κοινά, αλλά και όλα γενικά τα βίντεο, πάντα με χρονολογική σειρά και ανά θεματολογία. Τα επόμενα 24ωρα θα ανέβουν νέα βίντεο και για τα τρία πρωτόκολλα, για τα οποία θα απαιτηθούν ακόμη πιο γερά νεύρα για να τα παρακολουθήσετε. Όσοι έχετε παρακολουθήσει αυτά που ήδη έχουν ανέβει, καταλαβαίνετε τι εννοούμε.
Και δεν θα ανέβουν μόνο βίντεο. Έφτασε η ώρα, όσο φτάνουμε στο τέλος, να ανέβει και αδημοσίευτο οπτικό υλικό. Και ηχητικό. Με επεξεργασμένο ήχο θα ακούσετε ομολογίες που θα σας χτυπήσουν σαν το ηλεκτρικό ρεύμα. Στην ποινική διαδικασία θα κατατεθούν χωρίς την επεξεργασία.
Κατά διαστήματα μεταφέρονται από το συνδρομητικό πεδίο στο ελεύθερο τα βίντεο αυτά. Γιατί μπορεί οι συνδρομές αυτές να είναι πλέον το ΜΟΝΑΔΙΚΟ στήριγμα της οικογένειας Αντωνιάδη και η ΜΟΝΑΔΙΚΗ πηγή ταυτόχρονα χρηματοδότησης της τιτάνιας μάχης απέναντι στο θηρίο, τα βίντεο αυτά όμως δεν πρέπει να είναι για πάντα προσβάσιμα μόνο από τους συνδρομητές.
Εκτός της αποδεικτικής τους αξίας στην ποινική διαδικασία, συμβάλλουν στη διάδοση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Και η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι η μεγαλύτερη αξία. ΑΥΤΗ θα φέρει το ΤΕΛΟΣ της απάτης, ΑΥΤΗ θα φέρει τη ΛΥΤΡΩΣΗ.
Ώστε πρέπει να φτάσει παντού. Άλλωστε, για πολλοστή φορά σημειώνεται ότι οι συνδρομές και οι δωρεές εξυπηρετούν κατά πρώτιστο λόγο τον σκοπό της στήριξης του αγώνα και της οικογένειας Αντωνιάδη. To κανάλι NikosAntoniadisTV δεν είναι ούτε Nova ούτε Netflix…
-Οι δημοσιεύσεις στο site γίνονται παράλληλα και στο makeleio.gr, στο ειδικό banner που υπάρχει στη κεντρική σελίδα με τίτλο “ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ”. Σε σχόλιο το screenshot του banner και το link. Η αναπαραγωγή των δημοσιεύσεων και στο site αυτό έχει μεγιστοποιήσει την αναγνωσιμότητά τους.
-Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης Together Greece, το οποίο φιλοδοξούμε να γίνει το ΔΙΚΟ ΜΑΣ μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το δικό μας ΕΛΕΥΘΕΡΟ μέσο, είναι πια σχεδόν έτοιμο. Την Τρίτη το βράδυ θα γίνει το ΠΡΩΤΟ LIVE από τον νέο λογαριασμό “Νίκος Αντωνιάδης”.
Το live αυτό θα είναι πανηγυρικό, ώστε βεβαίως θα είναι ΚΟΙΝΟ, αλλά και δεν θα μπορούσε να λείψει από ένα τέτοιο live ο Λάμπρος, ο δημιουργός του Together Greece και κατασκευαστής του site και του συνδρομητικού καναλιού !
Και φυσικά ούτε το Control ! Στο οποίο άλλωστε ανήκει το site και το κανάλι ! Εγώ ένας απλός υπάλληλος είμαι, ώστε πρέπει να τα έχω καλά με το αφεντικό 😊
Θα δοθούν λεπτομέρειες, οδηγίες και η ακριβής ώρα του live με δημοσιεύσεις σε όλα τα μέσα. Aν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί, μετά το live θα δώσουμε το έναυσμα για μαζική είσοδο στο Together Greece. To Control εδώ και πολλές μέρες δημοσιεύει κατά κύριο λόγο εκεί. Σε σχόλιο το link.
Το fb θα έχει πλέον το ρόλο που έχουν σήμερα οι λογαριασμοί “Νίκος Αντωνιάδης” στο Twitter και στο LinkedIn, και μέσα στις επόμενες ώρες και στο Instagram, της δημοσίευσης δηλαδή των links των δημοσιεύσεων στο site.
-Υπάρχει η ομάδα στο Viber “Αντωνιάδη-Ποντίκα”, με 30.000 μέλη, την οποία έχω παραμελήσει ο …πρώτος από τους δύο, αλλά αυτό δεν θα γίνει άλλο πλέον. Από σήμερα θα βάζω στην ομάδα όλα τα links των δημοσιεύσεων στο site. Και όχι μόνο.
-Τέλος, και όχι λιγότερο σημαντικό, ο …δεύτερος της ομάδας του Viber Δημήτρης κάνω επιστημονικές δημοσιεύσεις στα sites, τα links των οποίων θα βρείτε σε σχόλια.
******
Το δίδυμο αυτό που έχει μπει στην καρδιά χιλιάδων ανθρώπων και την ίδια ώρα, για το λόγο αυτό, στο στόχαστρο κράτους και παρακράτους, σας δίνει μία υπόσχεση ιερή:
Δεν θα σταματήσει ούτε δευτερόλεπτο να εργάζεται για τον ένα και μοναδικό σκοπό:
Να ελευθερωθεί η πατρίδα μας από τα δεσμά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.
Δημήτρης Ποντίκας & Νίκος Αντωνιάδης
ή…
Νίκος Αντωνιάδης & Δημήτρης Ποντίκας
Και σε κάθε συνδυασμό…
…Control 😉

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x