Ο πανικός ενός πράκτορα που τον έφτασε να ανεβάσει το “Μαμά του Παππού – Νούμερο 2”, η ομολογία ότι έχει “μένος” και “εμμονή” μαζί μου (καλοπληρωμένη, βεβαίως), και η απίστευτη αναφορά στον Δημήτρη Αλικάκο !! Πότε εγώ μίλησα για τον Αλικάκο, Γιωτάκι; Τι είναι αυτά που σας ξεφεύγουν;

Η Γιώτα Πασχάλη, πράκτορας από τους βρωμερότερους της παρακρατικής ομάδας των σκουπιδιών, με το ψεύτικο προφίλ “Παναγιώτης Ιωάννου”, βρίσκεται σε πανικό. Στον ίδιο πανικό που βρίσκεται και ο “Κωνσταντίνος Μαυρογιαλούρος”. Τα διαβάσατε τα νέα. Και θα έχουμε μεγάλη συνέχεια σε αυτό.

Μετά τη δημοσίευση μου αυτή θεώρησε αναγκαίο να δώσει …”εξηγήσεις”. Και να …διαβεβαιώσει τα μέλη της ομάδας των σκουπιδιών ότι …δεν τον λένε Γιώτα Πασχάλη, ότι δεν είναι γυναίκα, ότι δεν είναι πράκτορας, και όλα αυτά τα χαριτωμένα που γράφει, ομολογώντας ότι έχει “εμμονή” μαζί μου και “μένος”, και ότι όλους αυτούς τους μήνες ασχολείται συνέχεια μαζί μου, τις περισσότερες μάλιστα ώρες της ημέρας, που ούτε τη …γυναίκα του ούτε το παιδί του βλέπει, και όλα αυτά …όχι βεβαίως γιατί πληρώνεται (προς θεού, ποιος σκέφτηκε κάτι τέτοιο για το σκοπυπίδι), αλλά από την …καλή του την καρδιά και τη ψυχή.

Γιατί, βλέπετε, ο καλός μας “Παναγιώτης Ιωάννου” μοιράστηκε με τον κόσμο τη φοβερή εμπειρία που είχε και τον σημάδεψε. Με τον φίλο του που δεν ήθελε να εφαρμοστεί το …πρωτόκολλο του θανάτου σ’ αυτόν και πέθανε.

Κανονική “μαμά του παππού” δηλαδή.

Και μπήκε, που λέτε, στο προφίλ του …αδελφικού του φίλου να κάνει ένα σχόλιο στη …μνήμη του, και τότε για …πρώτη φορά, λέει, έμαθε για …μένα.

Ναι, τότε.

Καθώς με τον αδελφικό του φίλο δεν είχαν συζητήσει …ποτέ για αυτά τα θέματα. Και όταν του έλεγε για το πρωτόκολλο, το Γιωτάκι δεν τον ρώτησε ποιος τα λέει αυτά, ούτε ο …παππούς, μα ούτε και η …μαμά του, του είπαν τίποτα.

Μετά θάνατον τα έμαθε όλα…

Και τότε έδωσε …ιερό όρκο ο “Παναγιώτης Ιωάννου” να με σταματήσει. Στη μνήμη του αδελφικού φίλου του.

Τι ψυχούλα μωρέ.

Και έτσι τα παράτησε όλα, δουλειά, οικογένεια, τα πάντα, και αφοσιώθηκε στον αγώνα εναντίον μου, εναντίον του “θανάσιμα επικίνδυνου” Αντωνιάδη (αυτόν μωρέ, που τρεις εφέτες επέτρεψαν με την αναβολή της δίκης του να συνεχίζει να σκοτώνει για άλλους τέσσερις μήνες), και η οικογένειά του από τότε δεν συζητά τίποτα άλλο, παρά για αυτόν.

Αχ, μωρέ. Πώς με φοβάται. Και μένα, και τον …ιδιωτικό στρατό μου. Γι αυτό δεν δείχνει τα …μούσια του. Από φόβο. Γιατί έχει και μία οικογένεια που πρέπει να προστατεύσει από τον …θανάσιμα επικίνδυνο.

Γιατί είμαι και …ύπουλος.

Και που δεν έχει πρόβλημα ακόμα και αν τιμωρηθεί. Τέτοια θυσία κάνει.

Ήρωας.

Και γιατί να τιμωρηθεί; Αν, λέει, θεωρηθεί ποινικά κολάσιμο κάτι που είπε λόγω άγνοιας.

Ρε σεις, αυτά θα πείτε στα δικαστήρια όταν θα έρθει η ώρα;

Ότι είχατε …άγνοια;

Ναι μωρέ. Από άγνοια τα έγραψε αυτά. Νόμιζε ότι το να αποκαλείς τον άλλον “μουνί της λάσπης”, “τρισάθλιο απατεώνα” και “γαμημένο”, είναι σαν του λες “καλημέρα”, αλλά να τη λες με κρύα καρδιά ρε παιδί μου. Σαν να μην το εννοείς.

Κάτι τέτοιο νόμιζε. Από άγνοια.

Το διασκεδαστικό είναι ότι στο παραλήρημά του που δημοσιεύω έβαλε λατινικό άλφα (“a”) στη λέξη “αρχίδια”, μαζί με ένα …παπάκι, ενώ στο παραπάνω σχόλιο δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο.

Τι έγινε, σκουπίδια; Σας είπε η Teleperfomance να ανοίξετε άλλη σελίδα αλλά αυτή τη φορά να προσέχετε; Τι; Όπως τα …ψέκια βάζουν “φ” αντί για “β” στο “εμβόλιο” ή το “ε” το κάνουν “e”;

Εκεί καταντήσατε;

Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος. Είναι αυτό το “όλα τα λεφτά” που λέμε.

Και καλά να γράψει ότι δεν τον λένε “Γιώτα” ή “Παναγιώτα”, ούτε “Μαρκέλλα” ή “Δημήτρη”.

Ή ότι δεν είναι γυναίκα.

Αλλά αυτό ότι δεν είναι ο “Αλικάκος”;

Πότε ισχυρίστηκα ότι κάποιος από εσάς είναι ο Δημήτρης Αλικάκος;

Ε;

Τι ήταν αυτό, ρε Γιωτάκι που δεν είσαι γυναίκα;

Τι ήταν;

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

L I V E ΣΤΙΣ 21:45 ΣΕ FACEBOOK KAI YOUTUBE !

Scroll to top
x