adplus-dvertising

Περί Βασιλείου Περαντζάκη το ανάγνωσμα…

Αυτή είναι η υπεράσπισή του…

Εγώ εκφοβίζω αυτόν, επειδή δημοσιοποιώ τις απειλές του…

Εντάξει.

Εντάξει, είπα…

Το “παιδεραστής” δεν το έγραψε, λέει, ο “Κωνσταντίνος Νικολάου Μαυρογιαλούρος” (που είναι ίδιος -δεν το έχει αρνηθεί άλλωστε), αλλά κάποιος άλλος, ίσως και …εγώ, για να …κάνω προπαγάνδα…

Άργησε, βέβαια, μερικά 24ωρα (ενώ είναι διαρκώς “από πάνω μου”), να ψελλίσει τα περί …admin, αλλά δεν πειράζει…

Ίσως, πάλι, να είναι, λέει, ένας ρατσιστικός λογαριασμός, ο “Εξολοθρευτής Αλβανών”, που ίσως όμως να είμαι και πάλι …εγώ…

Νέα συκοφαντία δηλαδή. Θέλει οπωσδήποτε να πάει κατηγορούμενος με …πολυσέλιδο κατηγορητήριο.

Ξέρω. Εγώ ο …χρυσαυγίτης… Το “ακροδεξιό κάθαρμα” που “δεν έχει ψυχή”…

Ούτε εγώ, ούτε η σύζυγός μου.

Ο “χρυσαυγίτης” (όπως δηλαδή είναι έμπορος ναρκωτικών ο δικηγόρος του εμπόρου ή βιαστής ο δικηγόρος του βιαστή, και πάει λέγοντας…), ο οποίος όμως, όπως γνωρίζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, στη μάχη αυτή κατά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, έχει βοηθήσει Ρομά, Πομάκους, Ρωσοπάντιους, Εβραίους, μουσουλμάνους, και φυσικά Αλβανούς. Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις μόνο αλβανικές οικογένειες…

Μια χαρά θα τα πάει στο δικαστήριο.

Θα πει ότι με αποκάλεσε “σχιζοφρενή”, επειδή είμαι υπόδικος για …σχιζοφρένεια.

Ότι με αποκάλεσε “κατά συρροή δολοφόνο”, επειδή είμαι υπόδικος …για ανθρωποκτονίες.

Ότι με αποκάλεσε “κυνηγό ασθενοφόρων”, επειδή είμαι υπόδικος για …κυνήγι ασθενοφόρων.

Ότι με αποκάλεσε “απατεώνα”, επειδή είμαι υπόδικος για …απάτη.

Ότι με αποκάλεσε “χασοδίκη”, επειδή είμαι υπόδικος που …χάνω δίκες.

Ότι έγραψε ότι είμαι “ακροδεξιό κάθαρμα”, επειδή είμαι υπόδικος ως …ακροδεξιό κάθαρμα.

Ότι έγραψε ότι “δεν έχω ψυχή”, επειδή είμαι υπόδικος μετά από …σωματική έρευνα που μου έγινε στην οποία …δεν βρέθηκε ψυχή.

Το “ουστ” θα του το χαρίσουν ως …μπόνους.

Για διασπορά ψευδών ειδήσεων είμαι υπόδικος, σε μία δίκη που κάθιδρο το σύστημα ανέβαλε για την 4η Μαΐου (οι “δολοφόνοι δικαστές” σύμφωνα με τον κ. Περανζτάκη). Αλλά που και για …όλα τα άλλα να ήμουν υπόδικος, το λέει και από μόνος του:

Υπόδικος. Όχι καταδικασθείς.

Αλλά το τεκμήριο της αθωότητας είναι το τελευταίο που περιμένει κανείς από τον άνθρωπο αυτό να σεβαστεί…

Μια χαρά θα τα πάει στο δικαστήριο και με τις απειλές.

Θα πει ότι έγραψε πως θα “μου γαμήσει τα πρέκια” εμένα του “καθικού”, επειδή είμαι …υπόδικος για όλα αυτά.

Θα πει ότι έγραψε ότι θα γίνει ο “εφιάλτης” μου και ότι “δεν θα γλιτώσω από αυτόν”, επειδή είμαι …υπόδικος για όλα αυτά.

Θα πει ότι έγραψε ότι θα “ΜΑΣ κυνηγάει”, επειδή είμαι …υπόδικος για όλα αυτά.

Φαίνεται πως σε αυτή τη δίκη θα τον δικαιώσω τον κ. Περαντζάκη για το “χασοδίκης”.

Δεν κερδίζεται με τίποτα με τέτοια επιχειρήματα…

Υ.Γ.1 Για τα του τελευταίου βίντεο, ξέρω.

“Ο COVID ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ”.

Ναι. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψα. Και όχι τον Μάιο του 2021, όπως μέσα στη σύγχυσή του είπε, αλλά τον Φεβρουάριο του 2021. Δύο μήνες πριν.

Μικρή σημασία έχει όμως αν ήταν Μάιος ή αν ήταν Φεβρουάριος.

Και φυσικά έγραψα μετά τη σύλληψη ότι ήταν εισαγγελική σκευωρία. Και η υπόθεση της σύλληψης με τη “διασπορά”, και η υπόθεση του Ευαγγελισμού, και η υπόθεση της “διασποράς” Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού”.

Άλλωστε, αν δεν ήταν εισαγγελική σκευωρία, και αφού η Δικαιοσύνη ενήργησε ορθά, τι έπαθε στις 14 Ιανουαρίου; Γιατί δεν τελείωσε αυτό που άρχισε στις 17 Νοεμβρίου παρά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα;

Γιατί το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή τη δήλωση αποχής του εισαγγελέα Νούλη;

Γιατί η “διασπορά” Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού θα μπει στο αρχείο ως νόμω αβάσιμη;

Και φυσικά έγραψα μετά τη σύλληψη ότι είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ότι εγώ είπα ότι ο κόβιντ δεν σκοτώνει, γενικά και αφοριστικά.

Δεν σκοτώνει στο βαθμό που να δικαιολογεί μία πανδημία. Περισσότερο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσα να είμαι ως προς αυτό είκοσι και πλέον μήνες που είμαι απέναντι σε 81 σήμερα νοσοκομεία στα οποία εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του θανάτου.

Μήπως δεν το γνώριζαν αυτό οι εισαγγελείς που συμμετείχαν στις εισαγγελικές σκευωρίες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, και οι δικαστές της 14ης Ιανουαρίου;

Φυσικά και το ήξεραν. Όπως το ήξεραν από την πρώτη στιγμή παρακολουθώντας όλη τη νομική δράση μου όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά και εκτός των άπειρων δημοσιεύσεων τους μήνες αυτούς, έχουν διαβάσει και τη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. Σε κάθε περίπτωση το εισαγωγικό μέρος της μήνυσης, το οποίο δημοσίευσα αμέσως μετά την κατάθεση και παραμένει δημοσιευμένο από τότε (ΕΔΩ).

Και σε αυτό, στην περιγραφή των 14 στοιχείων του πρωτοκόλλου του θανάτου, βασισμένο ακριβώς στις μέχρι τότε πολύμηνες δημοσιεύσεις μου, και σε πολλές αδημοσίευτες περιπτώσεις, με παραπομπή στον τεράστιο όγκο των αποδεικτικών στοιχείων και των δεκάδων επώνυμων μαρτυριών, και φυσικά ΚΑΙ στη δημοσίευση που έχουν κάνει σημαία τους παρακράτος και Βασίλης Περαντζάκης (πολύ όμως πριν αυτοί την κάνουν σημαία τους) για τον κόβιντ που δεν σκοτώνει, στο πρώτο ήδη στοιχείο αναφέρω την σκόπιμη έκθεση των ασθενών, κυρίως αυτών με τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στον ιό αυτό, που μπορεί να μην είναι φονικός στο βαθμό που να δικαιολογεί μία πανδημία (και για το λόγο αυτό άλλωστε προέκυψε και η λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ., καθ’ ομολογία των Τζανάκη, Γκάγκα, Πλεύρη και στο τέλος του ιδίου του Μητσοτάκη, με τον “αυστηρότερο” σε όλη την Ευρώπη “ορισμό” του θανάτου “από κορωνοϊό”), αλλά εκθέτοντας σε αυτόν τους ανθρώπους αυτούς, μπορεί να γίνει φονικότατος. Όπως ακριβώς και η γρίπη.

Τι έχουν κάνει.

Έχουν πάρει αποκομμένη τη δημοσίευση αυτή και σβήνουν τις άπειρες δημοσιεύσεις πριν και μετά, σβήνοντας και την ίδια τη μήνυση (αυτή, που ακόμα επιμένουν να παραμυθιάζουν τους ακολούθους τους ότι έχει …αρχειοθετηθεί).

Το κάνουν χωρίς να αναφέρουν τις δημοσιεύσεις που είχαν προηγηθεί, κυρίως την αμέσως προ ολίγης τότε ώρας δημοσίευση για τα συμπεράσματα από την εξέταση των ιατρικών φακέλων του Χρήστου Καρτάλη και του Δημήτρη Κασσάρ, τους οποίους υποτίθεται είχε σκοτώσει ο ιός στην Αλεξανδρούπολη και στο “Γεννηματάς” στην Αθήνα, πλην όμως ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ απεδείχθη ότι ο κόβιντ ήταν ΑΘΩΟΣ. Σε επόμενες δημοσιεύσεις μάλιστα είχα καταγγείλει το “Γεννηματάς” ότι ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Δημήτρη Κασσάρ, εξηγώντας πώς, χωρίς βεβαίως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ να υπάρξει η ελαχίστη αντίδραση από το “Γεννηματάς”, ένα ακόμα από τα 81 νοσοκομεία τα οποία έχω καταγγείλει ότι εφαρμόζεται σε αυτά το πρωτόκολλο θανάτου, από τις μικρές ομάδες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού σε κάθε νοσοκομείο, στις κλινικές και στις Μ.Ε.Θ. Covid-19.

Αύριο κάποια στιγμή θα δώσω οριστικό τέλος και στο τελευταίο αυτό παραμύθι, δημοσιεύοντας τα κρίσιμα screenshots απευθείας από το αρχείο του facebook.

Υ.Γ.2 Εις ό,τι αφορά στον Δημήτρη Ποντίκα, αλλά και στη σύζυγό μου, το πώς θα αντιδράσουν στην ώρα του…

Υ.Γ.3 Τέλος, για το ποιον άλλον εκθέτει ο κ. Περαντζάκης, ας το αφήσουμε και αυτό για την ώρα του.

Πόσο μακριά έχει πέσει όμως…

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχ, αχ, αχ…

Scroll to top
x