Ιδού ο τραπεζικός λογαριασμός του καναλιού στην Τράπεζα Πειραιώς – Επιτέλους μας άνοιξε ελληνική τράπεζα λογαριασμό ! Είναι και αυτό ένα από τα πολλά σημάδια της αλλαγής μετά την αναβολή της δίκης…

Μου το είχε ζητήσει πολύς κόσμος. Έναν αριθμό λογαριασμού στον οποίο να μπορεί να κάνει κατάθεση στο Α.Τ.Μ. ή στο ταμείο της τράπεζας.

Η Τράπεζα Πειραιώς ενέκρινε το άνοιγμα λογαριασμού για το κανάλι και τώρα μπορώ να το τον γνωστοποιήσω. Η Α.Α.Δ.Ε., κλιμάκιο της οποίας θυμίζω είχε έρθει εδώ με εισαγγελέα, έχει ελέγξει τη μέχρι τώρα διαχείριση και αυτή είναι απολύτως νόμιμη. Είμαι ο τελευταίος που δεν ήταν απολύτως τυπικός απέναντι στο σύστημα, το οποίο έφτασε και έως του σημείου να ανοίξει όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου. Άλλωστε, δεν υπήρχε υπαιτιότητα από πλευράς μας για το προσωρινό στάδιο μέχρι να αποκτήσει η Ι.Κ.Ε. στην οποία ανήκει η ιστοσελίδα και το διαδικτυακό κανάλι, αφού μέσα σε στη γνωστή επίθεση που δέχθηκα από όλο το σύστημα είχαμε και τις μεγάλες “δυσκολίες” στο άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού…

Τα επόμενα άμεσα βήματα είναι οι μέθοδοι πληρωμής με Paysafe και Viva Wallet. Ήδη υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με PayPal.

Ευχαριστώ για μία ακόμη φορά τον κόσμο που στηρίζει τη μάχη κατά του θηρίου και μαζί με αυτή και την οικογένειά μου.

Χωρίς τον κόσμο αυτό τίποτα δεν θα μπορούσε να προχωρήσει στη μάχη αυτή, η οποία πλέον γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα, ούτε η οικογένειά μου θα μπορούσε να σταθεί στα πόδια της.

Τα screenshots είναι από την αρχική σελίδα του site από υπολογιστή και κινητό αντίστοιχα.

 

 

Ευχαριστώ…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Μία φανταστική ιστορία…

Όταν θα έρθει η ώρα…

Scroll to top
x