adplus-dvertising

Περί Βασιλείου Περαντζάκη το ανάγνωσμα – Μέρος δεύτερο: Ιδού η δημοσίευση – σημαία παρακράτους-Περαντζάκη & ΣΙΑ !! Ιδού και η δημοσίευση που είχε προηγηθεί προ μίας ώρας και δέκα εννέα λεπτών την 1η Φεβρουαρίου 2021 για τον κόβιντ που ήταν ΑΘΩΟΣ για το θάνατο του Χρήστου Καρτάλη και του Δημήτρη Κασσάρ !! Αυτή που ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ μαζί με τις ΑΠΕΙΡΕΣ δημοσιεύσεις ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ για τη ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ του Ε.Ο.Δ.Υ. με τους θανάτους που ΧΡΕΩΣΑΝ στον ΑΘΩΟ ΚΟΒΙΝΤ και αυτές για τον ΚΟΒΙΝΤ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ανθρώπους ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΞΕΘΕΣΑΝ σε αυτόν !!

Θυμίζω το πρώτο υστερόγραφο στη δημοσίευση της 24ης Φεβρουαρίου / 3:58 μ.μ. με τίτλο “Περί Βασιλείου Περαντζάκη το ανάγνωσμα”

 

*********************************

 

Υ.Γ.1 Για τα του τελευταίου βίντεο, ξέρω.

“Ο COVID ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΕΙ”.

Ναι. Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ έγραψα. Και όχι τον Μάιο του 2021, όπως μέσα στη σύγχυσή του είπε, αλλά τον Φεβρουάριο του 2021. Δύο μήνες πριν.

Μικρή σημασία έχει όμως αν ήταν Μάιος ή αν ήταν Φεβρουάριος.

Και φυσικά έγραψα μετά τη σύλληψη ότι ήταν εισαγγελική σκευωρία. Και η υπόθεση της σύλληψης με τη “διασπορά”, και η υπόθεση του Ευαγγελισμού, και η υπόθεση της “διασποράς” Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού”.

Άλλωστε, αν δεν ήταν εισαγγελική σκευωρία, και αφού η Δικαιοσύνη ενήργησε ορθά, τι έπαθε στις 14 Ιανουαρίου; Γιατί δεν τελείωσε αυτό που άρχισε στις 17 Νοεμβρίου παρά πέταξε τη μπάλα στην εξέδρα;

Γιατί το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτή τη δήλωση αποχής του εισαγγελέα Νούλη;

Γιατί η “διασπορά” Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού θα μπει στο αρχείο ως νόμω αβάσιμη;

Και φυσικά έγραψα μετά τη σύλληψη ότι είναι ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΟ ότι εγώ είπα ότι ο κόβιντ δεν σκοτώνει, γενικά και αφοριστικά.

Δεν σκοτώνει στο βαθμό που να δικαιολογεί μία πανδημία. Περισσότερο ξεκάθαρος δεν θα μπορούσα να είμαι ως προς αυτό είκοσι και πλέον μήνες που είμαι απέναντι σε 81 σήμερα νοσοκομεία στα οποία εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του θανάτου.

Μήπως δεν το γνώριζαν αυτό οι εισαγγελείς που συμμετείχαν στις εισαγγελικές σκευωρίες του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου, και οι δικαστές της 14ης Ιανουαρίου;

Φυσικά και το ήξεραν. Όπως το ήξεραν από την πρώτη στιγμή παρακολουθώντας όλη τη νομική δράση μου όλους αυτούς τους μήνες.

Φυσικά και εκτός των άπειρων δημοσιεύσεων τους μήνες αυτούς, έχουν διαβάσει και τη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. Σε κάθε περίπτωση το εισαγωγικό μέρος της μήνυσης, το οποίο δημοσίευσα αμέσως μετά την κατάθεση και παραμένει δημοσιευμένο από τότε (ΕΔΩ).

Και σε αυτό, στην περιγραφή των 14 στοιχείων του πρωτοκόλλου του θανάτου, βασισμένο ακριβώς στις μέχρι τότε πολύμηνες δημοσιεύσεις μου, και σε πολλές αδημοσίευτες περιπτώσεις, με παραπομπή στον τεράστιο όγκο των αποδεικτικών στοιχείων και των δεκάδων επώνυμων μαρτυριών, και φυσικά ΚΑΙ στη δημοσίευση που έχουν κάνει σημαία τους παρακράτος και Βασίλης Περαντζάκης (πολύ όμως πριν αυτοί την κάνουν σημαία τους) για τον κόβιντ που δεν σκοτώνει, στο πρώτο ήδη στοιχείο αναφέρω την σκόπιμη έκθεση των ασθενών, κυρίως αυτών με τα σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, στον ιό αυτό, που μπορεί να μην είναι φονικός στο βαθμό που να δικαιολογεί μία πανδημία (και για το λόγο αυτό άλλωστε προέκυψε και η λίστα της απάτης του Ε.Ο.Δ.Υ., καθ’ ομολογία των Τζανάκη, Γκάγκα, Πλεύρη και στο τέλος του ιδίου του Μητσοτάκη, με τον “αυστηρότερο” σε όλη την Ευρώπη “ορισμό” του θανάτου “από κορωνοϊό”), αλλά εκθέτοντας σε αυτόν τους ανθρώπους αυτούς, μπορεί να γίνει φονικότατος. Όπως ακριβώς και η γρίπη.

Τι έχουν κάνει.

Έχουν πάρει αποκομμένη τη δημοσίευση αυτή και σβήνουν τις άπειρες δημοσιεύσεις πριν και μετά, σβήνοντας και την ίδια τη μήνυση (αυτή, που ακόμα επιμένουν να παραμυθιάζουν τους ακολούθους τους ότι έχει …αρχειοθετηθεί).

Το κάνουν χωρίς να αναφέρουν τις δημοσιεύσεις που είχαν προηγηθεί, κυρίως την αμέσως προ ολίγης τότε ώρας δημοσίευση για τα συμπεράσματα από την εξέταση των ιατρικών φακέλων του Χρήστου Καρτάλη και του Δημήτρη Κασσάρ, τους οποίους υποτίθεται είχε σκοτώσει ο ιός στην Αλεξανδρούπολη και στο “Γεννηματάς” στην Αθήνα, πλην όμως ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ απεδείχθη ότι ο κόβιντ ήταν ΑΘΩΟΣ. Σε επόμενες δημοσιεύσεις μάλιστα είχα καταγγείλει το “Γεννηματάς” ότι ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕ τον Δημήτρη Κασσάρ, εξηγώντας πώς, χωρίς βεβαίως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΤΕ να υπάρξει η ελαχίστη αντίδραση από το “Γεννηματάς”, ένα ακόμα από τα 81 νοσοκομεία τα οποία έχω καταγγείλει ότι εφαρμόζεται σε αυτά το πρωτόκολλο θανάτου, από τις μικρές ομάδες του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού σε κάθε νοσοκομείο, στις κλινικές και στις Μ.Ε.Θ. Covid-19.

Αύριο κάποια στιγμή θα δώσω οριστικό τέλος και στο τελευταίο αυτό παραμύθι, δημοσιεύοντας τα κρίσιμα screenshots απευθείας από το αρχείο του facebook.

 

*********************************

 

Και θυμίζω την περιγραφή του πρώτου στοιχείου του πρωτοκόλλου της απάτης, όπως αυτό περιγράφεται στο εισαγωγικό μέρος της μήνυσης της 19ης Ιουλίου 2021:

 

*********************************

 

-Η σκόπιμη έκθεση των πολιτών, που είχαν την ατυχία να εισαχθούν στα κολαστήρια-Νταχάου των δημοσίων νοσοκομείων, στον SARS-CoV-2, ή στους ιούς της γρίπης που βαφτίστηκαν SARS-CoV-2, πρωτίστως των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.

Έγινε πραγματική σφαγή των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα. Άλλωστε, σύμφωνα και με τα στοιχεία του ιδίου του Ε.Ο.Δ.Υ.,  96,4 % των θανάτων πρόκειται για ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα.

Πρόκειται για την αποδεδειγμένη και με έγγραφες παραδοχές των ιδίων των μελών της οργάνωσης, θετικοποίηση των ασθενών, τόσο στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και στους χώρους «υπόπτων κρουσμάτων», όσο και δια της μεταφοράς των ασθενών απευθείας στις κλινικές «Covid-19», χωρίς διάγνωση.

 

*********************************

 

Το screenshot που ακολουθεί είναι από το αρχείο του λογαριασμού της Μαριάννας της facebook, αυτόν που διέγραψε η Teleperfomance λίγους μήνες μετά τη διαγραφή του δικού μου, όπως το αρχείο αυτό κατέβηκε από τον λογαριασμό μετά τη διαγραφή του.

 

 

Κάτι παραπάνω από μόλις μία ώρα μετά τη δημοσίευση με τα συμπεράσματα από την εξέταση των ιατρικών φακέλων του Δημήτρη Κασσάρ και του Χρήστου Καρτάλη, από τον ειδικό πνευμονολόγο που θα ήταν ένας από τους δεκάδες μάρτυρες στη δίκη της 14ης Ιανουαρίου 2022:

Ούτε τον Δημήτρη Κασσάρ ούτε τον Χρήστο Καρτάλη είχε σκοτώσει ο κόβιντ, ο οποίος για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε ότι ήταν αθώος, όπως αθώος ήταν και πριν και μετά τη δημοσίευση αυτή, τόσο στις περιπτώσεις της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου όσο και σε αυτές της απάτης στα κολαστήρια.

Να θυμίσω την παραδοχή Τζανάκη, Γκάγκα, Πλεύρη και Μητσοτάκη μετά την αναβολή της δίκης, για τον κόβιντ “συνοδό” και τον “αυστηρότερο ορισμό” σε όλη την Ευρώπη των θανάτων “από κορωνοϊό” Να θυμίσω την απίστευτη ατάκα του Γκίκα Μαγιορκίνη στην αρχή αυτής της ιστορίας “τότε δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊο”, όταν τον ρώτησαν γιατί η καταγραφή των θανάτων “από κορωνοϊό” είναι αντίθετη με την καταγραφή που έκαναν δεκαετίες πριν για τους θανάτους “από γρίπη”; Ή τις “εγκεφαλικές αιμορραγίες” του Σωτήρη Τσιόδρα;

Να θυμίσω πόσες φορές “αθώωσα” τον κόβιντ σε περιπτώσεις απάτης στις καταγραφές των θανάτων; Να θυμίσω τις περιπτώσεις του Φίλιππου Καλλιγέρη και της Παρασκευής Κότσιφα, όπου έφυγε ο κόβιντ από αιτία θανάτου μετά από τις νεκροτομές;

Να θυμίσω τις αμέτρητες περιπτώσεις, σαν τις παραπάνω του Δημήτρη Κασσάρ και του Χρήστου Καρτάλη, όπου “αθώωσα” τον κόβιντ μετά από νεκροτομές ή τους ιατρικούς φακέλους των ασθενών;

Να θυμίσω τον Γιώργο Βαρασιά, τον Κώστα Αβραμίδη, τον πατέρα Χαράλαμπο Χατζηχαραλάμπους ή τον Μιχάλη Βραχάλη;

Να θυμίσω τις αμέτρητες περιπτώσεις “αρνητικοποίησης” ασθενών όταν ζητούσα τα στοιχεία των μοριακών τεστ; Να θυμίσω τις αμέτρητες περιπτώσεις ασθενών που θα “πέθαιναν” από τον κόβιντ αν δεν διασωληνώνονταν, αλλά μετά τις παρεμβάσεις μου δεν διασωληνώθηκαν; Να θυμίσω τον Δημήτρη Μαδμετζόγλου; Να θυμίσω τον Κώστα Γέρκο; Να θυμίσω τον Χρήστο Φολτόπουλο; Να θυμίσω τον Λάμπρο Καραμήτσο; Να θυμίσω τον Δημήτρη Μαυρωνά; Να θυμίσω τον Αντώνη Βήτο;

Να θυμίσω τις αμέτρητες περιπτώσεις αποσωλήνωσης ασθενών όταν απλά ζητούσα από τα νοσοκομεία να αποδείξουν ότι ορθώς διασωληνώθηκαν; Να θυμίσω τον Σπύρο Καραπιπέρη; Να θυμίσω την Μελπομένη Καραμήτσου; Να θυμίσω τον Γιώργο Πλέγα;

Ώστε αν εξαιρέσεις και τις περιπτώσεις της σκόπιμης έκθεσης εκατοντάδων ασθενών στον κόβιντ, σύμφωνα με το πρώτο στοιχείο το πρωτοκόλλου του θανάτου, και αυτούς που πέθαναν από τον αναπνευστικό αυτό όπως πέθαιναν και από τη γρίπη, κυρίως άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα, η πραγματική λίστα θανάτων “από κορωνοϊό” δεν θα είχε μεγάλες διαφορές από αυτή των θανάτων από γρίπη των προηγούμενων ετών.

Το ίδιο το παρακράτος έχει κρατήσει στο screeshot που έχει κάνει σημαία του, όπως και ο Βασίλης Περαντζάκης στο τελευταίο βίντεό του, την πρόσκληση που απηύθνα τότε προς όλη την ιατρική κοινότητα να με αμφισβητήσει.

Ακόμα την περιμένω.

Αλλά ξέρω.

Σιγά μην ασχοληθούν με τις “ανοησίες” που καταγγέλλω.

Αλλά την ίδια ώρα οι “ανοησίες” αυτές με καθιστούν “εξαιρετικά επικίνδυνο” και “κατά συρροή δολοφόνο”.

Ό,τι να ‘ναι. Αρκεί να συνεχίζεται ο πόλεμος.

Ένας πόλεμος όμως που είναι και μία από τις μεγαλύτερες αποδείξεις του πόσο δίκιο έχω και σε πόσο καλό δρόμο βρίσκομαι.

Για το τέλος της απάτης.

Της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x