adplus-dvertising

Για αρχή…

Προς το παρόν θαυμάστε την υποκρισία του μηνυτή. Καλοπιάνει τον εισαγγελέα, καταθέτοντας ότι δεν στρέφεται εναντίον των σχολιαστών γιατί “κατανοεί τη ψυχολογική τους κατάσταση”, λίγες μέρες μετά στο facebook τους αποκαλεί …”ούγκανους”.

Αλλά αυτό προφανώς δεν είναι τίποτα.

Ούτε οι ασυναρτησίες που γράφει για τον “εξωγήινο” κορωνοϊό, αφού  όπως το παρουσιάζει, είναι σαν εγώ να υποστηρίζω ότι ο κορωνοϊός είναι “εξωγήινος”, και όχι όπως τον αντιμετωπίζουν μέσα στην απάτη τα νοσοκομεία και οι ιατροδικαστές.

Στη συνέχεια θα θαυμάστε την καταπληκτική αυτή νοοτροπία όλων αυτών των τύπων που χυδαιολογούν εναντίον σου, σε βρίζουν, σε συκοφαντούν και σε στοχοποιούν, αλλά που όταν αντιδράς και δημοσιοποιείς τις ούτως ή άλλως δημόσιες χυδαιότητές τους, τις ύβρεις και τις συκοφαντίες, τους πιάνει η …αγωνία για τη …δική τους στοχοποίηση από το αμυνόμενο θύμα, αρχίζουν και μυξοκλαίνε σαν τις παρθένες και αρχίζουν τις κραυγές “με στοχοποιεί, με στοχοποιεί!”, ή κάποιοι σαν τον Γιώργο Ιεροδιάκονο τρέχουν στα αστυνομικά τμήματα να καταθέτουν μηνύσεις επειδή …”στοχοποιήθηκαν” από αυτόν που οι ίδιοι έχουν αποκαλέσει π.χ. “σκατόψυχο”. Και πολλά άλλα. Θα τα δούμε.

Όσοι με παρακολουθείτε από την αρχή, θα θυμάστε εκείνον τον Δεκέμβριο του 2020, τότε που είχα προσφύγει στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής ΚΑΙ κατά του Γιώργου Ιεροδιάκονου, αλλά και των εγκληματικών παρακρατικών ομάδων “ΜΠΕΕ Μεγάλο Πρόβατο Είσαι Έλληνα” και “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, πρώην “ΝΑΙ ΣΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ” και νυν “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”.  Πάντα με το ίδιο κάθαρμα αρχηγό, τον πράκτορα  με το ψεύτικο προφίλ “Δημήτρης Παπαντωνίου”.

Εννοείται ότι ΟΥΤΕ ο Γιώργος Ιεροδιάκονος είχε “εντοπιστεί” και συλληφθεί, όπως ακριβώς γίνεται τώρα και με τον Βασίλη Περαντζάκη.

Πλέον όμως, χάρις στη μήνυση του Ιεροδιάκονου που έχω στα χέρια μου, γνωρίζω την διεύθυνση κατοικίας του, οπότε δεν χρειάζεται πια να ολοκληρωθεί η ποινική έρευνα της δικογραφίας της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, η οποία σήμερα βρίσκεται στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για την ταυτοποίηση των ψεύτικων προφίλ (προς το παρόν γνωστά είναι τα πρόσωπα δύο δραστών, του πρώην ΕΠΑΜίτη  και του μετεωρολόγου), αφού προηγουμένως έκανε μία …μεγάλη στάση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, από όπου ξεμπλόκαρε μόνο αφού προηγουμένως υπέβαλα εγώ μία ακόμα αναφορά στην προϊσταμένη.

Γνωρίζοντας τη διεύθυνση κατοικίας του, μπορώ πλέον να καταθέσω την αγωγή αποζημίωσης για όλα συνολικά τα αίσχη που έχει δημόσια πει για μένα.

Στα οποία προστέθηκαν και αυτά εδώ της μήνυσής του. Των οποίων γνώση έλαβα μόλις χθες. Όταν έλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας από το Πταισματοδικείο Μαραθώνα.

Εκτός των αξιόποινων πράξεων της ψευδούς καταμήνυσης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς κατάθεσης, έχει καταθέσει ουκ ολίγα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίας Παρασκευής…

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x