adplus-dvertising

Πόσο μικρή είναι αυτή η ομάδα… ΞΑΝΑ ο Γιώργος Νούλης… “Διέγερση σε ανυπακοή” – “Διέγερση σε διχόνοια” – “Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”… Ο φαντασιώσεις της ομάδας της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου είχαν αρχίσει από τις 2 Σεπτεμβρίου…

Όπως τις μαθαίναμε χρονικά:

-ΠΡΩΤΗ: Η υπόθεση της σύλληψης και της “διασποράς” ΜΕΤΑ την αλλαγή της διάταξης: Αντώνης Ελευθεριάνος τη σύλληψη, Γιώργος Νούλης τη δίωξη.

-ΔΕΥΤΕΡΗ: Η υπόθεση της δεύτερης “διασποράς” ΠΡΟ της αλλαγής της διάταξης: Ειρήνη Χρυσικού.

-ΤΡΙΤΗ: Η υπόθεση του Ευαγγελισμού των δύο κακουργημάτων (“έκθεση”, “παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από την οποία μεταδόθηκε ο ιός σε άνθρωπο”) και του ενός πλημμελήματος (“συμμετοχή σε αυτοκτονία”): Γιώργος Νούλης.

Και χθες μάθαμε την ΤΕΤΑΡΤΗ: Γιώργος Νούλης.

Νούλης Χ 3 !!

 

Και ποια αδικήματα φαντασιώθηκε από το πρωτοσέλιδο αυτό; Το οποίο, βεβαίως, δεν είναι δικό μου. Της εφημερίδας είναι. Το ήλεγξα.

Δεν είμαι εκδότης τελικά…

Αυτά τα απίστευτα:

1) Διέγερση σε ανυπακοή κατ’ εξακολούθηση !

ΠΑΛΙ “κατ’ εξακολούθηση” !!

Το έχει αυτό το θεματάκι η ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Τα ίδια έκανε και ο Αντώνης Ελευθεριάνος. Το θυμάστε. Τη μία εκπομπή τότε με τον Στέφανο Χίο κατάφερε να την κάνει “κατ’ εξακολούθηση”. Για να έρθει ο Γιώργος Οικονόμου στην Λουκάρεως να προσθέσει στην 15η και την 16η Νοεμβρίου, και την 17η Νοεμβρίου. ΜΕΤΑ την εντολή για προκαταρκτική. Ώστε εγώ μιλούσα επί τρεις μέρες στην εκπομπή του Στέφανου, κάτι σαν τους τηλεοπτικούς Μαραθώνιους για τη συγκέντρωση χρημάτων για καλούς σκοπούς…

Αλλά το “κατ’ εξακολούθηση” είναι προφανώς το λιγότερο. Κι όμως, ναι.

Γιατί πού την είδε τη διέγερση σε ανυπακοή ο Γιώργος Νούλης; Το πολύ να είχαμε μία “διασπορά ψευδών ειδήσεων”. Ούτε την Παπαγεωργακοπούλου ούτε την Χρυσικού τις εμπόδισε το γεγονός ότι δεν είχε αλλάξει η διάταξη του 191 Π.Κ. ακόμα, για να διατάξουν προκαταρκτική εναντίον μου για τη “διασπορά” του …Μαρτίου 2021. Εκεί που κατάφεραν μία αναφορά κατά των νοσοκομείων και των εισαγγελέων να τη μετατρέψουν σε αναφορά …εναντίον μου.

Φυσικά, ο Γιώργος Νούλης το έβαλε το αδίκημα υπό διερεύνηση, μήπως προκύψει από τις …εκτυπώσεις που ζήτησε να γίνουν στην έρευνα που διέταξε στις δημοσιεύσεις μου. Αποδεικνύοντας πόσο στενά με παρακολουθούσαν όλο το προηγούμενο διάστημα, δικαιώνοντας τη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου εναντίον της ηγεσίας της Δικαιοσύνης και των προϊσταμένων εισαγγελικών αρχών για την κάλυψη που παρέχουν στην εγκληματική οργάνωση.

Μία μήνυση η οποία, εις ό,τι αφορά στο χώρο της Δικαιοσύνης, στρεφόταν κυρίως και ονομαστικά κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, και της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου. Γεγονός όμως που δεν στάθηκε εμπόδιο, ούτε στον Βασίλη Πλιώτα ούτε στη Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, να ασχοληθούν κανονικότατα μαζί μου, ο δε Πλιώτας εντελώς εξωθεσμικά με την γνωστή στο πανελλήνιο, δια της δημόσιας αποκάλυψης της Ιωάννας Μάνδρου στον ΣΚΑΪ, “πρωτοβουλία” που ανέλαβε εναντίον μου στην ποινική διαδικασία της υπόθεσης της σύλληψης. Και που “παρά την πρωτοβουλία” αυτή, η Μάνδρου κλαιγόταν για την τετράμηνη αναβολή της δίκης, όταν όλα τα υπόλοιπα κανάλια, και γενικώς τα συστημικά Μ.Μ.Ε., είχαν πια σιωπήσει.

Τι λέει η διάταξη του 183 Π.Κ.;

“Όποιος δημόσια με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή”.

Πώς στην ευχή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ υπήρξε αφορμή για τη διερεύνηση της τέλεσης από εμένα αυτού του αδικήματος; Κατά ποίου νόμου, ποίου διατάγματος ή ποίας διαταγής διήγειρα εγώ σε ανυπακοή; Το αν ο Μητσοτάκης έχει κάνει το εμβόλιο ή όχι έχει να κάνει με  …διέγερση σε ανυπακοή;

Είπαμε, να φαντασιώνονται οι εισαγγελείς της ομάδας αυτής αδικήματα, αλλά ακόμα και στις φαντασιώσεις υπάρχουν όρια…

Να ήταν όμως μόνο η “διέγερση σε ανυπακοή” που φαντασιώθηκε ο Γιώργος Νούλης, ο οποίος πλέον ελέγχεται για κακουργηματική σε βάρος μου κατάχρηση εξουσίας για την υπόθεση του Ευαγγελισμού;

2) “Διέγερση σε διχόνοια” !

Ναι !

Άρθρο 184 § 4:

“Με την ποινή της προηγούμενης παραγράφου (φυλάκιση) και όποιος δημόσια ή με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει τους πολίτες σε βιαιοπραγίες μεταξύ τους ή σε αμοιβαία διχόνοια με αποτέλεσμα να προκληθεί διατάραξη της κοινής ειρήνης”.

Εντάξει. Και εκεί που έλεγες ότι το είχε τερματίσει με το 285 Π.Κ., …”διέγερση σε διχόνοια” !!

Μη με ρωτάτε.

Ρωτήστε τον ίδιο…

3) “Παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών” !

Αυτό δεν χρειάζεται να ρωτήσετε. Όπως φάνηκε αργότερα και από την υπόθεση του Ευαγγελισμού, μία …”αδυναμία” στο 285 την έχει.

Πάλι καλά που δεν μου φόρτωσε από τότε τις …συμμετοχές σε αυτοκτονίες.

Αυτά για αρχή…

Υ.Γ. Για …εμπέδωση:

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x