Διαβάστε τι προβλέπει το άρθρο 82 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας για την ιδιότητα του ΔΙΑΔΙΚΟΥ, ποιος και πότε την αποκτά, γιατί θα ακολουθήσει ο όλεθρος της ομάδας της Ευελπίδων…

Αυτή ΕΔΩ είναι η προηγούμενη δημοσίευση. Για να καταλάβετε τι συμβαίνει και τι είναι αυτή διάταξη που ανεβάζω, και -κυρίως- για να να προετοιμαστείτε να διαβάσετε για το μεγαλύτερο εισαγγελικό σκάνδαλο στην ιστορία της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους, ΠΡΕΠΕΙ να τη διαβάσετε.

Αυτό είναι το άρθρο 82:

 

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Όποιος έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει την κατηγορία στο ποινικό δικαστήριο (άρθρο 63), μπορεί να δηλώσει ότι παρίσταται για την υποστήριξή της στην ποινική διαδικασία.

2. Οι ανήλικοι και οι άλλοι ανίκανοι παρίστανται με τους νόμιμους αντιπροσώπους τους σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του αστικού κώδικα.

3. Η δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας δεν αναπληρώνει την έγκληση στις περιπτώσεις που αυτή είναι απαραίτητη για την ποινική δίωξη (άρθρο 53) ούτε η έγκληση από μόνη της εξομοιώνεται με δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας.

4. Αυτός που δηλώνει ότι παρίσταται για την υποστήριξη της κατηγορίας, αποκτά την ιδιότητα του διαδίκου αμέσως μετά τη δήλωσή του κατά τις διατυπώσεις του επόμενου άρθρου.

Και θα αναφερθώ αμέσως στην υπόθεση της δικογραφίας κατά Κώστα Μπακογιάννη – Μιχάλη Καραμαλάκη.

Εγώ στις 21 Μαΐου 2021 καταθέτω μήνυση κατά του δημάρχου Αθηναίων και ανιψιού του πρωθυπουργού, και κατά του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, για παράβαση του άρθρου 285 Π.Κ. κατά του πρώτου, και παράβαση του άρθρου 259 Π.Κ. (παράβαση καθήκοντος) κατά του δεύτερου, για τις κραυγαλέες παραβιάσεις των μέτρων για την πρόληψη ης διάδοσης του κορωνοϊού, στην κινητή συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας.

Δηλώνω στο κείμενο της μηνύσεως παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, υποβάλλοντας και το προβλεπόμενο παράβολο των 40 ευρώ.

Σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 82 § 4 Κ.Π.Δ., απέκτησα την ίδια στιγμή την ιδιότητα του διαδίκου. Η πράξη αρχειοθέτησης επομένως έπρεπε να επιδοθεί σε μένα και όχι να σταλεί στον εισαγγελέα εφετών για να την εγκρίνει.

Όπως αποκάλυψα στην προηγούμενη δημοσίευση, σήμερα πήρα την έγγραφη απάντηση από τον εισαγγελέα Αντώνη Κασάπη, στην αίτηση που κατέθεσα στο γραφείο της προϊσταμένης.

Το ξανασκέφτηκα.

Στην επόμενη δημοσίευση θα δημοσιεύσω το κείμενο της αιτήσεως και στην μεθεπόμενη θα δημοσιοποιήσω την σκανδαλώδη απάντηση.

Για περισσότερο σασπένς…

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x