adplus-dvertising

Σε παράκρουση τα παρακρατικά τομάρια προσπαθούν εκεί μεταξύ τους να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα για την τεράστια νομική πατάτα, γιατί έκαναν για μία ακόμα φορά έξαλλα τα αφεντικά τους, και τα κάνουν ακόμα χειρότερα… Και ένα ενδιαφέρον κουίζ στο τέλος… Αξίζει να το διαβάσετε…

Αφήστε το ρε τομάρια! Ρεζίλι γίνατε στα αφεντικά σας! Μην τα προκαλείτε κι άλλο! Καταντά μαζοχισμός αυτό που κάνετε!

Διαβάστε ΕΔΩ για την απίστευτη νομική πατάτα των …γκουρού της νομικής επιστήμης!

Και ελάτε να δείτε τώρα τι προσπαθεί να ψελλίσει το σκουπίδι “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη” μετά το χθεσινοβραδινό χαστούκι!

Δεν λέω, είναι διασκεδαστικό να αρχίζει η μέρα σου (μου τα έστειλαν οι φίλοι έτοιμα) και να παρακολουθείς τα παρακρατικά σκουπίδια να παραληρούν.

ΚΙΧ για το άρθρο 82 § 4.

Και καλά, αυτό πες ότι το είχε καταπιεί το τομάρι από την πρώτη φορά, αφού το είχε …ξεπεράσει γράφοντας τις νομικές αρλούμπες περί …εξ αρχής απαράδεκτης παράστασης προς υποστήριξη της κατηγορίας.

ΚΙΧ όμως και για το 87! Αυτό που ορίζει τα της κήρυξης απαράδεκτης της παράστασης και της αποβολής του δηλώσαντος την παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας (πρώην πολιτικής αγωγής) στην προδικασία, από το δικαστικό συμβούλιο με βούλευμα.

ΚΙΧ όμως. Εντελώς. Το κατάπιε. Αμάσητο.

Τι να γράψει το τομάρι.

Η δε Σπεντζάρη, η κυρά Γιώτα ντε, η συνταξιούχος …γκουρού της νομικής επιστήμης, ούτε σχόλιο και αυτή. Απλά για να δείξει ότι παρακολουθεί, έβαλε μία καρδούλα.

Άσε τις καρδούλες, κυρά Γιώτα! Για το 87 πες μας. Και για αυτό που γνωρίζουν και οι πρωτοετείς φοιτητές. Ότι με τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας στην προδικασία αποκτάς ΑΜΕΣΩΣ την ιδιότητα του ΔΙΑΔΙΚΟΥ, χωρίς να κρίνεται το παραδεκτό και η ενεργητική νομιμοποίηση του δηλούντος την παράσταση, και ΜΟΝΟ αν ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η δήλωση με ΒΟΥΛΕΥΜΑ, αποβάλλεται από την προδικασία ο δηλώσας την παράσταση και παύει να είναι διάδικος, ώστε τότε ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ δεν θα του επιδοθεί η πράξη αρχειοθέτησης με το 51 και η δικογραφία θα αρχειοθετηθεί με το 43.

Αλλά επειδή δεν μπορεί να γίνει δημοσίευση χωρίς ούτε …κιχ, κάτι έπρεπε να γράψει το τομάρι για να “δικαιολογηθεί” για την πατάτα και για να δώσει πάσα στα υπόλοιπα τομάρια (τα πέντε-έξι δηλαδή) να …αυτοϊκανοποιηθούν εκεί μεταξύ τους.

Αφού λοιπόν επαναλαμβάνει την ίδια αρλούμπα, ότι δηλαδή εγώ …δεν είχα δικαίωμα να δηλώσω την παράσταση (τα ίδια Παντελάκη μου, δηλαδή, τα ίδια Παντελή μου), προσπαθεί εν μέσω τρικυμίας εγκεφάλου να …”ενισχύσει” τη νομική …”επιχειρηματολογία”, γράφοντας μία ακόμα μεγαλύτερη αρλούμπα, την οποία χθες προφανώς είχε …ξεχάσει να τη γράψει χθες:

ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΠΡΟΔΙΚΑΣΙΑ δεν άρχισε και ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ! Για ποια δικαιώματα διαδίκου σκούζει;

Καμία προδικασία, λέει, δεν άρχισε !!

Θα τρελαθώ !!

Όλα τα περιμένεις από τα τομάρια, όλες τις αρλούμπες του κόσμου για να δικαιολογήσουν τον μισθό τους, αλλά αυτό;

Οκτώ μήνες πριν πάρει τη δικογραφία στα χέρια του ο εισαγγελέας Κυπριτίδης, από τις 21 Μαΐου 2020 που κατατέθηκε η μήνυση, μέχρι τις 12 Φεβρουαρίου 2021 που χρεώθηκε η δικογραφία στον Νίκο Κυπριτίδη, τι έγινε δηλαδή; Χαρταετό πέταγαν; Η 8η Πταισματοδίκης Αθηνών τι ακριβώς έκανε; Και αυτή χαρταετό;

Α ρε τομάρια… Ό,τι να ‘ναι…

Κανονικότατη προδικασία έγινε, προκαταρκτική εξέταση βάσει του 43 (η τρομερή πλάκα είναι ότι το τομάρι σε σχόλιό στην ίδια ανάρτηση το αναφέρει το 43 -θα δείτε στη συνέχεια!), στο πλαίσιο της οποίας εκλήθην εγώ για κατάθεση στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 και κατέθεσα υπόμνημα πολιτικής αγωγής (ναι, αυτής που …δεν νομιμοποιούμην να δηλώσω!), εν συνεχεία εκλήθη η Άλκηστη Πρωτοψάλτη, και στο τέλος ο Κώστας Μπακογιάννης και ο Μιχάλης Καραμαλάκης για έγγραφες εξηγήσεις.

Άλλωστε, τομάρια, σας το έγραψα και χθες το βράδυ:

Δεν έχετε ούτε το ελάχιστο μυαλό που απαιτείται για να πονηρευτείτε από την απόρριψη του εισαγγελέα!

Χθες σας έγραψα ότι αν ο εισαγγελέας θεωρούσε ότι δεν ήμουν διάδικος επειδή δεν νομιμοποιούμην να δηλώσω παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας, θα το διαβάζαμε αυτό στην αιτιολογία της απόρριψης.

Αλλά όχι. Αυτός δεν το έγραψε.

Και δεν το έγραψε επειδή ξέρει ότι εγώ παραμένω διάδικος μέχρι και αυτή τη στιγμή που μιλάμε! Θα έγραφε, ας πούμε, ότι δεν απέκτησα την ιδιότητα του διαδίκου επειδή δεν είμαι αμέσως παθών από τις καταμηνυθείσες πράξεις. Αλλά όχι.

Γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτό έπρεπε να είχε γίνει με βούλευμα από το δικαστικό συμβούλιο. Οπότε πολύ απλά τίναξε την Ποινική Δικονομία στον αέρα, γράφοντας σκέτα νέτα ότι δεν αποκτάς την ιδιότητα του διαδίκου με τη δήλωση. Κάνοντας τους ποινικολόγους  ανά τη χώρα να τραβάνε τα μαλλιά τους και να σκίζουν τις άδειές τους.

Εντάξει, όχι και όλους.

Γιατί η κυρά Γιώτα …συμφώνησε με το τομάρι.

Ή θα έγραφε ότι …δεν έγινε ποτέ καμία προδικασία. Τώρα, πώς θα το έλεγε, όταν είχε μπροστά του …οκτώ μηνών προκαταρκτικής και άλλους οκτώ με τη δικογραφία στα χέρια του συναδέλφου του, μόνο το αρρωστημένο μυαλό του παρακρατικού τομαριού το γνωρίζει.

Και φυσικά, το ακόμα ίσως καλύτερο είναι ότι επιμένουν να γράφουν ότι η μήνυση ήταν …αβάσιμη και γι αυτό αρχειοθετήθηκε, αλλά δεν σκέφτονται, ή το σκέφτονται (χλωμό για παρακρατικά τομάρια) και δεν το λένε, ότι αν η μήνυσή μου ήταν τόσο αβάσιμη και νομιμότατα μπήκε στο αρχείο και δη με το 43 και όχι το 51, το πιο απλό που θα είχαν να κάνουν στην Εισαγγελία ήταν να μου δώσουν την πράξη, μετά από τόσο σαματά που έχω κάνει (περίεργο για κάποιον που έχει καταθέσει μία τόσο αβάσιμη μήνυση να επιμένει να πάρει την πράξη αρχειοθέτησης για να τη δημοσιεύσει, ώστε να γίνει …εντελώς ρεζίλι!), και να με προκαλούν μετά τα τομάρια να τη δημοσιεύσω!

Για τους λόγους όμως για τους οποίους κατά την …”κρίση” των παρακρατικών η μήνυση είναι αβάσιμη, ΚΙΧ και πάλι!

Μία κουβέντα, βρε αδελφέ, ότι να, τους μήνυσε για παραβίαση των μέτρων στην κινητή συναυλία της Πρωτοψάλτη και στα εγκαίνια του νέου σιντριβανιού της Πλατείας Ομονοίας, για τις οποίες ο Κώστας Μπακογιάννης ζήτησε και συγγνώμη, αλλά μόνο αυτός είδε παραβιάσεις, όλα καλά και νόμιμα ήταν, κ.λπ, κ.λπ.

ΚΙΧ και πάλι. Μόνο η γνωστή παρακρατική λάσπη και θολούρα.

Αλλά, όπως έγραψα παραπάνω, το τομάρι δεν αρκέστηκε στο βασικό παραλήρημα. Μας επιφύλασσε κι άλλο!

Εντάξει. Αυτό που διαβάζετε είναι η …ήπια εικόνα του επιπλέον παραληρήματος. Τα γενικόλογα και αφοριστικά, άνευ οιασδήποτε αναφοράς σε καμία ουσία, ότι όλα είναι αβάσιμα, ότι οι εισαγγελείς και οι δικαστές εφαρμόζουν τον νόμο, ότι εγώ έχω λυσσάξει να παραποιώ την έννοια των άρθρων με εμμονική προσκόλληση στις λέξεις κ.λπ.

Θυμίζει πολύ την “αιτιολογία” του παραπεμπτικού βουλεύματος, στο οποίο η “αντίκρουση” στα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ συντριπτικά στοιχεία για αυτά που έχουν γίνει στα νοσοκομεία, ήταν ότι οι γιατροί …κάνουν το καθήκον τους!

Ξέχασα. Είχε κι άλλη. Ότι ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία τον Μάρτιο του 2020, και ο ΕΜΑ έδωσε άδεια για τα εμβόλια τον Νοέμβριο.

Μην τους αδικήσω…

Έχει πλάκα όμως αυτό το “εμμονική προσκόλληση στις λέξεις”! Όλα τα λεφτά!

Βέβαια. Όταν οι λέξεις είναι “αποκτά αμέσως την ιδιότητα του διαδίκου”, όταν οι λέξεις λένε ότι παραμένεις διάδικος μέχρι να κηρυχθεί απαράδεκτη η δήλωση με βούλευμα, δεν μας κάνουν! Η αναφορά στις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ διατάξεις και προβλέψεις υποδηλώνουν …εμμονική προσκόλληση στις λέξεις!

Και δώσ΄του από κάτω τα …πέντε likes, μεταξύ των οποίων βεβαίως βεβαίως της συνταξιούχου …γκουρού της νομικής επιστήμης:

 

Αλλά αυτό είπαμε είναι η ήπια εικόνα του παραληρήματος.

Δείτε εδώ την …πιο βαριά:

 

Προτρέπει το παρακρατικό τομάρι τους “κ.κ. Ποινικολόγους” να διαβάσουν καλά “το άρ. 43 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας που εξηγεί πώς και πότε ξεκινάει το στάδιο της προδικασίας” !!

Ναι, από το τομάρι περίμεναν οι …κ.κ. Ποινικολόγοι να τους …προτρέψει να διαβάσουν το άρθρο 43 !!

Θα τρελαθώ !!

Μιλάμε για απίστευτο παραλήρημα !!

Να διαβάσουν τι; Το πώς και πότε ξεκινά η προδικασία;

Όπως ακριβώς έγινε και εδώ δηλαδή !! Με την εντολή του εισαγγελέα στην 8η Πταισματοδίκη Αθηνών για προκαταρκτική εξέταση τον Μάιο του 2020 !!

Παρακολουθείστε στη συνέχεια την …αυτοϊκανοποίηση των παρακρατικών τομαριών:

Ναι! Έχω γίνει ρεζίλι στο πανελλήνιο! Καλά φαντάζεσαι, τομάρι! Άσε που διαβάζοντας αυτό το σχόλιο με έπιασε …τρέμουλο για τις ποινικές διαδικασίες που ΘΑ ακολουθήσουν (τα γνωστά …”θα” του παρακράτους) και ΘΑ μου γίνει …αντιληπτό ότι έχω γίνει ρεζίλι!

Πω πω… Καλύτερα να σταματήσω τώρα τα πάντα πριν μου γίνει αντιληπτό…

Και δείτε πώς …ταράχθηκε από τις …χυδαιολογίες μου, το αθώο και αγνό αυτό πρακτοράκι…

Λογικό.

Πώς κάθομαι και εγώ και χυδαιολογώ, όταν απευθύνομαι στην …ακαδημαϊκή αυτή ομάδα…

 

Το φιλαράκι τους είναι αυτό, το πρακτοράκι με τα …τρία ψεύτικα προφίλ. “Παναγιώτης Ιωάννου”, “Giota Pashali”, και επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και τα πράγματα έχουν ζορίσει με τα αφεντικά τους, έφτιαξε και άλλο: “Nikos Tsarlatanos”.

Βρε τομάρι και συ, το ξέρεις ότι έχεις ταυτοποιηθεί, έτσι; Συνέχισε. Τι; Επειδή δεν σε έχουμε βγάλει ακόμα στη σέντρα όπως κάναμε με τον “Κωνσταντίνος Νικολάου Μαυρογιαλούρος”;

Όλα στην ώρα τους, δεν το έχουμε πει;

Ακόμα να το καταλάβεις…;

Μπορεί να προσβληθεί από τις …χυδαιολογίες μου και η άλλη. Η Λιακοπούλου.

Ακαδημαϊκός και αυτή.

 

Ντροπή μου και μένα. Να απευθύνομαι στο …φόρουμ αυτό των …ευγενικών ανθρώπων, που κακή κουβέντα δεν έχουν ξεστομίσει στη ζωή τους, και να …χυδαιολογώ…;

Χίλια δίκια έχουν!

Πιπέρι!

Και μετά από όλα αυτά τι τους έμεινε;

Αυτό:

Μη τα γράφετε αυτά ρε τομάρια! Με πληγώνετε! Εντάξει, δεν κατάφερα να φτιάξω όνομα και δεν ξεχώρισα για τις δικηγορικές μου ικανότητες. Έτσι εκεί λίγο γνωστός έγινα με την Χρυσή Αυγή, όπου τα έχασα όλα βεβαίως, και μέχρι εκεί.

Πρέπει να μου το κοπανάτε;

Θα σας βάλω ένα κουίζ όμως. Έτσι για να περνάτε ευχάριστα την ώρα σας στα διαλείμματα από τα βίντεο και τις δημοσιεύσεις μου που είστε υποχρεωμένοι να βλέπετε και να διαβάζετε, ώστε μετά να πετάτε τη λάσπη σας:

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε με απόλυτη επιτυχία όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις, αλλά δέκα από τις μεγαλύτερες εταιρείες ιατρικού εξοπλισμού;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που κόντραρε στις ανακρίσεις του 2007 το δικαστικό και πάλι σύστημα και κατάφερε να περάσουν από τις ανακρίσεις για κακουργηματικές πράξεις δις ισοβίων χωρίς ούτε έναν όρο οι εντολείς του (υπάλληλος ΔΕΠΑΝΟΜ, υπάλληλος Υπουργείου Υγείας και επιχειρηματίας), και να αθωωθούν σε δύο τριμελή εφετεία κακουργημάτων;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που διώχθηκε και παραπέμφθηκε σε δίκη για κατά συρροή ψευδή καταμήνυση ανωτέρων και ανωτάτων εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών (τριών ειδικών ανακριτών και τεσσάρων αντεισαγγελέων Αρείου Πάγου), μηδέ του τότε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Γιώργου Σανιδά εξαιρουμένου (εξώδικο και δύο μηνύσεις εναντίον του), για τα στημένα κατηγορητήρια στις παραπάνω ανακρίσεις, και αθωώθηκε ομόφωνα στις 9 Φεβρουαρίου 2011;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τους μοναχούς της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου σε πάνω από τριάντα ποινικές σε βάρος τους δικογραφίες και δίκες, κόντρα στην Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και όλο το εκκλησιαστικό κατεστημένο, και τις κέρδισε ΟΛΕΣ, με πράξεις αρχειοθέτησης, αμετάκλητα βουλεύματα και δικαστικές αποφάσεις; Με τις τρεις εξ αυτών για κακουργηματικές πράξεις με απειλούμενη ποινή αυτή της ισόβιας κάθειρξης, όπως στη δίκη στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Αγρινίου, με εισαγγελέα της έδρας τον αδικοχαμένο εισαγγελέα Γιώργο Τσιρώνη; Τότε που αθωώθηκαν για μία ακόμη φορά οι 16 μοναχοί για κακουργηματική υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου με την απόφαση 118/2018;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που αν και ποινικολόγος, στη μία και μοναδική φορά που παρέστη στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατάφερε να κερδίσει την αίτηση ακύρωσης του Π.Δ. που ανακάλεσε αυτό της ίδρυσης της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου και κράτησε όρθιο το ξακουστό σε όλη την Ορθοδοξία αυτό μοναστήρι;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στην προσωπική αντιδικία του με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιερόθεο (Γεώργιο Βλάχο), αλλά και όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Ξυκείου Ιδρύματος (με τα ex officio διορισμένα μέλη του, όπως τον δήμαρχο Ναυπάκτου και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ναυπάκτου), κατάφερε να παραπεμφθούν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αγρινίου στο ακροατήριο του Τριμελούς Εφετείου Αγρινίου (λόγω της δικηγορικής ιδιότητας του ενός εκ των μελών του Δ.Σ.), μετά την απόρριψη της προσφυγής κατά της απευθείας κλήσης του Μητροπολίτη, για συκοφαντική δυσφήμησή μου, και μόνο μετά την έγγραφη συγγνώμη του Μητροπολίτη Ιερόθεου ανακάλεσα την έγκλησή μου και απέφυγαν την καταδίκη;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε επί δέκα χρόνια τον Όμιλο ΠΡΙΝΟΥ, όλα τα μέλη της οικογένειας (Παναγιώτη, Ρία, Άλκηστη και Αλέξανδρο) και πάρα πολλά στελέχη της επιχείρησης, σε δεκάδες ποινικές εναντίον τους ποινικές διαδικασίες και τις κέρδισε ΟΛΕΣ; Δεν έχασε ΟΥΤΕ ΜΙΑ;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που πήρε τη συρταρομένη μηνυτήρια αναφορά του τότε ακόμα επικεφαλής περιβαλλοντικής οργάνωσης και νυν δημάρχου Πόρου, και δεκάδων συλλόγων και φορέων, κατά των εταιρειών που λειτουργούσαν μονάδες ιχθυοκαλλιέργειας στον Πόρο, και δεκάδες καταγγελίες για παραβάσεις των αδειών τους, και κατάφερε να τις βγάλει από το συρτάρι και να οδηγήσει σε δίκη όλους τους εκπροσώπους των εταιρειών και να πετύχει μετά από τρεις μέρες δίκης την καταδίκη τους σε πολύμηνες ποινές φυλάκισης και μεγάλες χρηματικές ποινές στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που σε συνεργασία με την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά, τον Γενικό Επιθεωρητή Περιβάλλοντος (προϊστάμενο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος), Παναγιώτη Μέρκο, και τον αρμόδιο για το περιβάλλον Αντεισαγγελέα Αρείου Πάγου, συγχωρεμένο Εμμανουήλ-Ρούσσο Παπαδάκη, κατάφερε να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά των ιδίων υπευθύνων των εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας για κακουργηματική χρήση φορμόλης στις μονάδες (κακουργηματική δηλητηρίαση πηγών και τροφίμων) και να τους οδηγήσει στον ανακριτή;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που με τις νίκες του σε ΟΛΕΣ τις ποινικές υποθέσεις του νυν δημάρχου Πόρου, σε ΟΛΕΣ τις αντιδικίες του με τους πολιτικούς αντιπάλους του και τους εκδότες που τον στοχοποίησαν, και σε συνδυασμό -και κυρίως στο τέλος- με τις τεράστιες νίκες του στα δικαστήρια κατά των εταιρειών ιχθυοκαλλιέργειας (της πρώτης εξαγωγικής δύναμης της χώρας) πέτυχε να εκλεγεί δήμαρχος Πόρου; Αφού βεβαίως λίγο πριν τις εκλογές συμβιβάστηκε με τις εταιρείες, εκμεταλλευόμενος τις νομικές επιτυχίες του δικηγόρου αυτού εναντίον τους, ώστε στη συνέχεια απηλλάγησαν οι  εκπρόσωποί τους, οι δε μονάδες παραμένουν μέχρι σήμερα στον Πόρο; Και που φυσικά (και επειδή) από τότε δεν είναι πλέον δικηγόρος του, μετά από δέκα χρόνια ΜΟΝΟ νομικών επιτυχιών, αφού με ένα email δύο σειρών παραιτήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 2017, το οποίο έχει δημοσιοποιήσει, μετά από ένα email του δημάρχου που τον έθιξε στο οικονομικό πεδίο της συνεργασίας του; Και που μετά δημοσιοποίησε τις φήμες που διέδωσε ο δήμαρχος στον Πόρο περί χρήσης κοκαΐνης (τις οποίες ΟΥΔΕΠΟΤΕ υποστήριξε επίσημα, απλά κανένας δεν πίστευε ότι ο δικηγόρος αυτός θα δημοσιοποιούσε ο ΙΔΙΟΣ, όπως πάντα κάνει, τις άθλιες αυτές φήμες, μαζί με το email της παραίτησής του, για να κλείσει τα στόματα και για τη φήμη ότι αυτός δήθεν τον …απέλυσε και δεν παραιτήθηκε ο δικηγόρος, όπως ήταν η πραγματικότητα); Ενώ ο δήμαρχος ΟΥΔΕΠΟΤΕ αντέδρασε στη δημοσιοποίηση των φημών από τον δικηγόρο αυτό; Και που η παραίτησή του προκάλεσε πάταγο τότε στον Πόρο, αφού όλοι γνώριζαν σε ποιον όφειλε την εκλογή του ο δήμαρχος, ενώ φυσικά κανένας δεν πίστεψε τις άθλιες φήμες, αφού εκτός της δημοσιοποίησης του email της παραίτησης όλοι καταλάβαιναν ότι δεν θα ήταν δυνατόν να κερδίσει ΟΛΕΣ αυτές τις ποινικές υποθέσεις (και τι υποθέσεις…) και να τον κάνει δήμαρχο ένας δικηγόρος …βουτηγμένος στα ναρκωτικά; Που όμως ο δικηγόρος αυτός τα δημοσιοποίησε όλα γιατί δεν αφήνει ποτέ και τίποτα να πέσει κάτω;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε δεκάδες φορείς, ομοσπονδίες, συλλόγους (μέχρι και τον σύλλογο αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών), βουλευτές, δημάρχους, ολόκληρα δημοτικά συμβούλια και περιφερειάρχες (120 στον αριθμό), στη μήνυση , που συνέταξε ο ίδιος, κατά οκτώ υπουργών του ΠΑΣΟΚ για ψευδή βεβαίωση στην Κ.Υ.Α. της 4.11.2011 για την εκβιομηχανοποίηση της χώρας με τις ιχθυοκαλλιέργειες; Μήνυση απέναντι στην οποία η μόνη λύση για τους υπουργούς ήταν το συρτάρωμά της στη Βουλή;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στο πλαίσιο της εκπροσώπησης του νυν δημάρχου Πόρου και όλων των παραπάνω φυσικών και νομικών προσώπων, στην προσωπική δημόσια αντιδικία του με τον αρμόδιο για το περιβάλλον αντινομάρχη Πειραιά, η οποία κατέληξε στα δικαστήρια (όπως και η αντιδικία του με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου), πέτυχε την καταδίκη του σε αποζημίωση από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πειραιά, την οποία αποζημίωση ο καταδικασθείς αντινομάρχης κατέβαλε στον δικηγόρο αυτόν;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που πέτυχε στη μεγάλη ποινική υπόθεση κόντρα στην Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία (που και αυτή, όπως οι άλλες, έλαβε ευρύτατη δημοσιότητα) την άσκηση ποινικής δίωξης για κακουργηματικές κλοπές στο Αρσάκειο Νηπιαγωγείο, κόντρα και πάλι στο δικαστικό σύστημα που υποστήριξε την εταιρεία, και έστειλε στην ανάκριση την υπόθεση όπου αποδείχθηκαν οι κλοπές αλλά η υπόθεση μπήκε στο αρχείο αγνώστων δραστών επειδή δεν ανακαλύφθηκε ο δράστης των κλοπών;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στην ίδια υπόθεση πέτυχε την παραπομπή σε δίκη όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας (και δεν μιλάμε για τυχαία πρόσωπα) για απείθεια, και που μόνο με τις μετέπειτα ευεργετικές διατάξεις του νόμου για την αποσυμφόρηση των πινακίων απέφυγαν την καταδίκη;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στην ίδια υπόθεση, στην προσωπική αντιδικία του με τον ίδιο τον πρόεδρο της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας Γιώργο Μπαμπινιώτη, πέτυχε την άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον του και την παραπομπή του σε δίκη με βούλευμα (και αφού προηγουμένως έγιναν τα ασύλληπτα και πάλι ναπό τη Δικαιοσύνη) για συκοφαντική δυσφήμηση του δικηγόρου, και που μόνο μετά την καταβολή αποζημίωσης αυτός ανακάλεσε προ της δίκης την έγκλησή του;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε σχεδόν ολόκληρα τα διοικητικά συμβούλια της ΔΕΠΑΝΟΜ (Δημόσια Επιχείρηση Ανεγέρσεως Νοσηλευτικών Μονάδων) σε ανακρίσεις για κακουργηματικές πράξεις για ισόβια κάθειρξη, έφυγαν άπαντες ελεύθεροι από τους ανακριτές, και αθωώθηκαν επίσης άπαντες στις δίκες που έγιναν στα Τριμελή Εφετεία Κακουργημάτων Αθηνών και Χανίων;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος στον οποίο ο συγχωρεμένος Μάκης Ψωμιάδης ανέθεσε την εκπροσώπηση του αγαπημένου του ξάδερφου Χάρη Ψωμιάδη στη δίκη της ΑΕΚ για κακουργηματική υπεξαίρεση; Και που ο ξάδερφος αυτός διέτρεχε τον μεγαλύτερο κίνδυνο από όλους τους κατηγορουμένους αφού ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΚ; Και που ο δικηγόρος αυτός πέτυχε ο μόνος κατηγορούμενος που έμεινε εκτός φυλακής να είναι ο κατηγορούμενος που στον δικηγόρο αυτό εμπιστεύτηκε την τύχη του ο Μάκης; Και που τον δικηγόρο τον εκτίμησε ο Μάκης Ψωμιάδης στη δίκη για το ποδόσφαιρο, στην οποία ο δικηγόρος αυτός εκπροσωπούσε τον Θωμά Μητρόπουλο; Στην ίδια δίκη που τον εκτίμησε και ο αδελφός του Νίκου Μιχαλολιάκου και του ζήτησε να αναλάβει τον αδελφό μου, ώστε στη συνέχεια του ζήτησε και η υπόλοιπη ηγεσία να την αναλάβει;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ως σχεδόν ο μόνος μη χρυσαυγίτης και ακροδεξιός (ούτε καν δεξιός, τίποτα δεν είναι…), πέτυχε να κερδίσει ΟΛΑ όσα ανέλαβε; Την μοναδική αποφυλάκιση βουλευτή που είχε με ανακριτικό ένταλμα προφυλακιστεί (του Αρτέμη Ματθαιόπουλου); Την απαλλαγή του Ηλία Κασιδιάρη στην πασίγνωστη υπόθεση με το χαστούκι, κόντρα στην Λιάνα Κανέλλη, και κόντρα σε όλα τα Μ.Μ.Ε. και όλο το δικαστικό σύστημα, μετά από δέκα ώρες δίκης; Πετυχαίνοντας να γίνει δεκτό ότι το χαστούκι δεν είναι επικίνδυνη σωματική βλάβη ώστε η ποινική δίωξη έπαψε λόγω έλλειψης εγκλήσεως που απαιτείτο για την απλή σωματική βλάβη; Την καταδίκη σε δύο αστικές δίκες στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών του ΕΘΝΟΥΣ και του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΥΠΟΥ, στην εκδίκαση των αγωγών, που ο ίδιος είχε συντάξει, του Νίκου Μιχαλολιάκου και της Ελένης Ζαρούλα, όταν μιλάμε για δικαστικές νίκες με τον Μιχαλολιάκο προφυλακισμένο και την Ελένη Ζαρούλια σε κατ’ οίκον περιορισμό; Την αποδοχή των ενστάσεων κατά της παράστασης της πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής; Μετά από την οποία αποχώρησε από τη δίκη, γιατί μέχρι εκεί είχε ξεκαθαρίσει στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής ότι θα την εκπροσωπήσει, όπως της είχε θέσει και τον όρο ότι σε κάθε ερώτηση που θα του γίνει από τα Μ.Μ.Ε. για τη Χρυσή Αυγή και τον ναζισμό, θα δηλώσει τα αυτονόητα, ότι δηλαδή οι ίδιοι είναι κατάπτυστοι για την ιδεολογία τους την οποία εκφράζουν σε μία χώρα που έχυσε το περισσότερο αίμα αναλογικά με τον πληθυσμό της στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στις φρικαλεότητες των ναζιστών του Χίτλερ; Αλλά ότι θα υπερασπιστεί το δίκαιο και τη δικονομία (και όχι αυτούς), με όλες του τις δυνάμεις, κόντρα στην απέραντη υποκρισία της τότε κυβέρνησης, του πολιτικού κόσμου και των Μ.Μ.Ε., όλοι αυτοί δηλαδή που επέτρεψαν στο ναζιστικό κόμμα να θεριέψει, με το κράτος να απουσιάζει από τις υποβαθμισμένες περιοχές και να υποκαθίσταται από τους χρυσαυγίτες, και τα Μ.Μ.Ε. να δίνουν βήμα στους εκπροσώπους στα κανάλια, παριστάνοντας αργότερα ότι πρώτη φορά έβλεπαν στα μπράτσα τους τις σβάστικες και τους ναζιστικούς χαιρετισμούς τους, όταν το σύστημα αποφάσισε να τους εξοντώσει, παραβιάζοντας όμως το δίκαιο και τη δικονομία; Όπως έγινε και στη μοναδική “ήττα” του, που ήταν όμως η προαποφασισμένη προφυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη για δύο όπλα κυνηγετικά με άδεια (το ένα δε στο όνομα του πατέρα του), όταν είχε αφεθεί ελεύθερος για τη βασική κατηγορία για την διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης; Τότε που είπε το περιβόητο “καληνύχτα Δικαιοσύνη”; Και που τότε τους είχε πει ότι όλα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας, γιατί όταν παραβιάζεις δίκαιο και δικονομία στο όνομα του αντιναζισμού (υποκριτικού, αφού δεν τους ανακάλυψαν τότε ξαφνικά), δημιουργείς προηγούμενα; Και τα προηγούμενα πάντα γίνονται επόμενα;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που εκπροσώπησε τον Στέφανο Χίο στην πολύκροτη υπόθεση της απόπειρας αυτοκτονίας του Χρήστου Ζαχόπουλου και του βίντεο Τσέκου με το ερωτικό περιεχόμενο; Εκεί που ο Στέφανος Χίος κανιβαλιζόταν από το ΜEGA επί εβδομάδες, και από όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε., με την σε βάρος του ποινική δικογραφία για υποκλοπή της συνομιλίας του με τον Δημήτρη Καμπουράκη, μετά την κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση που διέταξε σε βάρος του η προϊσταμένη τότε της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά που όταν ο δικηγόρος αυτός ανέτρεψε τα πάντα στην προδικασία, η κατεπείγουσα προκαταρκτική άρχισε να μετρά μήνες, ώσπου μετά από την πίεση που άσκησε στην Εισαγγελία ο δικηγόρος αυτός, η δικογραφία αρχειοθετήθηκε και ο Στέφανος Χίος απηλλάγη;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που στην ίδια υπόθεση συνέταξε και κατέθεσε αγωγή του Στέφανου Χίου κατά του MEGA και του Δημήτρη Καμπουράκη, η οποία έγινε δεκτή και επιδίκασε σε πρώτο βαθμό 80.000 ευρώ και στον δεύτερο 50.000 ευρώ αποζημίωση στο MEGA και στον Καμπουράκη; Και που λίγο πριν την καταβολή στον Στέφανο Χίο έκλεισε το MEGA και έμεινε απλήρωτη η αποζημίωση από το MEGA αλλά όχι από τον Καμπουράκη, ο οποίος κατέβαλε το δικό του μέρος από την αποζημίωση αυτή σε δέκα μηνιαίες δόσεις; Και μάλιστα μέσω του τραπεζικού λογαριασμού του δικηγόρου αυτού, τον οποίο όπως φαίνεται θα αναγκαστεί να τον χρησιμοποιήσει σύντομα ξανά;

-Ποιος ήταν ο δικηγόρος που τον εμπιστεύονταν για τις ποινικές τους υποθέσεις πελατών τους τα μεγαλύτερα ονόματα και γραφεία των άλλων νομικών πεδίων, όπως του κορυφαίου Καθηγητή Διοικητικού Δικαίου Πάνου Λαζαράτου, αμέτρητες ποινικές υποθέσεις του γραφείου του οποίου χειρίστηκε ο δικηγόρος αυτός επί δεκαετίες και τις κέρδισε ΟΛΕΣ;

Ποιος να είναι άραγε αυτός που εν αντιθέσει με τον δικηγόρο στον οποίο αναφέρονται τα παρακρατικά σκουπίδια, φαίνεται πως έφτιαξε όνομα και ξεχώρισε για τις δικηγορικές ικανότητές του; Και που όλα αυτά είναι απλώς κάποιες από τις ποινικές υποθέσεις που έχει …χάσει;

Ποιος…;

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x