adplus-dvertising

Όταν τα παρακρατικά σκουπίδια παριστάνουν τους νομικούς… Με την παντελώς άσχετη συνταξιούχο δικηγόρο Σπεντζάρη και την άθλια Λιακοπούλου να βουλιάζουν σταθερά στο βούρκο της λάσπης, τα τομάρια της εγκληματικής οργάνωσης “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ” έκαναν τη μεγαλύτερη νομική πατάτα ever και κάνουν πάρτι, που τώρα θα καταλάβουν ότι τελικά είναι τραγωδία…

ΕΔΩ θα διαβάσετε τις δημοσιεύσεις για το μεγαλύτερο εισαγγελικό σκάνδαλο στην εποχή της απάτης.

Και ποιοι βγήκαν να αμφισβητήσουν το σκάνδαλο; Τα σκουπίδια της εγκληματικής οργάνωσης “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ” !!

Δεν ξέρω αν ο πράκτορας με το ψεύτικο προφίλ “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη” συμβουλεύτηκε την συνταξιούχο δικηγόρο Παναγιώτα Σπεντζάρη (η οποία λογικά, με αυτά που γράφει, καταλαβαίνω ότι τη σύνταξη την πήρε την επομένη της …ορκωμοσίας της… Δεν εξηγείται αλλιώς…) ή κάποιον άλλον νομικό φωστήρα, για να κάνει αυτή τη δημοσίευση:

Την οποία συμπλήρωσε μάλιστα και με αυτό το σχόλιο:

 

Όποιον όμως και αν συμβουλεύτηκε, μετά τη δημοσίευση αυτή θα τον πάρει στο κυνήγι. Γιατί δεν έφτανε που έχουν εκνευρίσει τα αφεντικά τους με την παταγώδη αποτυχία τους στην αποστολή τους με μένα, ώστε τους έχουν μείνει μόνο η λάσπη, οι ειρωνείες και τα μεταξύ τους χάχανα, τα likes και οι καρδούλες, τώρα πίστεψαν ότι έπιασαν τον ταύρο από τα κέρατα και στα νομικά (…), ώστε έσπασαν τα μούτρα τους και μάλλον έρχεται το τέλος τους μία ώρα νωρίτερα, πριν τους τελειώσουν οι δικογραφίες.

Ρε σκουπίδια, εντάξει. Η κυρά Γιώτα είναι …γκουρού της νομικής επιστήμης. Έβλαπτε όμως να ρωτήσετε και κανέναν άλλον; Γιατί βιαστήκατε;

Ακούστε λοιπόν πώς έχει το πράγμα, τομάρια.

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο …φωστήρας τα περί παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας. Και για το άρθρο 63 και για το άρθρο 51. Εντάξει. Εκεί στο 51 τα μπέρδεψε λίγο, αλλά δεν πειράζει.

Όπως τα λέει είναι δηλαδή τα περί αμέσως παθόντα, που μόνο αυτός νομιμοποιείται να δηλώσει την παράσταση αυτή, για τους λόγους στους οποίους πρέπει να  στηρίζεται η αστική αξίωση (όπου αρκεί η περιγραφή της αξιόποινης πράξης στο κείμενο της εγκλήσεως/μηνύσεως), όλα σωστά είναι.

Κάτι τους ξέφυγε όμως.

Κάτι πολύ βασικό…

Η νομιμοποίηση του υποβάλλοντος τη δήλωση προς υποστήριξη της κατηγορίας και το παραδεκτό της δήλωσης ΔΕΝ εξετάζονται κατά τη δήλωση όταν αυτή γίνεται με την έγκληση/μήνυση (δεν έχει σημασία ο τίτλος που δίνεις στο δικόγραφο). Σύμφωνα με το άρθρο 82 § 4, ο δηλών παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας αποκτά ΑΜΕΣΩΣ την ιδιότητα του ΔΙΑΔΙΚΟΥ, είτε ενεργοποιείται είτε όχι! Και παραμένει διάδικος μέχρι το τέλος της προδικασίας και ΜΟΝΟ ΑΝ ΚΗΡΥΧΘΕΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ  η δήλωση και ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ από την προδικασία αυτός που δήλωσε την παράσταση, παύει να έχει την ιδιότητα του διαδίκου !!

Πού προβλέπονται αυτά;

Στο άρθρο 87 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, το οποίο η συνταξιούχος κυρά Γιώτα φαίνεται πως δεν το διδάχθηκε στη Νομική.

Ώστε τους φουκαράδες τους πελάτες της σκέφτομαι.

Ελπίζω να μην άσκησε ποτέ ποινική δικηγορία…

Στο δε άρθρο 88 προβλέπεται ότι “αν ο υποστηρίζων την κατηγορία αποβληθεί, παραμένουν ισχυρές όλες οι πράξεις της διαδικασίας που έγιναν πριν από την αποβολή και στις οποίες παρευρισκόταν”.

Απλά, φωστήρες, αυτό είναι ένα δικονομικό τρικ που κάνω χρόνια τώρα, να δηλώνω δηλαδή παράσταση πολιτικής αγωγής (πλέον, προς υποστήριξη της κατηγορίας), ο ίδιος ή για λογαριασμό των εντολέων μου, σε δικογραφίες στις οποίες δεν νομιμοποιούμαι να παραστώ, διότι δεν είμαι αμέσως παθών. Η δήλωση όμως με καθιστά άνευ άλλου διάδικο, και μέχρι να κηρυχθεί απαράδεκτη η δήλωση αυτή (αν γίνει αυτό) και αποβληθώ, έχω όλα τα δικαιώματα του διαδίκου. Λαμβάνω αντίγραφα της δικογραφίας, μου επιδίδεται η πράξη αρχειοθέτησης.

Καταλάβατε, πρακτόρια;

Που δεν έχετε το ελάχιστο εκείνο μυαλό που χρειάζεται για να πονηρευτείτε έστω από την απόρριψη του εισαγγελέα!

Είδατε πουθενά γραμμένο ότι η αίτηση απορρίπτεται επειδή δεν είμαι …αμέσως παθών και η δήλωση είναι …απαράδεκτη; Δεν σκεφτήκατε ότι ΑΥΤΟ έπρεπε να γράψει και θα ξεμπέρδευε, αν ήταν όπως σας τα είπε ο …φωστήρας;

Τι έγραψε αυτός; Ότι απορρίπτεται επειδή δήθεν δεν αποκτά την ιδιότητα του διαδίκου αυτός που δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας.

Και ούτε βεβαίως που δήλωσε ότι …”θα” παρασταθεί …κάποια στιγμή στο μέλλον! Η δήλωση είναι “δηλώνω ότι παρίσταμαι προς υποστήριξη της κατηγορίας”. Εδώ και τώρα! Τέλος. Και μέχρι να κηρυχθεί απαράδεκτη η δήλωση αυτή (και ΑΝ κηρυχθεί) είσαι από την πρώτη στιγμή, και παραμένεις μέχρι την αποβολή σου με βούλευμα, διάδικος. Με όλα τα δικαιώματά του διαδίκου.

Ο εισαγγελέας που έγραψε την απίστευτη απόρριψη, ήξερε πολύ καλά ότι παραμένω και αυτή τη στιγμή διάδικος (η αρχειοθέτηση συνιστά οιονεί δεδικασμένο και μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανασυρθεί από το αρχείο), αφού δεν είχα ποτέ αποβληθεί, ώστε προκειμένου να μην πάρω στα χέρια μου την πράξη-βόμβα στα θεμέλια της Εισαγγελίας, κατακρεούργησε την Ποινική Δικονομία και ακύρωσε την έννοια της παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας (πρώην πολιτικής αγωγής).

Μετά από όλα αυτά, διαβάστε τα σχόλια Σπεντζάρη, Λιακοπούλου & ΣΙΑ (όπου “ΣΙΑ” τα παρακρατικά τομάρια).

Σημειωτέον ότι έχει φτάσει πλέον η ώρα της Δικαιοσύνης για Παναγιώτα Σπεντζάρη και Κατερίνα Λιακοπούλου…

Μπορούσε να λείπει ο αρχιπράκτορας Δημήτρης Α.;

 

Αχ, Θεέ μου… Κάνει και …νομικό πνεύμα η άσχετη συνταξιούχος…

Καλά, ο πράκτορας “Παναγιώτης Ιωάννου” (άλλως …”Giota Pashali”), μετά τα “μουνί της λάσπης” και τις κόκες, το “τσαρλατάνος” είναι φιλοφρόνηση…

 

Εννοείται ότι είδε φως και μπήκε η Λιακοπούλου. Είπαμε. Ήρθε η ώρα της.

 

 

Χιουμοράκι.

Πώς θα τους κοπεί στα δικαστήρια…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x