adplus-dvertising

ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΤΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ !!! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΥ 2012 Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ !!! ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΣΠΕΝΤΖΑΡΗ !!! ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΝΤΙΚΑ ΕΝΩ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ !!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ, ΕΤΣΙ ΤΟΜΑΡΙΑ KAI ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ;;; ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ !!!

Είναι πραγματικά απίστευτοι !! Αποφάσισαν να ενισχύσουν τη λάσπη παριστάνοντας τους νομικούς, και ενώ τρώνε το ένα χαστούκι μετά το άλλο συνεχίζουν να ξεφτιλίζονται. Και το πρόβλημά τους δεν είναι τόσο ότι ξεφτιλίζονται στους χιλιάδες ανθρώπους που παρακολουθούν από τις δημοσιεύσεις μου τα τελευταία 24ωρα την μάταιη προσπάθεια των παρακρατικών τομαριών να τα βάλουν μαζί μου και στο νομικό πεδίο (…), όσο ότι έχουν οδηγήσει στα όρια της παράκρουσης τα αφεντικά τους, επισπεύδοντας την …ανεργία τους!

Στην αρχή ήταν ότι δεν απέκτησα την ιδιότητα του διαδίκου με τη δήλωση παραστάσεως προς υποστήριξη της κατηγορίας, διότι δεν είμαι αμέσως παθών.

Στη συνέχεια, όταν έφαγαν το πρώτο χαστούκι, ήταν ότι δεν έγινε …προδικασία.

Έφαγαν και το δεύτερο χαστούκι και άρχισαν να ψάχνονται.

“Τώρα τι κάνουμε;”…

Ώστε κάπου εκεί στο …ψάξιμο, οι νομικοί φωστήρες που τους συμβουλεύουν και τους παρασύρουν στο γκρεμό, επανήλθαν δριμύτεροι!

Τους έστειλαν, που λέτε, μία απόφαση του Αρείου Πάγου, την 1575/2012 σε συμβούλιο, και άρχισε το νέο …χαρακίρι!

Δείτε κατ’ αρχάς τη νέα αυτοκτονική δημοσίευση του παρακρατικού τομαριού με το ψεύτικο προφίλ “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη” (η μεγάλη πλάκα είναι ότι στο χορό της ανοησίας από κάτω της απευθύνονται κανονικότατα ως …Ζοσεφίνα! Μόνο ο …Ναπολέων λείπει για να τερματιστεί η παράκρουση!):

(Τα 41 σχόλια θα τα απολαύσετε στο τέλος!)

Για να δούμε λοιπόν τώρα πώς ακριβώς πήγα στον …κουβά!

Πότε εκδόθηκε η απόφαση που επικαλείται το παρακρατικό τομάρι;

Καλά, το τομάρι γράφει “2015” ενώ η 1575 την οποία επικαλείται είναι του 2012.

Είναι αυτή ΕΔΩ.

Τώρα, αν υπάρχει του 2015 να μας τη δείξει. Δεν βρέθηκε τέτοια απόφαση. Αλλά και να υπάρχει το ίδιο νούμερο με το ίδιο αντικείμενο το 2015, δεν αλλάζει τίποτα. Σημασία έχει ότι είτε 2012 είτε 2015, μιλάμε για έναν Άρειο Πάγο που εφάρμοσε τις δικονομικές διατάξεις που ίσχυαν πριν το 2019.

Προσέξετε τώρα. Ανεξαρτήτως του ότι τα όσα γίνονται δεκτά στην απόφαση αυτή ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ στην επίδοση της πράξης αρχειοθέτησης, η οποία ΚΑΙ ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ (για το “πριν” και το “μετά”, όπως γράφω παραπάνω, θα διαβάσετε στη συνέχεια) ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΔΙΔΕΤΑΙ στον δηλώσαντα με τη μήνυση/έγκληση παράσταση πολιτικής αγωγής ή προς υποστήριξη της κατηγορίας, το χαρακίρι της παρακρατικής ομάδας δεν έχει να κάνει εδώ με την πράξη. Έχει να κάνει με τα δικαιώματα του παριστάμενου ως πολιτικώς ενάγοντος ή προς υποστήριξη της κατηγορίας στην ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ.

Πράγματι, με τις σχετικές διατάξεις που ίσχυαν κατά το χρόνο έκδοσης της απόφασης 1572/2012, τα δικαιώματα που αναφέρονται στην απόφαση αυτή (και ΟΧΙ Η ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ μετά το πέρας της προκαταρκτικής -αλλά όπως είπα, αυτό δεν είναι το πρόβλημα των τομαριών εν προκειμένω), ασκούντο από τη στιγμή που ο κατηγορούμενος (και όχι και ο ύποπτος της προκαταρκτικής) καλείτο σε απολογία ή εκδίδετο ένταλμα σύλληψης ή βίαιης προσαγωγής.

Ασκούντο δηλαδή μόνο από τη στιγμή που ασκείτο ποινική δίωξη (ή εκδίδετο ένταλμα σύλληψης ή βίαιης προσαγωγής).

ΟΜΩΣ !

Όμως, τομάρια…

Με τον νόμο 4620/2019 αυτά άλλαξαν !!

Και μπορεί οι νομικοί που σας συμβουλεύουν να έχουν μείνει στην Ποινική Δικονομία του …μεσοπολέμου, αλλά οι σοβαροί ποινικολόγοι και οι εισαγγελείς παρακολουθούν τις αλλαγές και εφαρμόζουν κάθε φορά τις ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ διατάξεις και ΟΧΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙΣΕΣ !!

Εντάξει, τομάρια ;; Που να νομίζατε για μία ακόμη φορά ότι πιάσατε τον ταύρο από τα κέρατα…

Τα έλεγα για τον φουκαρά τον ταύρο στα Μ.Μ.Ε., τα οποία τουλάχιστον πέταγαν τη λάσπη τους φανερά και όχι καλυπτόμενα πίσω από ψεύτικα παρακρατικά προφίλ στο facebook (γι αυτό βάλατε και τον Άρη Δημοκίδη να ενισχύσει επώνυμα τη λάσπη σας για την υπόθεση του Νίκου Σταύρου, αλλά σπάσατε και εκεί τα μούτρα σας), αλλά και εσείς δεν πάτε πίσω! Μία φορά αποφασίσατε να το παίξετε “σοβαροί” και να περάσετε σε νομικές “αναλύσεις”, και σπάτε τα μούτρα σας με τη μία πατάτα μετά την άλλη καθημερινά!

Ξεστραβωθείτε:

 

Τι λέει εδώ, φωστήρες;

Μπορείτε να τα διαβάσετε ή χρειάζεστε μετάφραση;

Η …μετάφραση λοιπόν (γιατί μάλλον θα δυσκολεύεστε στην κατανόηση…):

Με τον νόμο 4620/2019 (αν και οι δικονομικές διατάξεις εφαρμόζονται αναδρομικά -εν αντιθέσει με αυτές του ουσιαστικού ποινικού δικαίου- ο νόμος εκδόθηκε ΠΡΟ της παραστάσεώς μου προς υποστήριξη της κατηγορίας στη μήνυσή μου κατά Κώστα Μπακογιάννη και Μιχάλη Καραμαλάκη), τροποποιήθηκε η διάταξη που εφάρμοσε ο Άρειος Πάγος το 2012, και πλέον τα δικαίωματα των άρθρων 92 και 100 (μην μπερδευτείτε, φωστήρες, που κάποια άρθρα έχουν αλλάξει αριθμούς… Συμβαίνουν αυτά όταν τροποποιούνται οι κώδικες…), δεν τα έχει ο παριστάμενος προς υποστήριξη της κατηγορίας έναντι μόνο του κατηγορουμένου (όταν δηλαδή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη) αλλά και έναντι του ΥΠΟΠΤΟΥ, δηλαδή ΚΑΙ στην ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, όπως …καλή ώρα στην υπόθεση που σας ενδιαφέρει! Και αυτό ανεξαρτήτως, όπως είπα, του ότι η πράξη αρχειοθέτησης ΔΕΝ έχει να κάνει με τα δικαιώματα που αναφέρονται στην απόφαση του Αρείου Πάγου. Έπρεπε όμως να σας αποδείξω για μία ακόμη φορά πόσο τομάρια είστε εσείς εκεί στον στενό πυρήνα των παρακρατικών προφίλ και πόσο άσχετοι είναι οι νομικοί που σας συμβουλεύουν και που στην πραγματικότητα σας οδηγούν κάθε μέρα και πιο κοντά στον όλεθρο.

Πάντως, για να μην με κουράζετε άλλο με τις ασύλληπτες νομικές αρλούμπες που πετάτε από δω και από κει, δώστε μου μία διεύθυνση να σας στείλω αυτό εδώ:

Προσφορά από το συνδρομητικό κανάλι μου. Ε, τι. Τόσες συνδρομές εισπράττω από τα κορόιδα, τα ούγκανα και τα μίνιονς, να μην αγοράσω και έναν κώδικα να σας στείλω, μπας και ξεστραβωθείτε;

Αλλά αφήστε το. Πώς θα μου στείλετε διεύθυνση; Έχει διεύθυνση το παρακράτος; Απλώς θα κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να πάρω στα χέρια μου την …αναφορά που θα μου κάνει η φίλη σας η Παναγιώτα η Σπεντζάρη. Και μόλις μάθω τη διεύθυνσή της από το έγγραφο της αναφοράς της, πριν ασκήσω την αγωγή αποζημίωσης εναντίον της θα της στείλω τους Κώδικες να τους διαβάσει πρώτα η ίδια, καθώς συμφωνεί απόλυτα με τις παρακρατικές νομικές ανοησίες, και μετά να τους δώσει και σε σας, να γλιτώνουμε χάσιμο χρόνου.

Τι λέτε;

Και μετά από όλα αυτά, ελάτε να απολαύσουμε όλοι μαζί το τρελό σόου που έγινε κάτω από τη νέα δημοσίευση-χαρακίρι του παρακρατικού τομαριού, από όλους αυτούς που δεν έχουν καταλάβει ότι δεν συμμετέχουν σε πάρτι της …ΒοναΠΑΡΤΙ κατά του …χασοδίκη, αλλά στο …χορό του Ζαλόγγου.

Και ρε άνθρωποι -τρόπος του λέγειν- αφήστε το αυτό το “χασοδίκης” πια. Κρατήστε το “δολοφόνος”, το “απατεώνας”, το “σχιζοφρενής”, το “μουνί της λάσπης”, το “γαμημένος”, και αφήστε τα “χασοδίκης”.

Γελάει και το παρδαλό κατσίκι όταν με αποκαλείτε έτσι…

 

 

Τους βλέπετε. Και την Σπεντάρη μαζί. Η οποία δεν άφησε σχόλιο για σχόλιο (μηδέ της αναρτήσεως εξαιρουμένης βεβαίως) που να μη βάλει “μ’ αρέσει”, “τέλειο” ή ακόμα και ΄…”νοιάζομαι”.

Ελπίζω μόνο να μη διαβάσω πάλι πόσο …άσχετος νομικός είμαι που αναφέρομαι σε θετικές αντιδράσεις σε υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια (που έχει βάλει σε άπειρες δημοσιεύσεις και σχόλια μήνες τώρα). Να μη χρειαστεί δηλαδή να κάνω κι άλλη δημοσίευση με τη νομολογία για τις αντιδράσεις στο facebook.

Έτσι;

Για να δούμε…

Η μεγάλη πλάκα πάλι είναι να διαβάζεις από παρακρατικό τομάρι της ομάδας που με βρίζει με τον πιο χυδαίο υβρεολόγιο που υπάρχει, που μου πετάει 1,5 χρόνο τώρα την απίστευτη λάσπη και συκοφαντίες, που με εμφανίζουν να κάνω έως και χρήση ναρκωτικών, να σε κατηγορεί για …”άθλιες ύβρεις” εναντίον τους !!

Εδώ ακόμα και η Σπεντζάρη …εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου για τη λέξη “τομάρι” που χρησιμοποιώ, όχι εναντίον της αλλά εναντίον όλων αυτών που χρησιμοποιούν το ασύλληπτο υβρεολόγιο εναντίον μου (ελάχιστο δείγμα από το οποίο αναφέρω παραπάνω), αφού με αυτήν είμαι μάλλον πολύ ήπιος στους χαρακτηρισμούς μου. Αν και θα ήταν απολύτως επιτρεπτό με το 367 του Ποινικού Κώδικα -θα διαβάσεις τι λέει το 367 στο βιβλίο που θα σου στείλω κυρά Γιώτα, γιατί με αυτά που γράφεις ούτε αυτό φαίνεται πως γνωρίζεις…- να στραφώ λεκτικά εναντίον της και με αντίστοιχους χαρακτηρισμούς με αυτούς που είτε η ίδια έχει χρησιμοποιήσει για μένα είτε έχει αντιδράσει θετικά σε αυτούς που χρησιμοποιούν τα παρακρατικά τομάρια.

 

Έχει συνέχεια το πάρτι της ΒοναΠΑΡΤΙ:

 

 

Καλά, αυτό το έχουν πει ξανά. Επειδή δεν έχω άλλο χρόνο για νομικές αναλύσεις απέναντι στις παρακρατικές νομικές ανοησίες, παραπέμπω στο άρθρο 323 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας. Σε συνδυασμό με το άρθρο 322.

Αν εξακολουθήσετε να έχετε απορίες, ενημερώστε με…

 

 

Για τον “Nikolaos Pappas Doryforos”, θα τα πούμε άλλη μέρα…

 

 

Δείτε πώς χαριεντίζονται μεταξύ τους. Το δε παρακρατικό τομάρι “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη”, ενθουσιασμένο από τη νέα …πατάτα, συνεχίζει απτόητη το …χαρακίρι κανονικότατα! Έχει και η κυρά Γιώτα ενθουσιαστεί που την αντιμετωπίζουν εκεί ως …γκουρού της νομικής επιστήμης, και δωσ’ του εκεί  τα αστειάκια για τη “διάταξη ΡΟΥΑ ΜΑΤ”, δωσ’ του τα αστειάκια για το “κεφάλαιο Διασωληνωτικής Διαδικασίας”.

Όπως όμως είπα και χθες στο live όμως, είθε πραγματικά να καταθέσει αναφορά στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών. Αρκεί να καταλαβαίνει ότι η αναφορά της αυτή δεν θα διαβαστεί ούτε θα εξεταστεί από την “Ιωσηφίνα Βοανπάρτη”, ούτε από τον “Παναγιώτη Ιωάννου” ή την “Markela Komninou”. Ούτε να περιμένει likes και καρδούλες εκεί.

Άλλα να περιμένει…

 

 

Όπως είπαμε. Ακάθεκτο το τομάρι!

 

 

Άλλος τούτος. Είδε φως και μπήκε.

Ο Αποστόλης ο Τσικρίκας από το Αγρίνιο…

 

 

Και σταματημό δεν έχει!

 

 

Έλα ρε τομάρι! Η …Ζοσεφίνα μου το πήρε και το ψάχνω από χθες;

Να τα λέτε όλα όμως!

Και τι προηγήθηκε…

 

 

Έλα και ο αρχηγός!

Θέλει η που@@να να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!

Δόξα τω Θεώ ρε Δημήτρη Α., που υπάρχει και η ομάδα σου και μαθαίνει νομικά η Ελλάδα!

 

 

Ε, αφού το ξέρατε ήδη, ρε τομάρι, γιατί ασχολείστε μαζί μου συνέχεια;

Για …εμπέδωση;

 

Ώπα, τι βλέπω πάλι;

 

 

Άχου η …γκουρού της νομικής επιστήμης!

Έβαλε “νοιάζομαι”… Στο “αρχιπανάσχετος”, στις “δεκάδες σελίδες ακατάσχετης παπαρολογίας”, στο ότι “κατάφερα να αποδείξω ότι είμαι ένας ανίδεος φαφλατάς”, και που όλα αυτά “τα γνωρίζαμε ήδη”…

Ξέρεις κάτι όμως, κυρά Γιώτα; Όλα αυτά θα τα δούνε και στον Δικηγορικό Σύλλογο. Καλά τα λέτε εκεί με τους παρακρατικούς φίλους σου, αλλά στον σύλλογο θα πρέπει και να τα εξηγήσεις όλα αυτά. Και που η θετική σου αντίδραση εδώ δεν είναι τίποτα μπροστά σε όλα τα άλλα που έχεις γράψει για μένα ή έχεις υιοθετήσεις δια των θετικών αντιδράσεών σου.

Έτσι;

Έχεις δεσμευτεί. Μην το ξεχνάς. Μέχρι την Τρίτη θα την έχεις έτοιμη την αναφορά. Αυτό έχεις υποσχεθεί στα φιλαράκια σου στην εγκληματική οργάνωση “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”, επίλεκτο μέλος της οποίας είσαι και εσύ.

Μην τους απογοητεύσεις!

Και κυρίως μην απογοητεύσεις ..εμένα!

Πως και πως την περιμένω…

 

 

Αχ, βρε Γιωτάκι! Το ξέρω ότι όλα αυτά, “σκουπίδια”, “τομάρια” και οι εικόνες από απόπατους με ακαθαρσίες “εκ στόματος επαγγελματία δικηγόρου” (αλήθεια, βρε Γιωτάκι, υπάρχουν και …ερασιτέχνες δικηγόροι; Ήμαρτον, Κύριε!), προσβάλλουν την αισθητική και την ηθική σου! Συγχώρεσέ με! Εγώ αυτός είμαι. Εκφράσεις …πεζοδρομίου χρησιμοποιώ, όπως έγραψε και η …φιλενάδα σου η …Ζοσεφίνα. Τι να κάνουμε. Δεν είμαστε όλοι ηθικοί σαν τους φίλους σου εκεί να χρησιμοποιώ ακαδημαϊκές εκφράσεις όπως “μουνί της λάσπης” ή “γαμημένος”! Χίλια δίκια έχεις να εξανίστασαι! Εγώ κάτι τέτοιες εικόνες χρησιμοποιώ, με απόπατους και ακαθαρσίες, δεν εμφανίζω τους άλλους να σνιφάρουν κόκες ούτε να κυνηγάνε ασθενοφόρα ούτε τους αλλάζω τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους για να τους γελοιοποιώ ούτε να εμβολιάζονται τους εμφανίζω ενώ αμφισβητούν τα συγκεκριμένα εμβόλια.

Τι να κάνουμε τώρα.

Μόνο να σου ζητήσω συγγνώμη ξανά και ξανά μπορώ…

 

 

Να και ο …δορυφόρος, που μετά από μερικές περιστροφές γύρω από τον πλανήτη της λάσπης κάνει και ένα …πέρασμα από την παρακρατική ομάδα.

Είπαμε. Γι αυτόν αργότερα.

 

 

Και η Σπεντζάρη εκεί. Λαλίστατη.

Να δούμε πόσο λαλίστατη θα είναι αργότερα.

Έξω από την ομάδα…

 

 

 

Αχ μωρέ! Δείτε τους πώς διασκεδάζουν και έρχομαι εγώ να τους το χαλάσω.

Πόσο κρίμα…

 

 

Ναι ακριβώς, τομάρι.

Η πάγια είναι. Όπως ακριβώς τα λες.

Μόνο που ήταν πάγια ΠΡΙΝ αλλάξει ο Κώδικας.

Έτσι;

Το μόνο που είναι σταθερά πάγιο είναι η βρωμιά σας…

Χιουμοράκι όμως η Σπεντζάρη, ε;

Ασυναγώνιστη!

 

Λοιπόν, αυτά.

Ελπίζω να τελειώσαμε με τα …νομικά μαθήματα του παρακράτους.

Έλα, γιατί μπορεί να είναι διασκεδαστικό, αλλά έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Τουλάχιστον σε επίπεδο πλάκας.

Γιατί η ομάδα αυτή και η εγκληματική της δράση κάθε άλλο παρά διασκεδαστική είναι.

Και φροντίζω να τελειώσει μια και καλή…

 

Υ.Γ. Εν τω μεταξύ η άλλη πλάκα είναι ότι αυτή η απόφαση είναι ό,τι πρέπει για το εισαγγελικό σκάνδαλο.

Για δείτε εδώ τι λένε οι Αρεοπαγίτες:

 

Διαβάζετε τι λένε, τομάρια;

Για τη διάρκεια της προκαταρκτικής εξέτασης λένε.

Θυμάστε ή θέλετε να σας το θυμίσω εγώ, πόσο κράτησε η προκαταρκτική εξέταση κατά Κώστα Μπακογιάννη και Μιχάλη Καραμαλάκη;

16 μήνες.

Το θέλετε και ολογράφως;

Δέκα έξι μήνες.

Συνεχίστε.

Καλά το πάτε.

Για να σας στείλουν στην ανεργία τα αφεντικά σας μία ώρα νωρίτερα…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x