adplus-dvertising

ΚΙ ΟΜΩΣ !! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !! ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΟΜΑΡΙ …ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Κ Α Ι Κ@@ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Κ Α Ι ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ !!!

Πραγματικά, δεν ξέρω τι κάνουν! Είναι προφανές από τη διατύπωση ότι αυτός που τα γράφει και τα δίνει στο παρακρατικό τομάρι κάποια ελάχιστη σχέση πρέπει να έχει με τα νομικά.

Αλλά πρόκειται για τόσο άσχετο όσο πραγματικά δεν πάει παραπάνω !!

ΕΔΩ και ΕΔΩ οι προηγούμενες σφαλιάρες.

Και δείτε εδώ τώρα:

 

 

ΠΑΡΑΝΟΙΑ !!!

Μιλάμε για την απίστευτη κ@@τούμπα !!

Ξαφνικά …απέκτησα την ιδιότητα του διαδίκου και τα δικαιώματά του στην προκαταρκτική εξέταση !!

Αναφέρεται επιτέλους στις διατάξεις ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ αλλά γράφει τα απίστευτα πράγματα !!

Εκεί που δεν ήμουν διάδικος, ξαφνικά  …έγινα διάδικος και …νομίμως, λέει, άσκησα το δικαίωμα για λήψη αντιγράφων, όταν εκλήθην από την πταισματοδίκη!!

“Καθ’ ομολογίαν μου” μάλιστα!! Θα τρελαθώ!! Αυτό που αμφισβητούσε το τομάρι, τώρα κάνει το καμπόσο και με …κολλάει στον τοίχο που …ομολόγησα ότι άσκησα τα δικαιώματά μου !!

Και μάλιστα αναγκάστηκε να γράψει για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ για την ΑΠΟΒΟΛΗ του παρισταμένου προς υποστήριξη της κατηγορίας !!

Πάλι καλά που δεν το …ομολόγησα κι αυτό…

Αλλά το εκπληκτικό εδώ δεν είναι η ασύλληπτη κ@@τούμπα του τομαριού! Το ασύλληπτο είναι ότι εκεί που δεν ήμουν διάδικος, ξαφνικά όχι απλά έγινα αλλά άσκησα και δικαίωμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΛΗΣΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΑΙΣΜΑΤΟΔΙΚΗ !!!

Διότι, τομάρι, δικαίωμα να λάβω αντίγραφα της δικογραφίας ΔΕΝ ΕΧΩ στο στάδιο αυτό !! Ώστε αν είχα λάβει θα είχε παρανομήσει η πταισματοδίκης !!

Και άλλωστε, πανάσχετε “νομικέ” που συμβουλεύεις τα παρακρατικά τομάρια και τα παρασύρεις στο γκρεμό, και να είχα αυτό το δικαίωμα που είπες στο παρακρατικό τομάρι να γράψει ότι δήθεν έχω στο στάδιο αυτό, ποια δικογραφία να μελετήσω και ποια αντίγραφα να πάρω ;;

Τα δικά μου ;;

Αφού εγώ καλούμαι ΠΡΩΤΟΣ και τα μόνα έγγραφα που υπάρχουν εκείνη την ώρα στη δικογραφία είναι τα …δικά μου !!!

Πανάσχετοι !!!

Ξέρεις λοιπόν πότε απέκτησα το δικαίωμα αυτό, τομάρι ;;

Όταν αρχειοθετήθηκε η μήνυση και εφόσον ήμουν ΔΙΑΔΙΚΟΣ, όπως τώρα μετά τις απανωτές σφαλιάρες που έφαγες επιτέλους παραδέχθηκες, ΟΦΕΙΛΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΤΟ 51, οπότε και έχω (ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ και όχι  όταν καλούμαι από την πταισματοδίκη) δικαίωμα ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ !!

Αλλά εκεί κάνει το άλλο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ  !!

ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 51 !!!

“Περαιούται”, λέει, “η ποινική διαδικασία ΣΥΝΟΛΙΚΑ” !! “Δεν υπάρχει ύποπτος, δεν υπάρχει κατηγορία, άρα δεν υπάρχεις και εσύ προς υποστήριξή της” !!!

Αυτό που …δεν υπάρχει είναι η απύθμενη βλακεία σας !!

Το 51, τομάρι ;; Το κατάπιες ;; Όπως κατάπιες και όλα τα προηγούμενα ;; Με τελευταίο την απόφαση 1575/2012 (και ΟΧΙ του 2015) με την οποία ο Άρειος Πάγος εφάρμοσε τις καταργηθείσες πλέον διατάξεις ;;

ΚΑΜΙΑ διαδικασία δεν περαιούται, τομάρι, με την αρχειοθέτηση !!!

Αν μεν νομίμως αρχειοθετείται η μήνυση με το 43, η διαδικασία περαιούται ΟΧΙ με την πράξη αλλά μετά και τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα εφετών, στον οποίο διαβιβάζεται η δικογραφία με την πράξη αρχειοθέτησης.

Αν όμως αρχειοθετείται με το 51, όπως ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ, αφού και εσύ τομάρι ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕΣ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΔΙΚΟΣ ΩΣ ΠΑΡΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, η πράξη επιδίδεται στον παριστάμενο προς υποστήριξη της κατηγορίας ο οποίος έχει δικαίωμα προσφυγής στον εισαγγελέα εφετών εντός 15 ημερών, αφού προηγουμένως λάβει και τα αντίγραφα όλης της δικογραφίας !!!

“Στο γράφουν και οι εισαγγελείς” επιμένει να γράφει το τομάρι !!

Δεν του έφταναν τα συνεχή χαστούκια τόσες φορές που επικαλέστηκε την απόρριψη του εισαγγελέα αλλάζοντάς της τα φώτα, θέλει κι άλλο !!

Ο εισαγγελέας δεν είπε ότι δεν είμαι διάδικος επειδή …περαιώθηκε η διαδικασία και έχασα την ιδιότητα του διαδίκου, τομάρι. Είναι η …τέταρτη αιτιολογία που φαντασιώνεσαι !!

Και την έχεις και εκεί μπροστά την απόρριψη να τη βλέπουν!!

Αλλά φυσικά. Τι θα σου πουν τα άλλα τομάρια και όλοι οι άλλοι που μπαίνουν μόνο για να βρίσουν, όποια αρλούμπα και να γράψεις, όποια κ@@τούμπα και να κάνεις!

Ο εισαγγελέας έγραψε ότι ΔΕΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ποτέ την ιδιότητα του διαδίκου (αυτή που τώρα και εσύ ακόμα, στην αστρονομική αυτή κ@@τούμπα που έκανες, παραδέχθηκες επιτέλους ότι την ΑΠΕΚΤΗΣΑ!) με τη δήλωση!

Αυτό γράφει.

Και είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΑ…

Το θέμα όμως αρχίζει και αποκτά και ψυχιατρικές διαστάσεις…

Δείτε το σχόλιο του ίδιου τομαριού στην ανάρτηση αυτή:

 

Δεν υπάρχει αυτό…

Ξανά …ΔΕΝ είμαι διάδικος διότι …δεν είμαι αμέσως παθών…

Να σας πω. Μιας και εσείς εκεί στην ομάδα σας έχετε πραγματικούς γιατρούς με πτυχία, όπως λέει και …δορυφόρος, δεν ψάχνετε και έναν με πτυχίο στην ψυχιατρική να σας βοηθήσει;

Γιατί είπαμε. Να κάνεις κ@@τούμπα από δημοσίευση σε δημοσίευση.

Αλλά κ@@τούμπα και μέσα στην ίδια δημοσίευση;

Αυτό πρέπει να το κοιτάξετε. Καταλαβαίνω ότι το φάσμα της ανεργίας προκαλεί πανικό, αλλά τόσο πολύ;

Μόνο μία χάρη θέλω από σένα, τομάρι.

Όταν θα έρθεις και εσύ μαζί με τα άλλα τα τομάρια στα δικαστήρια, να προσλάβεις για δικηγόρο αυτόν που σου τα γράφει αυτά!

Και να τον συστήσεις και στους άλλους. Λιακοπούλου, Μερκουράκη, Σπεντζάρη, την …μπριζόλα σας και όλους αυτούς εκεί τέλος πάντων που με βρίζουν.

Μπορείς;

Τίποτα άλλο δεν θέλω από σένα…

Υ.Γ. Α, και κάτι ακόμα.

Όταν σχολιάζεις τις απαντήσεις μου, καλό θα ήταν να βάζεις και το link της δημοσίευσής μου.

Όχι τίποτα άλλο. Όσοι λίγοι σας διαβάζουν εκτός των γνωστών 8-10 ατόμων, αναγκάζονται να ψάχνουν τη δημοσίευση στο site μου. Το κάνουν όμως. Και όταν τις διαβάζουν καταλαβαίνουν. Γι αυτό έχετε μείνει οι ίδιοι και οι ίδιοι να σχολιάζετε, να ανταλλάσσετε likes και καρδούλες και να γελάτε μεταξύ σας με τις ύβρεις και τις ειρωνείες.

Εγώ, όπως βλέπετε, τα βάζω ολόκληρα τα κείμενά σας.

Εσείς που να το κάνετε, ε…;

Τομάρια…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x