adplus-dvertising

Και πάμε τώρα να σας παρουσιάσω σε τρία μέρη την απάντησή μου στην 4η εισαγγελική επίθεση, 3η του Γεωργίου Νούλη, και στον εισαγγελέα Ιωακείμ Κασωτάκη, ο οποίος ανέλαβε τον ρόλο της απέλπιδας προσπάθειας διάσωσης της 1ης χρονικά και 4ης συνολικά σκευωρίας της ομάδας του κτιρίου 16…

Είναι η τέταρτη εισαγγελική επίθεση που έγινε το χρονικό εκείνο διάστημα μεταξύ αρχών Σεπτεμβρίου 2021 και αρχών Ιανουαρίου 2022, και πρώτη χρονικά. Ο κόσμος που παρακολουθεί (και είναι χιλιάδες) την στοχοποίησή μου από την ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου στο κτίριο 16 της Ευελπίδων, έμεινε ενεός από την αποκάλυψη ότι πίσω από την τέταρτη αυτή εισαγγελική επίθεση ήταν και πάλι ο εισαγγελέας Γεώργιος Νούλης, ήδη ποινικά (και οσονούπω και πειθαρχικά) ελεγχόμενος για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας στη δεύτερη χρονικά εισαγγελική επίθεση εναντίον μου, που ήταν και αυτός που μου άσκησε την ποινική δίωξη και συνέταξε το κατηγορητήριο της δίκης της 14ης Ιανουαρίου, μετά τη μήνυση που υπέβαλα εναντίον του συναδέλφου του Αντωνίου Ελευθεριάνου, ο οποίος διέταξε την προσχηματική σύλληψή μου και είναι και αυτός πλέον ποινικά ελεγχόμενος (και οσονούπω και αυτός και πειθαρχικά) για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος.

Ο Γεώργιος Νούλης, ο οποίος κατάφερε να “ανακαλύψει” την τέλεση απίστευτων αδικημάτων στην υπόθεση του Ευαγγελισμού, κατάφερε να κάνει το ίδιο και στην εντολή για προκαταρκτική εξέταση που διέταξε με αφορμή το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ για τον “εμβολιασμό” του Κυριάκου Μητσοτάκη. Διέγερση σε διχόνοια, διέγερση σε ανυπακοή, και φυσικά το …αγαπημένο του με εμένα 285 Π.Κ.

Και όταν επέστρεψε η δικογραφία από την Διεύθυνση Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο κτίριο 16 και έπρεπε η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου να επιλέξει έναν άλλον εισαγγελέα για να τη χειριστεί, δεν επέλεξε και πάλι κανένα τυχαίο.

Και μπορεί να μην είχε πια τη δυνατόtητα να τη χρεώσει σε έναν από τους Αντώνη Ελευθεριάνο και Ειρήνη Χρυσικού, γιατί και οι δύο έχουν πια “καεί”, είχε όμως άλλον έναν “άσο” στο μανίκι της. Και ο “άσος” αυτός ακούει στο όνομα Ιωακείμ Κασωτάκης.

Και δεν είναι τυχαία αυτή η επιλογή, γιατί προφανώς καθόλου τυχαία δεν ήταν και η επιλογή του ίδιου εισαγγελέα για τον χειρισμό της προκαταρκτικής εξέτασης που διέταξε για τις “εφόδους αρνητών στα νοσοκομεία” την 29.11.2021.

Και μπορεί η προκαταρκτική αυτή να ήταν απολύτως δικαιολογημένη, καθώς επρόκειτο για επιθέσεις από τους “θεματοφύλακες του Συντάγματος” (τους οποίους βεβαίως εγώ μήνες πριν κατήγγειλα για την γραφική αλλά ταυτοχρόνως άκρως επικίνδυνη δράση τους, αλλά τότε εξυπηρετούσαν την οργάνωση αφού επιτίθεντο με λύσσα και εναντίον μου, ώστε τους “ανακάλυψαν” κι αυτούς αίφνης μία μέρα, όταν αποφασίστηκε να αναλάβουν δράση εναντίον μου τα …μεγάλα μέσα), σημασία έχει όμως ότι για τον χειρισμό μίας υπόθεσης υπέρ των νοσοκομείων και εναντίον “αρνητών”, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών επέλεξε τον συγκεκριμένο εισαγγελέα.

Ώστε καθόλου τυχαία δεν του ανατέθηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε κατόπιν μίας ακόμα απίστευτης εντολής του Γεωργίου Νούλη, η οποία οδήγησε σε …παράκρουση τους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος,

Ο εν λόγω εισαγγελέας όχι απλά κράτησε τα “αδικήματα” που φαντασιώθηκε ο Γεώργιος Νούλης, αλλά προσέθεσε και αυτό της …τρίτης στη σειρά (και πρώτης χρονικά) “διασποράς ψευδών ειδήσεων” (Ελευθεριάνος-Νούλης-Οικονόμου & Χρυσικού, οι άλλες δύο), για τα δημοσιεύματα και τα βίντεο μετά την τροποποίηση του 191 Π.Κ. Απλά, με τα …κολλυβογράμματα που είχε γράψει την εντολή, δεν ήταν ξεκάθαρο στην πρώτη ανάγνωση ότι διατήρησε τα τρία αδικήματα και προσέθεσε και το τέταρτο.

Και φυσικά, μιας και ανέφερα τα βίντεο, τρία στο σύνολό τους που υπάρχουν στη δικογραφία, ούτε λόγος για την απομαγνητοφώνησή τους. Τρώει το ένα “χαστούκι” μετά το άλλο η ομάδα των επίορκων του κτιρίου 16 για τις απομαγνητοφωνήσεις, όπως στην υπόθεση Εκκλησίας στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών και την υπόθεση του Δημήτρη Ποντίκα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας, ακόμη μάλιστα και μέσα από το ίδιο κτίριο, αφού τις ίδιες μέρες άλλος εισαγγελέας διέταξε την απομαγνητοφώνηση του βίντεο της εκπομπής στον ΣΚΑΪ στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργείται κατόπιν της μήνυσής μου κατά Ματίνας Παγώνη, Δημήτρη Οικονόμου και Μαρίας Αναστασοπούλου, αλλά η ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, στα “τελειώματά” εξακολουθεί και παρανομεί.

Ίσως με το “σκεπτικό” ότι δεν έχει να χάσει τίποτα πια. Έτσι κι αλλιώς “καμένη” είναι.

Σε αυτή τη δημοσίευση θα διαβάσετε το πρώτο μέρος των εγγράφων εξηγήσεων που κατέθεσα χθες στην 17η Πταισματοδίκη Αθηνών. Σε αυτό εξηγώ στον εισαγγελέα που θα χρεωθεί τη δικογραφία μετά την επιστροφή της από το Πταισματοδικείο, ότι τα πυρά μου στρέφονται κατά του συναδέλφου του Ιωακείμ Κασωτάκη.

Στο δεύτερο είναι η ενσωματωμένη στις έγγραφες εξηγήσεις προσφυγή μου κατά του κλητηρίου θεσπίσματος Οικονόμου/Νούλη, ενώ στο τρίτο μέρος απευθύνομαι στον επόμενο εισαγγελέα.

Αυτό το τρίτο μέρος είναι αυτό που λέει ο λαός …”όλα τα λεφτά”.

 

Το πρώτο μέρος:

 

******************************************

 

ΠΡΟΣ: Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών

[Δια της 17ης Πταισματοδίκου Αθηνών]

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

Νικολάου Αντωνιάδη, δικηγόρου Αθηνών, Α.Μ.  Δ.Σ.Α.  17494, κατοίκου Σταμάτας Δήμου Διονύσου Αττικής, οδός Ματρώζου αρ. 2 & Λεωφόρος Πιπεροπούλου.

Στοιχεία δικογραφίας: ΑΒΜ ΑΑ21-1112.

******************************************

     Απευθύνομαι στον εισαγγελικό λειτουργό που θα χρεωθεί τη δικογραφία μετά την επιστροφή της στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η απάντησή μου όμως, και κυρίως τα «πυρά» μου, στρέφονται κατά του εισαγγελέα που με καλεί προς παροχή εγγράφων εξηγήσεων, ενισχύοντας μάλιστα το σαθρό «κατηγορητήριο» του ήδη ελεγχόμενου για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας συναδέλφου του Γεωργίου Νούλη, με την επιπλέον «κατηγορία» της «διασποράς ψευδών ειδήσεων».

Το ξέρατε ότι η εντολή που οφείλατε να δώσετε δεν ήταν η κλήση μου προς παροχή εξηγήσεων.

Έτσι δεν είναι, κύριε εισαγγελέα;

Το ξέρατε ότι η εντολή που οφείλατε να δώσετε ήταν να γίνει απομαγνητοφώνηση των τριών βίντεο που υπάρχουν στη δικογραφία στον ψηφιακό δίσκο που σας έστειλε η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Έτσι δεν είναι, κύριε εισαγγελέα;

Αλλά όχι.

Φυσικά όχι.

Ανήκοντας προφανώς και εσείς στη μικρή ομάδα που έχει συστήσει η προϊσταμένη σας, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, η οποία από τις αρχές του Σεπτεμβρίου του προηγούμενου έτους με έχει στοχοποιήσει αποδίδοντάς μου εν γνώσει της ανυπόστατες κατηγορίες, αποφασίσετε και εσείς να συμμετάσχετε στο όργιο των εισαγγελικών παρανομιών σε βάρος μου και να μου αποδώσετε «κατηγορίες», οι οποίες εν προκειμένω είναι σε ένα μεγάλο βαθμό εκτός από ανυπόστατες, και γελοίες.

Διότι είναι πραγματικά γελοία η «κατηγορία» της …«διέγερσης σε διχόνοια».

Πότε και πώς;

Εγώ διεγείρω σε διχόνοια ή η κυβέρνηση που έχει διαχωρίσει τους πολίτες σε δύο κατηγορίες πατρικίων και πληβείων; Των εμβολιασμένων και των ανεμβολίαστων, χωρίς καμία επιστημονική και επομένως νομιμοποιητική βάση; Διαχωρισμό εναντίον του οποίου αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις;

Και είμαι εγώ αυτός που διεγείρει σε διχόνοια;

Ακόμα και με δημοσιεύσεις που θα έπρεπε να είχαν στείλει ήδη σε δίκη τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ και τους υπεύθυνους ιατρούς που παρακρατούσαν παρανόμως τον Γεώργιο Υφαντή;

Ή τη δημοσίευση με τη δημοσιοποίηση των συκοφαντικών και υβριστικών αναφορών στο πρόσωπό μου του συναδέλφου μου Ιωάννη Καραμιχάλη, ότι δηλαδή «ο συγκεκριμένος ντροπιάζει το νομικό επάγγελμα»;

Είναι δυνατόν;

Ή τη δημοσίευση με το κείμενο για τα εμβόλια των 106 σελίδων και των 131 παραπομπών σε βιβλιογραφία και μελέτες των επιστημόνων, που επιδόθηκε εξωδίκως στον πρωθυπουργό, τον υπουργό Υγείας, τον πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19, την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών και την Πρόεδρο Εθνικής Επιτροπής Βιοηθικής και Τεχνοηθικής, το οποίο ουδέποτε απαντήθηκε;

Για τα βίντεο δεν το συζητάμε. Εκεί φαντασιωθήκατε κυριολεκτικά την τέλεση αδικημάτων. Χωρίς να ζητήσετε την απομαγνητοφώνηση των τριών βίντεο, τα οποία είναι από τρεις πολύωρες ζωντανές μεταδόσεις μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «facebook», με καλείτε να δώσω εξηγήσεις για το περιεχόμενό τους για …τέσσερα ποινικά αδικήματα, προσθέτοντας στα τρία του Γεωργίου Νούλη και αυτό του 191 Π.Κ.

Αλλά εντάξει. Μετά τις 12.11.2021 και την τροποποίηση του 191 Π.Κ. Οπότε καλούμαι να δώσω εξηγήσεις για τα τέσσερα αδικήματα για ένα βίντεο μόνο.

Για το 191 Π.Κ. βεβαίως μόνο. Γιατί για τα άλλα τρία καλούμαι για όλα τα βίντεο.

«Διέγερση σε ανυπακοή».

Και εντάξει. Αφήστε τα βίντεο. Είχατε τα δημοσιεύματα.

Πότε, πώς, με ποιο δημοσίευμα και σε ποιο σημείο διήγειρα σε ανυπακοή, ποιον και για ανυπακοή ποιου νόμου ή ποιου διατάγματος ή ποιων νομίμων διαταγών της αρχής;

Έστω έμμεσα;

Ίσως διήγειρα σε ανυπακοή τους …ασθενείς που επιθυμούν να λάβουν εξιτήριο και τα νοσοκομεία τους παρακρατούν.

Μήπως;

Λοιπόν, επειδή η τέταρτη αυτή εισαγγελική επίθεση, και πρώτη χρονικά, της ομάδας του κτιρίου 16 που με έχει αναλάβει εργολαβικά, κατ’ εντολή της Σωτηρίας Παπγεωργακοπούλου, είναι και η …τρίτη για το 191 Π.Κ., όπου βεβαίως η πρώτη χρονικά από το δίδυμο Ειρήνη Χρυσικού – Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου είχε ως αντικείμενο «ειδήσεις» προ της τροποίησης του 191 Π.Κ., και επειδή για το «αντικείμενο» της εδώ προκαταρκτικής εξέτασης (ψευδοπανδημία, πρωτόκολλο απάτης, πρωτόκολλο θανάτου, αναποτελεσματικότητα και επικινδυνότητα εμβολίων, και απόκρυψη των παρενεργειών τους) είναι το αυτό με το κατηγορητήριο της δίκης μου για διασπορά ψευδών ειδήσεων που αναβλήθηκε την 14.1.2022 για την 4.5.2022, παραθέτω παρακάτω αυτούσιο το κείμενο της προσφυγής μου κατά του υπ’ αριθμ. 21-1599 / 23.11.2021 κλητηρίου θεσπίσματος του εισαγγελέα εφετών Γεωργίου Οικονόμου (Συνημμένο υπ’ αριθμ. 1), η οποία απορρίφθηκε με το υπ’ αριθμ. 1/2022 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών (Συνημμένο υπ’ αριθμ. 2). Σε αυτό απαντώ σε όλα, παρά το γεγονός ότι ούτε στην ποινική αυτή διαδικασία έγινε η εκ των ουκ άνευ αναγκαία απομαγνητοφώνηση του εκεί επίδικου βίντεο.

Η δίκη βεβαίως αναβλήθηκε, καθώς η μικρή ομάδα που κρατά τα ηνία και ελέγχει τη Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή στη χώρα, δεν ήθελε να γίνει αυτή η δίκη, όπως είχα γράψει από την πρώτη στιγμή της σύλληψής μου. Γιατί γνώριζε ότι αν γινόταν θα την μετέτρεπα με τον τεράστιο όγκο των στοιχείων, τον πολύ μεγάλο αριθμό μαρτυρικών καταθέσεων και τα δεκάδες αιτήματα που θα υπέβαλα για να κληθούν να καταθέσουν στη δίκη τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που καταμήνυσα την 19.7.2021 στην Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και να προσκομίσουν τα στοιχεία που μόνο αυτοί γνωρίζουν και έχουν στην κατοχή τους, αλλά αποκρύπτουν από τους πολίτες.

Ό,τι ήταν να γίνει, έπρεπε να γίνει εκείνες τις μέρες της σύλληψης, της δίωξης και της παραπομπής στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών, της σκευωρίας του Γεωργίου Νούλη, ο οποίος μετά την σύλληψη για τη σύλληψη που διέταξε ο επίσης πλέον ποινικά ελεγκτέος Αντώνιος Ελευθεριάνος, ήταν και αυτός που άσκησε την ποινική δίωξη (πόσο μικρή είναι αυτή η ομάδα…), και μου φόρτωσε δύο ανυπόστατα κακουργήματα και ένα επίσης ανυπόστατο πλημμέλημα στην υπόθεση της νοσηλείας και του θανάτου της 54χρονης Αντιγόνης Πανταζή στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», και της πρώτης χρονικά «διασποράς ψευδών ειδήσεων» του δίδυμου Ειρήνης Χρυσικού – Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, με αντικείμενο «ειδήσεις» προ της τροποποίησης του 191 Π.Κ., γεγονός που απέδειξε ότι η ομάδα της μηνυθείσας από εμένα για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία ομάδα εμφανίστηκε να με «ανακαλύπτει» το πρώτον στις 16.11.2021, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα να στραφεί εναντίον μου και με την προϊσχύουσα διάταξη του 191 Π.Κ., πετυχαίνοντας μάλιστα μία αναφορά στη Δίωξη Βορείας Ελλάδας εναντίον των νοσοκομείων και των εισαγγελέων που με παρακολουθούσαν απαθείς να δημοσιοποιώ τα φριχτά εγκλήματα σε αυτά, σε αναφορά εναντίον μου.

Όλο κυριολεκτικά το σύστημα είχε πέσει πάνω μου, όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα, το παρακράτος του διαδικτύου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για λογαριασμό όλης της κυβέρνησης και του αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, αρχιεκτελεστή των Ελλήνων πολιτών Κυριάκου Μητσοτάκη, ο επίσης μηνυθείς την 19.7.2021 στη Γ.Α.Δ.Α. Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλειος Πλιώτας, ο οποίος κατά δήλωση της συστημικής δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, και γνωστής για τις διασυνδέσεις της με ανώτερους και ανώτατους εισαγγελικούς και δικαστικούς λειτουργούς, Ιωάννας Μάνδρου, ανέλαβε εξωθεσμική «πρωτοβουλία» εναντίον μου στην εκκρεμή ποινική διαδικασία που έστησαν οι εισαγγελείς Αντώνιος Ελευθεριάνος, Γεώργιος Νούλης και Γεώργιος Οικονόμου, αλλά που μετά το εξώδικο που του επέδωσα και με το οποίο του ζήτησα εξηγήσεις, σιώπησε ένοχα, και ακόμα και μέχρι σήμερα παραμένει σιωπηλός. Μέχρι και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με στοχοποίησε, ανοίγοντας όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς μου, ελέγχοντάς με ως δικηγόρο, και ελέγχοντας ακόμα και την μόλις έξι μηνών τότε Ι.Κ.Ε. που είναι στο όνομα της συζύγου μου και λειτουργεί την ιστοσελίδα μου «nikosantoniadis.tv» και το διαδικτυακό κανάλι μου στην ιστοσελίδα αυτή.

Όλες οι επιθέσεις εναντίον μου απέτυχαν παταγωδώς, ώστε μετά και την αποδόμηση του βουλεύματος του Συμβουλίου Εφετών Αθηνών, με το οποίο οι τρεις εφέτες απέδειξαν τη γύμνια απέναντί μου της ομάδας που ελέγχει τη Δικαιοσύνη, αφού η «απάντησή» τους στον συντριπτικό των κατηγοριών όγκο των επιχειρημάτων των αποδεικτικών στοιχείων ήταν ότι «οι γιατροί κάνουν το καθήκον τους», ότι «ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία τον Μάρτιο του 2020» και ότι «ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια τον Νοέμβριο του 2020», αρκούσε ένα θετικό μοριακό αποτέλεσμα για να αναβληθεί η δίκη του κατά τα λοιπά «εξαιρετικά επικίνδυνου» για τη δημόσια υγεία κατηγορούμενου δικηγόρου για τέσσερις μήνες, αντί της ολιγοήμερης διακοπής που ζήτησα εγώ.

 

Παραθέτω το κείμενο της ως άνω προσφυγής μου:”

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Scroll to top
x