adplus-dvertising

Α Ρ Χ Ι Ζ Ε Ι !!! ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ “ΣΠΙΤΙ” ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΙΓΜΗ !!! Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ !!! ΓΙΑΤΙ Ο ΚΛΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΦΙΓΓΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ…

ΕΔΩ η δημοσίευση για όσους δεν θυμούνται την εναντίον μου δικογραφία, την τρίτη συνολικά για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Πολύ γρήγορα ο εισαγγελέας που χρεώθηκε τη δικογραφία μετά τις έγγραφες εξηγήσεις μου στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου, τις ημέρες της κολάσεως (7 Δεκεμβρίου), αρχειοθέτησε τη σε βάρος μου δικογραφία.

Είναι η πρώτη. Μένουν άλλες δύο. Τα κακουργήματα που φαντασιώθηκε ο Γιώργος Νούλης στην υπόθεση του Ευαγγελισμού, και η …τρίτη διασπορά, μαζί με …διχόνοιες, διεγέρσεις και παραβιάσεις μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, που φαντασιώθηκε και πάλι ο Γιώργος Νούλης μαζί με τον συνάδελφό του Ιωακείμ Κασωτάκη.

Και η δίκη της 4ης Μαΐου… Στην υπόθεση της σύλληψης που έστησε ο Αντώνης Ελευθεριάνος και μου άσκησε δίωξη και πάλι ο Γιώργος Νούλης, με τον εισαγγελέα εφετών Γιώργο Οικονόμου να με βρίσκει …εξαιρετικά επικίνδυνο, αλλά το δικαστήριο να αναβάλει για τέσσερις μήνες τη δίκη μου, γιατί μπορεί να είμαι εξαιρετικά επικίνδυνος, αλλά τελικά μόνο για την εγκληματική οργάνωση και όχι για τη δημόσια υγεία…

Πρέπει να γίνει αντιληπτή η τεράστια σημασία και αξία αυτής της αρχειοθέτησης. Είναι η πρώτη μεγάλη ήττα από εμένα της ομάδας της Ευελπίδων, που καλύπτει την εγκληματική οργάνωση (και για το λόγο αυτό έχω μηνύσει την 19,7.2021 μεταξύ άλλων και την προϊσταμένη της Εισαγγελίας) και με στοχοποίησε στον έσχατο βαθμό από τον Σεπτέμβριο μέχρι τα τέλη του προηγούμενου έτους.

Είναι μία αρχειοθέτηση που γίνεται την ώρα της κορύφωσης της μάχης μου κόντρα στην ομάδα της Ευελπίδων και στα παρακλάδια της στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και την οδό Λουκάρεως.

Eίναι μία αρχειοθέτηση μίας δικογραφίας με μία κατηγορία που έχω δημόσια καταγγείλει την Ειρήνη Χρυσικού και την Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ότι την κατασκεύασαν για να με πλήξουν στο πλαίσιο του σχεδίου που εκτέλεσε η ομάδα της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών της επαγγελματικής και ηθικής εξόντωσής μου, σε συνεργασία με τα συστημικά Μ.Μ.Ε. και το παρακράτος, κατ’ εντολή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, έχω δε προαναγγείλει ότι θα καταθέσω μήνυση κατά των δύο αυτών εισαγγελέων και πειθαρχική αναφορά για την κατασκευασμένη αυτή κατηγορία, στο πλαίσιο της κορύφωσης της επίθεσής μου στο κτίριο 16.

Έχοντας εξηγήσει στον κόσμο ότι αν καταρρεύσει η μικρή αυτή ομάδα που ελέγχει τη Δικαιοσύνη, θα καταρρεύσει και η εγκληματική οργάνωση.

Πόσο εύκολη πιστεύετε ότι ήταν αυτή η αρχειοθέτηση από συνάδελφο των εισαγγελέων που έχω μηνύσει και δημόσια καταγγείλει;

Και τόσο γρήγορα;

Ο εισαγγελέας που πήρε τη δικογραφία με τις έγγραφες εξηγήσεις μου, την αρχειοθέτησε πράγματι πολύ γρήγορα. Και την κατάλληλη για μένα στιγμή.

Τι θα μπορούσε να κάνει για να βοηθήσει την ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου;

-Να την κρατήσει στα χέρια του τουλάχιστον για δύο τρεις μήνες ακόμα, να μη μου δώσει τη νίκη αυτή τώρα και να δώσει αντιθέτως χρόνο στην ομάδα της προϊσταμένης του.

-Να μου ασκούσε δίωξη με ένα κατηγορητήριο αντίστοιχο με αυτό που συντάχθηκε για τον Γιώργο Κούβελα. Όπου με νομικούς ακροβατισμούς και λογικά άλματα ο εισαγγελέας που το συνέταξε ξεπέρασε τον σκόπελο της παλιάς διάταξης του 191 Π.Κ. και έφτασε στη ζημία στην οικονομία, αντί της δημόσιας υγείας που δεν ήταν στα αντικείμενα του παλιού 191 Π.Κ.

Τίποτα από τα δύο δεν έκανε.

Μέσα σε ούτε ένα μήνα αρχειοθέτησε την εναντίον μου δικογραφία δίνοντάς μου την πρώτη μεγάλη δικαίωση στον πόλεμο με τους επίορκους.

Γιατί ο κλοιός γύρω από την εγκληματική οργάνωση δεν σφίγγει μόνο με τις εναντίον της δικογραφίες.

Αλλά και αυτές που έστησε αυτή εναντίον μου.

Όλα έχουν αλλάξει μετά την 14η Ιανουαρίου.

Σας το έχω πει. Έχετε πίστη στη Δικαιοσύνη.

Το ίδιο θα σας πω και τώρα.

Δεν θα είχα ριχθεί στη μάχη αυτή αν δεν είχα την πίστη αυτή.

Μία μικρή ομάδα είναι.

Και όχι πια τόσο ισχυρή όπως πριν.

Και έχω φροντίσει εγώ να μην είναι.

Και θα το φτάσω μέχρι το τέλος.

Μέχρι την τελική πτώση της.

Έχετε πίστη…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x