Κατάθεση ψυχής στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών…

“Αγαπητοί συνάδελφοι.

Όποια κατάληξη και να έχει ο νομικός αγώνας που δίνω είκοσι δύο και πλέον μήνες τώρα, για ένα πράγμα να είστε βέβαιοι. Ότι τα βράδια κοιμάμαι ήσυχος. Γιατί το χρέος μου, ως άνθρωπος, ως Έλληνας και πατέρας Ελληνόπουλου, και ως δικηγόρος, το έκανα. Και το έκανα και με το παραπάνω.

Μάρτυρές μου η οικογένειά μου, οι αμέτρητοι άνθρωποι που βοήθησα στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και έξω από αυτά, και οι άνθρωποι που με παρακολουθούν όλους αυτούς τους μήνες να παλεύω με τα θηρία.

Και πάνω από όλα και όλους μάρτυράς μου ο Θεός…”

[“Υπό το πρίσμα των εξαιρετικών υπέρ εμού παραδοχών του σε βάρος μου πειθαρχικού κατηγορητηρίου, θεωρώ ότι μετά τις ως άνω απλές και ξεκάθαρες εξηγήσεις μου για την μόνη κατηγορία που τελικά μου αποδόθηκε, κατέστη απολύτως σαφές ότι εγώ ουδεμία διάταξη παραβίασα του Κώδικα Δικηγόρων και του Κώδικα Δεοντολογίας Δικηγορικού Λειτουργήματος, αντιθέτως έχω τιμήσει το δικηγορικό λειτούργημα αγωνιζόμενος επί είκοσι δύο και πλέον μήνες για να απαλλάξω τη χώρα μου από τα δεινά που προκάλεσε και εξακολουθεί και προκαλεί στους Έλληνες η εγκληματική οργάνωση που καταμήνυσα στη Γ.Α.Δ.Α. την 19.7.2021, έχοντας για τον σκοπό αυτό ακυρώσει την επαγγελματική και προσωπική ζωή μου, εκθέτοντας τον εαυτό μου και την οικογένειά μου στο μέγιστο βαθμό, στοχοποιηθείς κατά τα άνω από όλο κυριολεκτικά το σύστημα.

Είναι η δεύτερη φορά που αντιμετωπίζω τη μικρή ομάδα που ελέγχει κάθε φορά τη Δικαιοσύνη. Η πρώτη ήταν το 2007, όταν χρειάστηκε να μηνύσω τρεις ειδικούς ανακριτές, τέσσερις αντεισαγγελείς Αρείου Πάγου, και τον ίδιο τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, όπως ακριβώς έχω κάνει και τώρα, για να υπερασπιστώ τους τότε εντολείς μου έναντι των στημένων κατηγορητηρίων που αντιμετώπιζαν, συμπτωματικά (αλλά προφανώς τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτή τη ζωή) στο χώρο της δημόσιας υγείας και πάλι. Οι εντολείς μου αφέθηκαν ελεύθεροι με ούτε έναν όρο σε βάρος τους από την ανάκριση και στη συνέχεια αθωώθηκαν άπαντες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με εμένα πάντα υπερασπιστή τους. Εγώ όμως διώχθηκα και τότε, όπως και τώρα, τότε για το αδίκημα της κατ’ εξακολούθηση ψευδούς καταμήνυσης ανωτέρων και ανωτάτων εισαγγελικών και δικαστικών λειτουργών, και παραπέμφθηκα στο Τριμελές Εφετείο Αθηνών, όπως και τώρα, και αθωώθηκα ομόφωνα, με όλους τους από εμένα μηνυθέντες λειτουργούς να είναι την ώρα που εγώ δικαζόμουν εν ενεργεία.

Έτσι θα αθωωθώ και τώρα.

Γιατί η αλήθεια πάντα θα νικά το ψέμα.

Το φως θα νικά το σκοτάδι.

Και τότε βεβαίως είχα διωχθεί και πειθαρχικά. Και απαλλάχθηκα.”]

 

Αθήνα, 22 Μαρτίου 2022

Ο Απολογούμενος Δικηγόρος

 

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x