adplus-dvertising

Και ελάτε να δείτε τώρα γιατί θα δυσκολευτεί πολύ ο νέος εισαγγελέας να τελειώσει με τη δικογραφία του Ευαγγελισμού… Κύριε εισαγγελέα, λειτουργήστε όπως ο συνάδελφός σας στη στημένη κατηγορία Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού !! Άλλαξαν τα πράγματα !! Το βλέπετε, το ξέρετε !! Εμφανίστηκε το υγιές κομμάτι !! Και είναι το συντριπτικά μεγαλύτερο !! ΑΡΧΕΙΟ για μένα και σύζυγο Αντιγόνης – ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΗ κατά Ευαγγελισμού !! Είναι μονόδρομος…

Μετά την με μεγάλη καθυστέρηση εξαίρεση με βούλευμα του Γιώργου Νούλη από τον χειρισμό της δικογραφίας του Ευαγγελισμού, αυτή εκκρεμεί στα χέρια του νέου εισαγγελέα από τις 14 Φεβρουαρίου.

 

 

Έχω αποδείξει δημόσια και όχι μόνο στη διαδικασία στην προκαταρκτική εξέταση στην υπόθεση του Ευαγγελισμού, που διενεργήθηκε μετά την απόφαση της κυβέρνησης τους τελευταίους μήνες του 2021, την οποία εκτέλεσε η τετράδα Παπαγεωγακοπούλου-Νούλης-Ελευθεριάνος-Χρυσικού, να “τελειώνουν” με μένα, ότι όχι απλά δεν έχω εγώ την παραμικρή ευθύνη για τον θάνατο της Αντιγόνης Πανταζή (ούτε φυσικά ο σύζυγός της), αλλά ότι αντιθέτως ήδη από την 1η Οκτωβρίου ο Γιώργος Νούλης έπρεπε να καλέσει σε εξηγήσεις το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που χειρίστηκε τη νοσηλεία της δυστυχούς Αντιγόνης. Αντ’ αυτού βεβαίως, όπως όλη η χώρα γνωρίζει πλέον, ο εισαγγελέας Νούλης την κράτησε στα χέρια του επί δύο σχεδόν μήνες, έως ότου έλαβε την εντολή να στραφεί εναντίον μου, κατασκευάζοντας τρεις “κατηγορίες” εναντίον μου.

Και αφού τα ανέτρεψα όλα, όπως έκανα και με την υπόθεση της σύλληψης, με το δικαστήριο τελικά να αναβάλλει, όπως είχα προβλέψει, για τέσσερις μήνες τη δίκη του …εξαιρετικά επικίνδυνου, κατά τον εισαγγελέα Οικονόμου, του δικηγόρου που διέπραξε τον …ορισμό της διασποράς ψευδών ειδήσεων και που άνθρωποι έχουν πεθάνει εξαιτίας του, κατά τον γεωπόνο κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, και παρά την …πρωτοβουλία που πήρε εναντίον του ο ίδιος ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Βασίλης Πλιώτας, κατά την …γκουρού του δικαστικού ρεπορτάζ  και της γνωστής για τις ιδιαίτερες και στενές σχέσεις της με ανώτατους δικαστές, Ιωάννα Μάνδρου, όπως έκανα και με την άλλη διασπορά του δίδυμου Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού, όπου η σε βάρος μου δικογραφία ήδη αρχειοθετήθηκε, τώρα τα πράγματα έχουν στριμώξει για το κτίριο 16 της Ευελπίδων.

 

Γιατί δείτε εδώ ποιο είναι το πρώτο μεγάλο πρόβλημα που έχουν:

 

 

Και δεν η πρώτη μέρα η 21η Αυγούστου που ο γιατρός Βλαχάκος (και όχι “Σταθάκος”, καθώς είχε παρακούσει η Αντιγόνη) πίεζε την δυστυχή ασθενή ενώ ΔΕΝ είχε απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης, την οποία, σύμφωνα με τη ΔΙΚΗ ΤΟΥ κατάθεση, το πρώτον την είχε το πρωί της 22ας Αυγούστου.

Επομένως πρέπει να κληθεί να δώσει εξηγήσεις για την πίεση που ασκούσε στην ασθενή να διασωληνωθεί “γιατί αλλιώς θα πέθαινε” (δηλαδή της έλεγε ψευδώς ότι είχε “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης”), και τις συνέπειες που είχε η πίεση αυτή στην ψυχολογία της Αντιγόνης.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Το χειρότερο για τον Ευαγγελισμό είναι άλλο.

Και αυτό είναι ότι σύμφωνα με την ίδια κατάθεση του κ. Βλαχάκου, ο εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να διασωληνωθεί η Αντιγόνη στις 12 το μεσημέρι της 22ας Αυγούστου (και πέραν του ότι όλη αυτή η επικοινωνία με τον εισαγγελέα ήταν αχρείαστη αφού η Αντιγόνη τους έψαχνε -αλλά μάταια- για να τους ενημερώσει ότι συναινεί στη διασωλήνωση, αφού την είχα πείσει ΕΓΩ), όταν η ασθενής είχε κατά τον κ. Βλαχάκο “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης” (και επομένως “θα πέθαινε αν δεν διασωληνωνόταν”), πλην όμως η διασωλήνωση τελικά έγινε μετά από οκτώ ώρες, στις 8 το βράδυ, σύμφωνα με την ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση του Ευαγγελισμού.

Ιδού λοιπόν η μόνη καθυστέρηση στη διασωλήνωση της Αντιγόνης. Και για την καθυστέρηση αυτή αποκλειστικά υπεύθυνο είναι το νοσοκομείο, όπως αποκλειστικά υπεύθυνο ήταν το “Παπαγεωργίου” για την καθυστέρηση της διασωλήνωσης της Πασχαλίνας Γαζή. Και για το λόγο αυτό άλλωστε μήνυσα τον Νίκο Καπραβέλο. Για ανθρωποκτονία της Πασχαλίνας Γαζή με δόλο δια παρελείψεως.

Γιατί ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να συνεννοηθούν. Λογικό.

Αλλού έχουν το μυαλό τους…

 

 

Πώς το λέει, να δείτε, ο λαός;

Α, ναι.

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι.

Στη δική μου περίπτωση δεν θα μείνουμε στο κούρεμα…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x