adplus-dvertising

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΩΣΗ ΤΟΥ

Σε λίγη ώρα θα έχουμε πλέον ένα μήνα πριν την 4η Μαΐου. Πιστεύω ότι ο περισσότερος κόσμος έχει σχηματίσει εικόνα της κορύφωσης του αγώνα που δίνω από τον Απρίλιο του 2020, τις 30 αυτές ημέρες. Μία κορύφωση σε όλα ταυτόχρονα τα επίπεδα αυτού του αγώνα μέχρι τη στιγμή που ο πρόεδρος του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Αθηνών θα εκφωνήσει το πινάκιο της δίκης του αιώνα. Μίας δίκης που δεν αφορά μόνο εμένα, αλλά όλους τους Έλληνες που διψάνε για ελευθερία. Που περιμένουν να καταρρεύσει η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους μας.

Και πιστεύω ότι ο κόσμος έχει επίσης καταλάβει το μέγεθος των εξόδων που απαιτούνται για τη στήριξη αυτού του αγώνα στην κορύφωσή του αυτή στις 30 μέρες που απομένουν μέχρι την 4η Μαΐου, την προετοιμασία της δίκης και τον Αρμαγεδδώνα των νομικών επιθέσεων προς όλα τα μέτωπα που έχω ταυτόχρονα απέναντί μου.

Είναι όσο ποτέ άλλοτε αναγκαία, και δεν διστάζω να το επαναλάβω, η οικονομική στήριξή σας. Δεν υπάρχουν άλλες πηγές. Δεν παίρνω ποτέ χρήματα για όλα αυτά που κάνω. Αντιθέτως ακόμα και τα έξοδα τα καταβάλλω εγώ. Μάρτυρές μου οι αμέτρητοι αυτοί άνθρωποι που βοήθησα στη τρομερή αυτή διαδρομή. Μόνο πέντε άνθρωποι μου έχουν δώσει χρήματα, και αυτοί σχεδόν με το ζόρι.

Και ο μόνος τρόπος είναι μέσω της ιστοσελίδας μου nikosantoniadis.tv. Εκεί υπάρχει και ο τραπεζικός λογαριασμός της Τράπεζας Πειραιώς για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία. Θερμή παράκληση όμως, όσοι κατέχετε τα των ηλεκτρονικών συναλλαγών, τις συνδρομές και τις δωρεές σας να τις κάνετε μέσω του site (όπου υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω PayPal) και όχι απευθείας στην Πειραιώς, γιατί μετά υπάρχει δυσκολία ως προς τις συνδρομές για την εγγραφή στο συνδρομητικό κανάλι. Για τις δωρεές δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού ό,τι μπαίνει στον τραπεζικό αυτό λογαριασμό και ό,τι βγαίνει από αυτόν, έχει να κάνει μόνο με το κανάλι. Για τις συνδρομές όμως δημιουργείται μία μικρή δυσκολία. Γιατί πρέπει να γίνεται διασταύρωση αυτών που εμφανίζονται στο πεδίο του site με αυτές που έχουν κατατεθεί απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό. Και όλα αυτά διότι, όπως καταλαβαίνετε, η λειτουργία του καναλιού πρέπει να είναι απολύτως διαφανής. Αυτή τη στιγμή κανένας άλλος δεν ελέγχεται περισσότερο από εμένα. Μη ξεχνάτε ότι τόσο εγώ ατομικά όσο και την Ι.Κ.Ε.  ελεγχθήκαμε από την ΑΑΔΕ, σε μένα άνοιξαν όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς, η ΙΚΕ ελέγχθηκε εδώ παρουσία εισαγγελέα. Φυσικά, τζίφος για την οργάνωση για μία ακόμη φορά, όπως σε όλες τις επιθέσεις που δέχθηκα από όλο κυριολεκτικά το σύστημα τους τελευταίους μήνες του 2021, αλλά η απολύτως νόμιμη, πεντακάθαρη και διαφανής λειτουργία θα πρέπει να συνεχιστεί για πάντα.

Ανεξαρτήτως όμως του ότι η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου κατ’ αρχάς ως σκοπό έχει τη στήριξη αυτού εδώ του αγώνα και όχι να εγγραφεί απλώς στο κανάλι όπως θα έκανε με τη NOVA ή τη NETFLIX, αυτό δεν σημαίνει ότι ο κόσμος αυτός δεν πρέπει να αποκτήσει πρόσβαση και στο συνδρομητικό πεδίο, καθώς πέραν του πλούσιου περιεχομένου που υπάρχει ήδη, όπως έχω ανακοινώσει στις 30 αυτές μέρες μέχρι τη δίκη θα κατακλυστεί το κανάλι από βίντεο με μαρτυρίες για τα τρία πρωτόκολλα (κυρίως αυτά του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού), που θα κόψουν αφενός την ανάσα αυτών που θα τα παρακολουθήσουν και θα διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη γνώση σας για τη φρίκη εκεί έξω (γιατί αλλιώς μεταδίδεται η ενημέρωση και η γνώση με ήχο και εικόνα), αφετέρου θα προσθέσουν επιπλέον αποδεικτικό υλικό για τη δίκη και την ποινική διαδικασία της μήνυσης της 19ης Ιουλίου 2021, που μέσα στις επόμενες μέρες θα αρχίσει.

Μόνο εσάς έχω και κανέναν άλλον για να στηρίξει αυτό τον αγώνα και να φτάσει μέχρι το τέλος.

****************************

*Ή PayPal

****************************

 

Ευγνώμων για τη βοήθειά σας δεν θα είμαι μόνο εγώ, αφού η βοήθεια αυτή δεν έχει να κάνει με εμένα προσωπικά, αλλά με όλη η χώρα.

Για τη χώρα που αγωνίζομαι να αποτινάξει τα δεσμά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία της.

Της απάτης που σχεδίασε και εκτέλεσε η φριχτότερη εγκληματική οργάνωση που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματά της.

Και που ως αρχηγό της έχει τον μεγαλύτερο εγκληματία που έζησε ποτέ σε αυτήν.

Αυτόν που δεν θα σταματήσω τον αγώνα που δίνω, ακόμα και αν φτάσω μέχρι το τέλος και εσείς έχετε βγει στους δρόμους να γιορτάζετε, αν προηγουμένως δεν τον δω πίσω από τα κάγκελα.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Υ.Γ. Ζητώντας συγγνώμη από όλους αυτούς που στην τελευταία πρόσκλησή μου να μου στείλουν email στο nikant2@yahoo.gr για να με ενημερώσουν πως παρά το γεγονός ότι πλήρωσαν τη συνδρομή δεν έχουν πρόσβαση για οποιοδήποτε λόγο στο κανάλι, και δεν ανταποκρίθηκα (σε πολλούς το έκανα), επειδή προέκυψαν επείγοντα περιστατικά που με αποσυντόνισαν και διέκοψαν τη διαδικασία, τους παρακαλώ να μου στείλουν εκ νέου τα σχετικά emails, με την υπόσχεση αυτή τη φορά να ανταποκριθώ.

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

101 μέρες, κύριε Σπυρόπουλε…

Scroll to top
x