adplus-dvertising

ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ !! “ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ” Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ !!

Υπήρξαν αυτά τα δύο βρώμικα σχόλια στο τελευταίο live του Φαίδωνα Βόβολη:

 

 

 

Πολύ λογικά η Μαριάννα αντέδρασε.

 

 

Αίφνης, η Μαριάννα λαμβάνει ειδοποίηση για 30ήμερο αποκλεισμό για τη συγκεκριμένη δημοσίευση, με την “αιτιολογία” ότι παραβίασε τους όρους της κοινότητας περί …”σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκων” !!

Aποτέλεσμα, βεβαίως, ομαδικών αναφορών από τη συγκεκριμένη πλευρά.

Ασύλληπτη κατηγορία, ακόμα και για την Facebook !!

 

 

 

 

Και επειδή πραγματικά η “αιτιολογία” αυτή ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η εταιρεία επανέφερε πολύ γρήγορα τη δημοσίευση και ήρε τον αποκλεισμό:

 

 

Θα τα πω για μία ακόμη φορά. Εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα από τέτοιες συγκρούσεις. Δεν έχω κατέβει, και ούτε πρόκειται να κατέβω ποτέ, στην πολιτική. Έχω όμως πάρα πολύ κόσμο στο πλευρό μου. Κόσμο που με εμπιστεύεται, κόσμο που εκτιμά αυτό που κάνω δύο σχεδόν χρόνια τώρα. Στις 26 Απριλίου του 2020 έκανα την πρώτη νομική ενέργεια στην τεράστια αυτή μάχη. Εκτιμώ ότι έχω κοντά μου τον περισσότερο κόσμο από όλους όσοι μάχονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο από την εδώ πλευρά. Όσο και αν οι λέξεις “μάχομαι” και “εδώ” ενίοτε είναι εντός εισαγωγικών. Όταν μου έκλεισε το facebook τον λογαριασμό στις 5 Απριλίου 2021 είχα 150.000 ακόλουθους. Είναι προφανές ότι αν το facebook με κρατούσε μέσα, σήμερα το νούμερο αυτό θα ήταν αστρονομικό για το μέσο αυτό. Και πάλι δεν ανταποκρίνεται στον πραγματικό αριθμό των ανθρώπων που με ακολουθούν, παρακολουθούν και με στηρίζουν στη μάχη αυτή που δίνω για όλη τη χώρα, ακόμα και αν το νούμερο των 150.οοο το πολλαπλασιάσουμε επί τουλάχιστον 4, τις οικογένειες δηλαδή και το περιβάλλον των χρηστών αυτών.

Επομένως, όταν αυτοί που διεκδικούν την είσοδό τους στη Βουλή στρέφονται εναντίον μου, είτε ευθέως είτε εμμέσως, μόνο να χάσουν μπορούν. Εγώ δεν έχω να χάσω τίποτα. Τον κόσμο που έχω και τον αξιοποιώ μόνο ως δύναμη κρούσης στη μάχη που δίνω, ο κόσμος να χαλάσει, η γη ανάποδα να γυρίσει, δεν τον χάνω. Αλλά και κάποιοι να επηρεαστούν από το ένα ή το άλλο σχόλιο, από τη μία ή την άλλη δημοσίευση, καρφί δεν μου καίγεται. Εγώ την πολυτέλεια να απομακρύνω τον έναν ή τον άλλον από τους λογαριασμούς του facebook στους οποίους δημοσιεύσω τη νομική δράση μου, την έχω. Και το κάνω. Από την πρώτη στιγμή το κάνω. Άλλοι δεν την έχουν την πολυτέλεια αυτή.

Ώστε τέτοια βρώμικα, υβριστικά και συκοφαντικά σχόλια και επιθέσεις, μόνο κακό κάνουν σε αυτούς τους οποίους οι υβριστές υποτίθεται ότι υπερασπίζονται και υποστηρίζουν. Εν προκειμένω ήταν και παντελώς βλακώδης η επίθεση, αφού η Μαριάννα κατηγορήθηκε ότι με ψεύτικο προφίλ σχολίαζε αρνητικά για τον Φαίδωνα, με τον οποίο λίγες μέρες πριν, στη μαθητική παρέλαση, φωτογραφιζόταν, τις δε φωτογραφίες δημοσίευσε ο ίδιος ο Φαίδων στο facebook. Και είναι επιπλέον βλακώδες, γιατί αποδίδουν στην Μαριάννα και ένα κίνητρο το οποίο θα πρέπει να υπήρχε μεγάλη εγκεφαλική διαταραχή στους υβριστές την ώρα των δημοσίων επιθέσεων για να το “ανακαλύψουν”. Είμαστε πολιτικοί αντίπαλοι με τον Φαίδωνα; Είναι δυνατόν;

Μαζί δεν δώσαμε με πάθος μεγάλες μάχες κόντρα στο κατεστημένο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών;

Δεν κατηγορήθηκα μάλιστα και ότι τον ενίσχυα πολιτικά όταν δημοσιοποιούσα τη νομική δράση μου στο πλευρό του;

Έχουν καθόλου επίγνωση αυτοί που επιτέθηκαν στην Μαριάννα πόσο κακό του κάνουν;

Πιάνοντας μάλιστα στο στόμα τους τον χαροκαμένο γιο της Άννας και του Γιώργου Ψυχογυιού, το προφίλ του οποίου διέδωσαν στο live του Φαίδωνα ότι είναι ψεύτικο και ότι πίσω από αυτό ήταν η Μαριάννα;

Τόσο ανόητοι;

Συνεχίστηκε μάλιστα η ανοησία αυτή, με σχόλιο από προφίλ το οποίο ή αυτή που το έχει ξέχασε ότι γνωρίζουμε σε ποια ανήκει, ή δεν το γνωρίζει ότι ξέρουμε, στην επίμαχη δημοσίευση της Μαριάννας. Δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο, γιατί πιστεύω ότι ο Φαίδων θα τραβήξει το αυτί από αυτούς που τον εκθέτουν. Η κυρία που σχολίασε τα έχει μπερδεμένα στο μυαλό της και το συνέχισε. Κάποιος να της εξηγήσει ότι δεν είναι δουλειά της Μαριάννας να κρίνει τα επίμαχα σχόλια του Θέμη Ψυχογυιού. Δεν ήταν αυτό το θέμα. Η Μαριάννα αντέδρασε απολύτως δικαιολογημένα γιατί απέδωσαν το προφίλ αυτό σε εκείνη και την κατηγόρησαν με άθλιο τρόπο ότι κρυπτόμενη πίσω από αυτό επιτέθηκε στον Φαίδωνα.

Σχολίασα στην επίμαχη δημοσίευση ότι αν επρόκειτο για εμένα, θα σκεφτόμουν να ασχοληθώ με τους δύο υβριστές και συκοφάντες τώρα που πιέζομαι όσο ποτέ άλλοτε, στην κορύφωση της μάχης, ένα μήνα πριν τη δίκη. Ακόμα και αν οι βρωμιές απευθύνονται και σε μένα. Αυτά τα περί “τρωκτικών”, ότι “δεν ασχοληθήκατε καθόλου με τους υγειονομικούς” και δεν συμμαζεύεται, απευθύνονται ξεκάθαρα και σε μένα. Κυρίως σε μένα.

Κανένας όμως δεν θα πιάνει στο στόμα του την Μαριάννα.

Σε αυτό δεν θα δείξω καμία ανοχή.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x