adplus-dvertising

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΗΛΩΘΗΚΕ Η …ΜΙΣΗ ΓΑΔΑ MHΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΗΣ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ HOAXES ;; ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ;; ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ… ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΜΑΙ…

Είναι οι δύο μηνύσεις μου κατά των Ελληνικών Hoaxes, της 12ης και 28ης Ιουλίου 2020. Ως αντικείμενο είχαν την ασύλληπτη διαστρέβλωση του περιεχομένου σειράς αναρτήσεών μου στον θρυλικό λογαριασμό.

Από τις μηνύσεις, την κατάθεση των οποίων είχαν προηγηθεί αντίστοιχα, αναπάντητα βεβαίως, εξώδικα:

-…”όλοι οι μηνυόμενοι ενεργούν ως συμμορία, ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί κατά την έννοια του άρθρου 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ. προς τον σκοπό της από κοινού διάπραξης του εγκλήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης, δια του οποίου, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, επιχειρούν να αποδομήσουν αναρτήσεις και δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο εν γένει, εμφανίζοντας αυτές ως μερικώς ή ολικώς ψευδείς ως προς το περιεχόμενό τους και τις πληροφορίες που κοινοποιούνται δια αυτών, εν γνώσει του μερικώς ή ολικώς αληθούς περιεχομένου αυτών, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, υποστηρίζοντας και υπερασπιζόμενοι κατά κύριο λόγο κυβερνητικές θέσεις και αποφάσεις, εμφανίζοντας σκομίμως και τους συντάκτες των κειμένων αυτών ως διασπείροντες ψευδείς ειδήσεις και παραπλανώντες το αναγνωστικό κοινό τους“.

-…”οι μηνυόμενοι ανέλαβαν την αποστολή, φυσικά με το αζημίωτο, αφού πληρώνονται για να διασύρουν τον κόσμο που αποκαλύπτει τις αλήθειες, να απαξιώσει την ανάρτηση και μαζί με αυτήν να αποδομήσει την προσωπικότητά μου και να επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αξιοπιστία μου και την επαγγελματική φήμη μου“.

-“Όπως όμως προκύπτει από μία σύντομη έρευνα στο διαδίκτυο, οι μηνυόμενοι, οι οποίοι αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την δραστηριότητά τους, έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και από διαχειριστές δεκάδων ειδησεογραφικών, μικρών ή και μεγάλων, ιστοσελίδων (sites) ή μπλογκς (blogs). Οι αντιδράσεις αυτές οφείλονται σε παρόμοιες συμπεριφορές των μηνυομένων, οι οποίοι φαίνεται πως συστηματικά και οργανωμένα επεμβαίνουν σε αμέτρητες δημοσιεύσεις στο διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντας αυτές ως μερικώς ή εξ ολοκλήρου ψευδείς, συμπεριφερόμενοι κατά τον ίδιο  παράνομο τρόπο, ακολουθώντας την ίδια μεθοδολογία και συκοφαντώντας χρήστες, δημοσιογράφους και διαχειριστές sites ή blogs. Έχουν εξελιχθεί με δύο λόγια σε μία συστημική συμμορία λογοκριτών και συκοφαντών του διαδικτύου, καθιστώντας τις περιπτώσεις στις οποίες δικαιολογημένα παρεμβαίνουν, “βιτρίνα” της παράνομης δράσης τους, η οποία κατατείνει στην απαξίωση αληθινών ειδήσεων και την αποδόμηση της προσωπικότητας αυτών που τις διαδίδουν“.

-…”Έχει μετά ταύτα καταστεί σαφές ότι εν προκειμένω οι μηνυόμενοι έχουν συστήσει συμμορία, κατ’ άρθρο 187 § 3 εδ. β΄ Π.Κ., ήτοι ένωση προσώπων που έχουν οργανωθεί με σκοπό την κατά τα άνω συστηματική διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος όλων των χρηστών, δημοσιογράφων και διαχειριστών ειδησεογραφικών sites και blogs, οι οποίοι δημοσιεύουν αληθινές ειδήσεις, τις οποίες οι μηνυόμενοι ως αποστολή έχουν, επιδιώκοντας οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος, να αποδομούν, για διαφορετικούς και ερευνητέους κάθε φορά λόγους, και μαζί με αυτές και τα φυσικά πρόσωπα που τις διακινούν, έχοντας από κοινού αποφασίσει να ισχυρίζονται και να διαδίδουν δημόσια γι αυτά ότι διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και ότι σκόπιμα παραπλανούν το αναγνωστικό κοινό τους”.

-…”Όλα τα άλλα είναι σκόπιμα ψεύδη και συνιστούν μία πρωτοφανή γκεμπελικού τύπου επιχείρηση αλλοίωσης της πραγματικότητας και συκοφάντησης των Ελλήνων πολιτών, στους οποίους επιχειρείται να επιβληθεί το ψέμα ως η αλήθεια“.

-…”Οι μηνυόμενοι δεν εκφράζουν απλώς τις αντίθετες με την πραγματικότητα απόψεις τους. Τις ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ !! Αυτή η χούντα του διαδικτύου της συμμορίας των Ελληνικών Hoaxes πρέπει να τελειώσει“.

Οι δύο μηνύσεις έλαβαν με μεγάλη καθυστέρηση ΑΒΜ (ΔΖ20-12510 – ΔΓ20-13660), συσχετίστηκαν και εστάλησαν στη ΓΑΔΑ την 1η Δεκεμβρίου.

Και εκεί παραμένουν. Τέσσερις μήνες. Δεν πρόκειται για άγνωστους δράστες του διαδικτύου, η ταυτότητα των οποίων αναζητείται. Η διεύθυνσή τους στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστή.

Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για την καθυστέρηση αυτή.

Νόμιμη, εννοούμε…

Ξέρω ότι και εδώ υπάρχουν πολλές “δυσκολίες”. Είναι αυτές που έχω εξηγήσει ότι θα υπήρχαν σε όλες τις δικογραφίες σε όλα τα επίπεδα αυτής της νομικής μάχης.

Και ότι εδώ είμαι για να “βοηθήσω” τη στιγμή που πρέπει να …ξεπεραστούν οι δυσκολίες αυτές.

Και η στιγμή αυτή για την παρέα του Δημήτρη Αλικάκου και του Στάμου Αρχοντή έχει φτάσει…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x