Θέλετε να θυμηθούμε λίγο την εκπομπή στον ΣΚΑΪ…; Ακούστε λοιπόν τι είπαν Οικονόμου-Αναστασοπούλου-Παγώνη και θαυμάστε τους συκοφάντες που μετά έγιναν …κινέζοι συκοφάντες !

Δείτε λοιπόν και πάλι το βίντεο.

Καμία σχέση με μένα, ε; Αυτός ο δικηγόρος που δεν κατονόμασε η Αναστασοπούλου αλλά όλοι ξέρουν ποιος είναι, δεν είμαι εγώ, ε;

Τσακάλι ο αντιεισαγγελέας.

Εντάξει. Μπορεί να “ξέχασε” να ρωτήσει “ποιος τότε είναι αυτός ο γνωστός δικηγόρος που έκανε ολόκληρη ανάρτηση γι αυτόν και ο Άδωνις Γεωργιάδης”, αλλά τώρα και εσείς τι τα θέλετε; Αφού είπαμε. Δεν κατάλαβε ότι μιλούσαν για συγκεκριμένο άνθρωπο. Ούτε καν δικηγόρο. Γιατί δεν μπορεί να κατάλαβε ότι μιλούσαν γενικά για το αντιεμβολιαστικό κίνημα και ταυτόχρονα να θεωρεί ότι όλοι όσοι συμμετέχουν σε αυτό είναι …δικηγόροι!

Ε;

Διαβάστε τι έγραφα στη μήνυσή μου:

Στη σημερινή εκπομπή, οι μηνυόμενοι, με τον έναν να δίνει «πάσα» στον άλλον, και όλοι μαί να συμφωνούν, ισχυρίστηκαν για εμένα ότι «δεν μπορώ να δικηγορώ και να κυκλοφορώ ελεύθερος» και ότι «κανονικά πρέπει να έρθω αντιμέτωπος με τον νόμο». Συμφώνησαν ότι εγώ «βγάζω λεφτά» από αυτήν την ιστορία, με τον 2ο μηνυόμενο να μην αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης του ισχυρισμού του, με την «ρητορική» ερώτησή του «ε, τι, από αγάπη το κάνει;», με τους 1η και 3η να συμφωνούν, ενώ η Ματίνα Παγώνη έφτασε στο σημείο να κάνει αναφορά σε «κύκλωμα» στο οποίο συμμετέχω“.

Κύριε αντιεσαγγελέα, θαυμαστά τα έργα σου!

Άσε που εκτός των άλλων, “κατάπιες” και αυτό για το “κύκλωμα” που είπε η Παγώνη, ε;

Ξέρω, ξέρω. Γενικά μιλούσε. Για τον γνωστό της από το χωριό…

Το βίντεο…:

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x
Hide picture