adplus-dvertising

Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ Μ.ΜΕ. ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ !! ΠΟΛΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ “ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ” ΑΠΟ ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ & ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ !! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ: Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΟΜΩΣ ;; ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !! ΟΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΉ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΕΤΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΓΉΣΕΙΣ ΤΟΥΣ !! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΤΟΜΙΝΟ…

Απίστευτες οι έγγραφες εξηγήσεις που πήρα στα χέρια μου !!

Και των μεν και της δε.

Ας αρχίσουμε με τους μεν.

Και δείτε πώς “αυτοκτονούν”. Πώς κάνουν μονόδρομο για τον εισαγγελέα εφετών την άσκηση της ποινικής δίωξης σε βάρος τους και την παραπομπή τους σε δίκη.

Οι θρασύδειλοι δημοσιογράφοι, που ξέρουν να λασπολογούν μόνο εκ του ασφαλούς στα κανάλια τους, όταν έρχεται η ώρα των ποινικών ευθυνών, κάνουν τους Κινέζους.

Και κουτοπονηριές.

“Από ΤΑ ΑΝΩΤΈΡΩ προκύπτει  πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι ουδέποτε ειπώθηκε το παραμικρό από εμάς που να αφορά τον μηνυτή μας. Ούτε τον κατονομάσαμε, ούτε συνάγεται από κάποιο σημείο του διαλόγου ότι, ΕΣΤΩ ΕΜΜΕΣΩΣ, αναφερόμαστε σε αυτόν, πολλώ μάλλον δεν αναφέρθηκαν ΣΤΟΙΧΕΙΑ, τα οποία ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ”.

Κατ’ αρχάς απλουστεύουν μόνοι τους τα πράγματα στο ότι δεν είναι αναγκαίο να σε κατονομάζει αυτός που σε συκοφαντεί. Αρκεί να σε “φωτογραφίζει”, αρκεί να αναφέρεται εμμέσως σε σένα, αρκεί να αναφέρει στοιχεία που οδηγούν στην ταυτοποίηση του προσώπου σου.

Πάει λοιπόν αυτό.

Πάμε τώρα να δούμε ποια είναι αυτά τα “ανωτέρω” από τα οποία ¨”προκύπτουν πέραν πάσης αμφιβολίας” όλα αυτά που γράφουν μετά.

 

 

Φυσικά. Από ΑΥΤΑ τα “ανωτέρω”, δύσκολα θα μπορούσα να ισχυριστώ ότι αναφέρονταν σε εμένα και να τους μηνύσω.

Τι έχουν κάνει οι “αυτόχειρες”;

Έχουν ψευδώς παρουσιάσει ως τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ διάλογο στην επίμαχη εκπομπή αυτά που διαβάζετε παραπάνω.

Είναι αυτό το απόσπασμα από την έκθεση απομαγνητοφώνησης:

 

 

Εννοείται ότι όταν τα έγραφαν αυτά, δεν περνούσαν τον εισαγγελέα για ηλίθιο.

Για “δικό τους” τον περνούσαν.

Και ήταν.

Γιατί πολύ απλά, αυτό που κάνουν οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ είναι να παρουσιάζουν το διάλογο ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ !!

Και ο εισαγγελέας το δέχθηκε.

Τι έχουν παραλείψει; Μα ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ στο οποίο ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ !!

Ιδού:

ΑΥΤΑ “ξέχασαν” οι συκοφάντες να βάλουν στις εξηγήσεις τους !!

Αυτά από τα οποία “προκύπτει πέραν πάσης αμφιβολίας” ότι αυτά που ειπώθηκαν αφορούσαν σε εμένα, ότι ναι μεν δεν με κατονόμασαν, αλλά ξεκάθαρα αναφέρθηκαν σε εμένα, ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ, ενώ παρέθεσαν όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τρία στοιχεία που οδηγούσαν στην πλήρη ταυτοποίηση του προσώπου μου. Του ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ στον οποίο αναφέρθηκαν. Και τον ΕΝΑ και ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ δικηγόρο.

Τις μέρες εκείνες οργίαζαν τα δημοσιεύματα σε ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΜΕΣΑ για εμένα, τον Ευαγγελισμό, την Αντιγόνη Πανταζή και τα μηνύματα που αντάλλαξα μαζί της, τα οποία εγώ άλλωστε ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.

Την ίδια ώρα είχε κάνει το γύρο του διαδικτύου η σχετική συκοφαντική για εμένα και την υπόθεση αυτή ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

 

Παρεμπιπτόντως, τα ίδια θα πει και ο Γεωργιάδης στην αγωγή που του επιδίδω την Παρασκευή; Ότι δεν εννοούσε εμένα;

Εκεί όμως έχουμε δικαστήριο. Πολυμελές Πρωτοδικείο. Εκεί δεν έχει έτσι απλά “δεν εννοούσα αυτόν”. Εκεί θα υπάρξουν κατευθείαν οι ερωτήσεις που ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΔΩ:

-Τότε ποιον εννοούσες;

Και εκεί τελειώνουν τα ψέματα.

Αν και εδώ τι να την κάνει αυτή την ερώτηση ο εισαγγελέας. Αφού “πείστηκε” ότι μόνο αυτά είπαν οι δύο δημοσιογράφοι με την Παγώνη. Την έκθεση απομαγνητοφώνησης δεν τη διάβασε. Ό,τι του είπαν οι δημοσιογράφοι του Αλαφούζου. Γενικά μιλούσαν οι άνθρωποι. Έτσι…

[Στο μεταξύ όλα αυτά στις 31 Ιανουαρίου 2022. Δύσκολες πια εποχές για τους συκοφάντες, μετά και την αναβολή της δίκης μου που απέδειξε τον τρόμο του συστήματος…]

Τον γύρο του διαδικτύου είχε κάνει και η γνωστή δήλωσή μου ότι έχω σώσει περισσότερους ασθενείς από τους ίδιους τους γιατρούς (εννοώντας βεβαίως πάντα τους γιατρούς των ομάδων θανάτου στα δημόσια κολαστήρια). Αυτά είχε γράψει και ο Γεωργιάδης, στην ανάρτηση του οποίου αναφέρθηκε η Αναστασοπούλου.

Τα βλέπετε, λοιπόν. Αυτά που “ξέχασαν” να παραθέσουν από το διάλογό τους μεταξύ τους και με την Ματίνα Παγώνη.

Είναι τέτοιος ο τρόμος τους όταν έρχεται η ώρα της κρίσης, που δεν τόλμησαν να κάνουν αναφορά ούτε στα “κακουργήματα” του Γιώργου Νούλη, ενώ ο ΣΚΑΪ είχε πρωταγωνιστήσει στο όργιο της λάσπης εναντίον μου για την υπόθεση του Ευαγγελισμού, παράλληλα με τα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της σύλληψης, τις κολασμένες εκείνες μέρες στα τέλη του Νοεμβρίου και στις αρχές του Δεκεμβρίου. Σου λέει, άσε, μη τα πούμε αυτά γιατί θα δυσκολέψουμε τον εισαγγελέα.

Λες και τώρα του το έκαναν εύκολο. Έπρεπε να βρεθεί ένας ακόμη επίορκος για να κάνει πως κατάλαβε αυτά που του είπαν ο Οικονόμου με την Αναστασοπούλου. Και η Παγώνη. Στην επόμενη δημοσίευση αυτή.

Το έκαναν πολύ εύκολο όμως για τον εισαγγελέα εφετών. Γιατί τα δικά το χέρια πλέον είναι δεμένα μετά από όλα αυτά και η εντολή για άσκηση ποινικής δίωξης κατά των λασπολόγων μονόδρομος.

Γιατί και μόνο η απόκρυψη από τις εξηγήσεις των δύο δημοσιογράφων του πρώτου μέρους του διαλόγου, αρκεί.

Γιατί έτσι που τα έκαναν, δεν έκρυψαν μόνο το πρώτο μέρος της έκθεσης απομαγνητοφώνησης.

Το βασικό που είναι ξεκάθαρο ότι προσπάθησαν να κρύψουν είναι άλλο.

Και αυτό είναι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΟΧΗ ΤΟΥΣ.

Η ποινική δίωξη και η παραπομπή τους είναι, επαναλαμβάνω, μονόδρομος.

Και το ντόμινο μετά, για το οποίο έχω τόσες φορές μιλήσει, αναπόφευκτο.

Για όλους…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x