adplus-dvertising

ΘΕΟΚΛΗ ΖΑΟΥΤΗ – ΠΡΟΕΔΡΕ Ε.Ο.Δ.Υ., ΘΑ ΚΛΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ – ΟΜΟΛΟΓΗΣΑΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ – ΚΑΝΑΤΕ ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ “ΞΕΧΑΣΑΤΕ” ΤΙΣ ΨΕΥΔΕΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΟΒΙΝΤ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ

Στα πολλά ερωτήματα που είχα ετοιμάσει τόσο για εσάς όσο και για τον προκάτοχό σας Παναγιώτη Αρκουμανέα, προστίθεται το τεράστιο ερώτημα των ημερών. Για τη λίστα της απάτης. Τη λίστα των θανάτων. Αυτή με την οποία εξαπατήσατε και τρομοκρατήσατε έναν ολόκληρο λαό. Αυτή την οποία ομολογούν ο ένας μετά τον άλλον οι συνεργοί σας πηδώντας από το καράβι.

Τζανάκης, Γκάγκα, Πλεύρης, ο αρχηγός σας Μητσοτάκης, Γουργουλιάνης, Παπαευαγγέλου, Γεωργιάδης, Μαγιορκίνης. Προς το παρόν.

Αλλά εσείς απ’ ό,τι μαθαίνω κάνατε βουτιά στο παρελθόν. Και στη χθεσινή ενημέρωση είπατε ότι παρά την υποχώρηση της “πανδημίας” οι θάνατοι κόβιντ επιμένουν και ότι αυτό θα συνεχιστεί.

Και δώσατε αυτή την εξήγηση:

Η εξήγηση για το παραπάνω αποδίδεται σε δύο βασικές παραμέτρους: στο ότι ένα ποσοστό συμπολιτών μας το οποίο προσεγγίζει το 30% δεν έχει λάβει τρίτη δόση και επίσης ότι πλέον οι ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας δεν θα προστατεύονται λόγω της αναστολής των μέτρων“.

Επομένως, για τους θανάτους αυτούς ευθύνεται το 30% των συμπολιτών μας που δεν έχει κάνει την τρίτη δόση. Και για το ότι θα συνεχιστούν οι θάνατοι θα ευθύνεται αυτό το 30% και επιπλέον το γεγονός ότι οι ανεμβολίαστοι δεν θα προστατεύονται λόγω της αναστολής των μέτρων.

Κατ’ αρχάς μας λέτε ότι η κυβέρνηση-εγκληματική οργάνωση στην οποία έχετε μαζί με τον προκάτοχό σας διευθυντικό ρόλο, αναστέλλει τα μέτρα εν γνώσει της ότι θα πεθάνουν μετά βεβαιότητας άνθρωποι που ανήκουν στις δύο παραπάνω κατηγορίες.

Αυτό ξέρετε πώς λέγεται;

Απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο.

Με τα δικά σας πάντα.

Αυτό είναι το ένα.

Το άλλο είναι ότι συμπεριλάβατε στους θανάτους αυτούς τις ψευδείς καταγραφές που ομολόγησαν όλοι οι παραπάνω συνεργοί σας στην εγκληματική οργάνωση. Σε “σημαντικό ποσοστό” ή σε “μεγάλο ποσοστό”.

Και είπατε και άλλα νούμερα. Τους 127 παραπάνω λόγω κόβιντ ανά 100.000 νεκρούς το 2021.

Πού είναι το “σημαντικό” ή το “μεγάλο” ποσοστό των ψευδών καταγραφών στους 127 αυτούς θανάτους; Για εσάς ο αριθμός αυτός ανά 100.000 είναι όλοι θάνατοι για τους οποίους υπεύθυνος είναι ο κόβιντ; Ο αρχηγός σας και οι συνεργοί σας;

Δεν τους ακούσατε;

Το ξέρετε ότι η αίθουσα του δικαστηρίου δεν είναι αίθουσα ενημέρωσης μπροστά σε πληρωμένους από την εγκληματική οργάνωση “δημοσιογράφους”, έτσι;

Εκεί θα γίνουν ερωτήσεις. Από τους δικαστές και τον εισαγγελέα.

Και από εμένα.

Για μένα και για λογαριασμό όλων των Ελλήνων.

Γι αυτό θα κληθείτε άλλωστε.

Και όχι μόνο για τους θανάτους αυτούς. Θα μιλήσουμε και για τα πρωτόκολλα. Το δικό σας.

Και το δικό μου…

Θα μιλήσουμε για τις διασωληνώσεις με 95, 96, 97 και 98. Για τους εντελώς “στεγνούς” ασθενείς κόβιντ.

Για την ρεμδεσιβίρη. Για τα οξυγόνα.

Για την έκθεση των ασθενών στον ιό.

Για την απομόνωση των ασθενών. Για τη ψυχολογική βία.

Για το πρωτόκολλο Έμπολα. Για τις νεκροτομές.

Θα μιλήσουμε για τα τεστ. Για τα “κρούσματα”. Για τα ανύπαρκτα θετικά αποτελέσματα. Για τις αυξομειώσεις του αριθμού των τεστ αναλόγως των αποφάσεων που επρόκειτο να λάβει κάθε φορά η εγκληματική οργάνωσή σας.

Για την παραμονή στο σύστημά σας των θετικών αποτελεσμάτων παρά την αμέσως ανατραπείσα διάγνωση.

Για τα εξιτήρια.

Για τους κύκλους των μοριακών. Για τα πανεπιστημιακά εργαστήρια.

Για τις παράνομες κατακρατήσεις των ασθενών.

Θα έχουμε πολλά να πούμε.

Και κυρίως θα έχετε εσείς πολλά να πείτε. Να δώσετε απαντήσεις. Και πολλές εξηγήσεις.

Και αυτά που διαβάζετε εδώ είναι όσα πρόχειρα τώρα έρχονται στο μυαλό μου. Με αφορμή τη χθεσινή ενημέρωση. Δεν έχω αρχίσει ακόμη τις δημοσιεύσεις για τη δίκη με ανοιχτά χαρτιά.

Θα κληθείτε λοιπόν.

Και εκεί τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, κύριε Ζαούτη.

Για εσάς και για τους συνεργούς σας.

Τι δύσκολα.

Από πού να φύγετε θα ψάχνετε…

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x