“Είμαι και εγώ θύμα των εμβολίων”… ΑΥΤΟ είναι !! Συνεχίστε !! ΕΛΑΤΕ, θύματα των εμβολίων !! Ελάτε να βγει η ΑΛΗΘΕΙΑ !! Απευθυνόμαστε ΚΑΙ στους πρώην πολέμιούς μας !! Είμαστε ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!

Μετά το προσκλητήριο που κάναμε με τον Δημήτρη (ΕΔΩ) προς τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας, στους οποίους είμαστε δίπλα όπως ακριβώς και στους ανεμβολίαστους – θύματα της απάτης και των νοσοκομείων ,

είτε σε αυτούς που το έκαναν επειδή πείσtηκαν, είτε επειδή ήθελαν να ανακτήσουν τις ελευθερίες τους και πείστηκαν για την ασφάλεια των εμβολίων, είτε επειδή φοβήθηκαν, είτε επειδή πιέστηκαν, είτε επειδή υποχρεώθηκαν ,

θύματα των εμβολίων από όλη τη χώρα έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου με sms στο 6971540626 και με email στο nikant2@yahoo.gr.

Διάβαζα χθες το βράδυ τα τελευταία μηνύματα…

-“Είμαι θύμα του εμβολίου, έχει καταστραφεί η ζωή μου εδώ και ένα χρόνο. Θέλω να είμαι και εγώ στη δίκη”…

-“Είμαι και εγώ θύμα των εμβολίων. Έκανα δύο δόσεις Pfizer και έπαθα ουλωτική αλωπεκία και στα μαλλιά και στο σώμα, απορρυθμίστηκε ο θυροειδής, και η ψωρίαση που είχα καταστείλει για τέσσερα χρόνια ξαναεμφανίστηκε”…

-“Μετά από έντονη πίεση και με αρκετή καθυστέρηση αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο και ειδικά το μονοδοσικό την 1η Οκτωβρίου 2021, ημέρα που δεν θα ξεχάσω αφού κατέρρευσα σε δέκα λεπτά”…

-“Στο νοσοκομείο δεν συμπλήρωσαν την κίτρινη κάρτα, με έβγαλαν απλά ψεύτη”…

Γνωρίζουμε ότι στις ομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο facebook οι δημοσιεύσεις της φρίκης είναι καθημερινές και συνεχείς. Άνθρωποι που είτε δημοσιοποιούν το δικό τους πρόβλημα είτε μοιράζονται με τον κόσμο τον πόνο και την οργή τους για τους δικούς τους ανθρώπους που χάθηκαν. Ξαφνικά και από το πουθενά.

Όλη όμως αυτή η αλήθεια και η οργή πρέπει να βγει έξω από τις ομάδες αυτές. Πρέπει να βγει έξω από τα σπίτια, από τα θύματα και τις οικογένειές τους.

Οργή για αυτό που τους συνέβη. Το οποίο φοβόντουσαν ότι θα τους συμβεί γιατί είχαν υποχρεωθεί να εμβολιαστούν. Ή το οποίο δεν περίμεναν ότι θα τους συμβεί, γιατί είχαν πειστεί για την ασφάλεια των εμβολίων. Κάποιοι, και είναι πολλοί, είναι πρώην πολέμιοί μας. Στην επιεικέστερη εκδοχή μας θεωρούσαν υπερβολικούς.

Στην επιεικέστερη.

Όπως ήταν και ο Δημήτρης για όσα καταγγέλλω από τον Ιούνιο του 2020 για το πρωτόκολλο του θανάτου που εφαρμόζεται στα δημόσια κολαστήρια. Θυμηθείτε την απελευθέρωσή του από το κολαστήριο-κρατητήριο του “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”, στο οποίο αφού προηγουμένως τον κακοποιούσαν σωματικά και ψυχολογικά επί μέρες, όταν αποφάσισε με τη δική μου στήριξη να φύγει, του έλεγαν ότι ούτε μέχρι το ασανσέρ δεν θα έφτανε, αλλά λίγη ώρα μετά τη μήνυσή μου κατά του διοικητή του νοσοκομείου στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου (εδώ το live που έκανα έξω από το τμήμα), και μέχρι το ασανσέρ έφτασε, και μέχρι το σπίτι έφτασε, και από τότε ζει και βασιλεύει ευτυχισμένος με τη γυναίκα του και τα τρία παιδιά τους.

Ένας από αυτούς που είχαν εμβολιαστεί και ήταν αντίθετος ήταν και ο Θεόφιλος.

Εμβολιάστηκε γιατί φοβήθηκε. Και τον είχαν πείσει και αυτόν ότι το εμβόλιο ήταν απολύτως ασφαλές. Αλλά όταν πήγε στο νοσοκομείο της Κορίνθου μετά την κατάρρευσή του λίγο μετά το Pfizer, τον έδιωξαν, τον πέταξαν σαν το σκυλί στ’ αμπέλι και τον άφησαν να οδηγήσει μόνος του μέχρι την Αθήνα με 2000 αιμοπετάλια και αυτή την πληγή στο στόμα.

 

 

Να θυμηθούμε τον Γιώργο που παρέλυσε στα πόδια και αυτοί του έφεραν ψυχίατρο;

 

 

Ή να θυμηθούμε την περιγραφή της φρίκης από την Μαρία που κατέρρευσε, και στο εμβολιαστικό κέντρο Βύρωνα την αντιμετώπισαν σαν σκουπίδι, ενώ στο “ΣΩΤΗΡΙΑ” έβλεπε έντρομη να κάνουν ενέσεις σε ασθενείς δίπλα της που ήταν καλά και μετά από λίγη ώρα να τους διασωληνώνουν; Και ένας τύπος με κουστούμι να καταγράφει τις διασωληνώσεις.

 

 

Πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η κίτρινη κάρτα είναι το λιγότερο για εσάς, πολύ σπουδαία υπόθεση όμως για τους συνανθρώπους σας. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι είναι δικαίωμα και του ίδιου του θύματος να την υποβάλει.

 

 

ΕΔΩ το σχετικό link.

 

 

Πέραν όμως της κίτρινης κάρτας, η οποία τείνει να καταντήσει το ανέκδοτο του αιώνα (δείτε εδώ τον αγώνα που δίνουμε με τον αγωνιστή γιατρό του Ιπποκρατείου Θεσσαλονίκης για να βγει η αλήθεια για τις λίστες του ΕΚΑΒ στη συμπρωτεύουσα, των εκατοντάδων ασθενών που μεταφέρθηκαν με σοβαρά προβλήματα μετά από τον εμβολιασμό τους και αυτός αγνοήθηκε από τα ΤΕΠ και μετά), κοινός τόπος σε πολλές περιγραφές των θυμάτων των εμβολίων είναι η αδυναμία εντοπισμού της αιτίας των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν μετά τον εμβολιασμό τους, ώστε συνεχίζουν να υποφέρουν, ζώντας με τον τρόμο για το μέλλον. Καταλαβαίνουν βεβαίως ότι φταίει το εμβόλιο, αλλά δεν ξέρουν τι ακριβώς έχει προκαλέσει τα προβλήματά τους ώστε να βρουν λύσεις και θεραπεία.

Εμείς τα έχουμε πει από τις 5 Αυγούστου 2021 με την αναπάντητη εξώδικη αναφορά-καταγγελία-αίτημα-πρόσκληση-δήλωση των επιστημόνων μέσα και έξω από τα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

Θυμηθείτε πώς απευθύνθηκα, δώδεκα μέρες μετά την επίδοση, στον αρχιεκτελεστή πρωθυπουργό, χαρακτηρίζοντάς τον δολοφόνο.

Ελάτε να τα πείτε στην ιατρική ομάδα μας. Να τους πείτε αν και ποιες εξετάσεις έχετε κάνει και αν υπάρχει κάτι άλλο που μπορείτε να κάνετε.

Πάνω από όλα ο άνθρωπος. Η υγεία και η ζωή του. Και οι πιο δυνατοί και αποφασισμένοι από εσάς ελάτε να μαρτυρήσετε την αλήθεια στο Εφετείο!

Και μέσα από όλη αυτή την τιτάνια μάχη, η ελευθερία για όλους τους Έλληνες και η απαλλαγή τους από τα τρομακτικά δεινά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του έθνους μας…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x