Η λάσπη της Κιαγιά κατέβηκε από την ίδια γιατί “τίποτα δεν κάνει τυχαία”… Επειδή λοιπόν ούτε εγώ, και κυρίως εγώ, δεν κάνω τίποτα τυχαία, πριν αντιδράσω φρόντισα με την ομάδα μας να κατεβάσω το βίντεο, ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ !!

“Τίποτα δεν κάνω τυχαία”…

Αυτό είναι βέβαιον. Για το βίντεο της λάσπης όμως, όχι το κατέβασμά του μετά την άμεση αντίδρασή μου.

Για το βίντεο της λάσπης μία εβδομάδα πριν τη δίκη. Με τους δήθεν “πέντε” που δήθεν της “κατήγγειλαν” ότι εγώ δήθεν “ζήτησα 100 ευρώ” για “τηλεφωνική συμβουλή”.

Τα κίνητρά της προφανή, όπως γνωστός είναι και ο χώρος που κινείται. Μεθοδευμένο είναι. Αυτό που έπρεπε να κάνει αν δεν είχε βγάλει από το κεφάλι της τους “πέντε” και αυτά που δήθεν της “κατήγγειλαν”, ήταν να τους κατονομάσει και να αναφέρει και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις νοσηλειών.

Παρακολουθήστε τις βρωμιές της από το δέκατο λεπτό. Το βίντεο θα κατατεθεί με τη μήνυση η οποία ετοιμάστηκε σε δέκα λεπτά. Χρόνος όλος αυτός που ασχολήθηκα μαζί της που έκλεψα από την πυρετώδη προετοιμασία για τη δίκη της 4ης Μαΐου. Αλλά προφανώς έπρεπε να το κάνω.

Μία δημοσίευση θα κάνω ακόμα με το κείμενο της μήνυσης, και ελπίζω με την άμεση αυτή αντίδρασή μου να έκοψα τον αέρα και από άλλους επίδοξους συκοφάντες της τελευταίας στιγμής από την “εδώ πλευρά”.

Ως προς τους ελάχιστους εκείνους που επιμένουν στη λογική του τσουβαλιάσματος όλων όσοι θεωρητικά είναι στην “εδώ πλευρά”, αλλά μία χαρά εξυπηρετούν την απέναντι πλευρά με τις επιθέσεις τους εναντίον μου, της “παρεξήγησης” και των δύο βαρκών, επειδή δεν έχω άλλο χρόνο να χάσω με αυτά, παραθέτω την απάντησή μου σε πρώην “φίλη” η οποία μπλοκαρίστηκε πριν την ώρα της, 12 το βράδυ που λήγει η διορία στους κοινούς “φίλους”:

Αδιανόητα αυτά που γράφεις. Η λογική του τσουβαλιάσματος είναι το ένα. Το άλλο είναι η “λογική” του να μην μεταφέρουμε τις διαφωνίες στους ακόλουθους/φίλους. Η Κιαγιά τις βρωμιές που ξεστόμισε τις είπε στον κουμπάρο της και μου τις μετέφεραν ή δημόσια σε όλους τους φίλους/ακόλουθους; Δηλαδή αυτή να πετάει λάσπη δημόσια και εγώ να την παίρνω τηλέφωνο να “λυθεί η παρεξήγηση”, σωστά; Λοιπόν, εγώ απέναντι σε κοινούς συκοφάντες, οι οποίοι μάλιστα καθόλου τυχαία δεν πετάνε τη λάσπη τους μία εβδομάδα πριν τη δίκη, κάνω δύο συγκεκριμένα πράγματα: Τους αποκλείω από τη ζωή μου και κινώ τις νόμιμες διαδικασίες για την τιμωρία τους. Ως προς τους κοινούς “φίλους”, ναι φυσικά, και είναι προφανώς αυτονόητο, όχι απλά θέτω προθεσμία να διαλέξουν “φίλο”, αλλά κάνω και πράξη αυτό για το οποίο έθεσα τη διορία. Διορίες δεν βάζουν αυτοί που τους φίλους/ακόλουθους τους βλέπουν ως δεξαμενή ψηφοφόρων και θέλουν να κρατάνε όσους πιο πολλούς μπορούν. Εγώ με τον Δημήτρη τα έχουμε λυμένα αυτά τα θέματα. Μαζί και η Μαριάννα. Είμαστε μία τριάδα απόλυτα ξεκάθαρη στις θέσεις μας, οι οποίες ήταν και παραμένουν αδιαπραγμάτευτες.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x
Hide picture