adplus-dvertising

ΚΥΡΙΕ ΠΑΤΟΥΛΗ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΟΝ, ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ !! ΤΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΣΥΨΑ-ΛΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΗΣ 3ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 !! ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΤΕ “ΑΒΑΣΙΜΑ” ΚΑΙ “ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ” ΤΑ “ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ” ΕΝΩ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΜΑΣΚΑΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ !! Η ΤΕΛΙΚΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΦΑΙΔΩΝΑ ΒΟΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΘΗΝΩΝ !! Γιατί ΤΩΡΑ είναι η ώρα…

Τι; Ελπίζατε ότι ο Φαίδων Βόβολης θα προσέφευγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας κατά της εξάμηνης ποινής; Και περιμένατε τη βούλα του για να επιδώσετε εκ του ασφαλούς τη δεύτερη απόφαση της ποινής του ενός έτους;

Φίδια κουρεύουμε, όπως λέει και το …control;

Γι αυτό η πρωτοφανής στα δικονομικά χρονικά πολύμηνη καθυστέρηση επίδοσης μίας απόφασης, η οποία ενώ ελήφθη την 16η Δεκεμβρίου 2021, εσείς την επιδώσατε στον Βόβολη μόλις την 19η Απριλίου; Με απίστευτες “αιτιολογίες” και με μη ανασταλτικό αποτέλεσμα στην έφεση, επίσης χωρίς καμία αιτιολογία για το μη ανασταλτικό αυτό, παρά τα όσα επιβάλλει η νομοθεσία; 

Το τι θα κάνουμε τις επόμενες μέρες θα το δείτε στην πράξη. Όλα στην ώρα τους. Στο χρόνο που πρέπει. Εγώ πάντα επιλέγω πάντα πότε θα γίνει μία ενέργεια και πότε θα δημοσιοποιηθεί.

Αλλά και πότε δεν θα γίνει μία ενέργεια.

Σκάκι άλλωστε μου έμαθε ο καλύτερος…

Προς το παρόν θα μου στείλετε αυτά που σας ζητάω.

 

Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:isathens1@isathens.gr
Κοιν.:ΦΑΙΔΩΝ ΒΟΒΟΛΗΣ
Τετ 27 Απρ στις 11:16 π.μ.
ΠΡΟΣ: Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 
 
Κύριε Πατούλη,
 
Δια της παρούσης αιτούμαι τη χορήγηση σε εμέ αντιγράφου της πράξης αρχειοθέτησης επί της υπ’ αριθμ. ΑΠ 15544/21.9.2020 πειθαρχικής αναφοράς  μου κατά Σωτηρίου Τσιόδρα, Νικολάου Σύψα και Αθηνάς Λινού-Παπαδημητρίου, καθώς και τα πρακτικά της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών της 3.6.2021 επί της οποίας ελήφθη η σχετική απόφαση αρχειοθέτησης της ως άνω αναφοράς μου, “επειδή τα αναφερόμενα κρίθηκαν ανυπόστατα και αβάσιμα”.
 
Σημειώνω ότι έχω άμεσο έννομο συμφέρον να λάβω αντίγραφο των αιτουμένων εγγράφων, καθώς πέραν του ότι πρόκειται για έγγραφα στα οποία γίνεται αναφορά στο πρόσωπό μου, η αιτιολογία της αρχειοθέτησης της αναφοράς μου θίγει ευθέως την προσωπικότητά  μου, τόσο εν γένει όσο και ειδικότερα στον πυρήνα της επαγγελματικής δραστηριότητάς μου, καθώς εμφανίζομαι να έχω υποβάλει κατά τριών ιατρών  “ανυπόστατες” και “αβάσιμες” καταγγελίες. Επιπλέον, τα αιτούμενα έγγραφα είναι αναγκαία, αφενός για την πληρότητα της υπεράσπισής μου στην εναντίον μου δίκη της 4ης Μαΐου 2022 για παράβαση του άρθρου 191 Π.Κ., αντικείμενο της οποίας είναι η απάτη της “πανδημίας” εν γένει, ειδικότερο στοιχείο της οποίας είναι οι συνεχείς αντιφατικές και αλληλοαντικρουόμενες επιστημονικές θέσεις που διατυπώνουν από την πρώτη μέρα της “πανδημίας” μέχρι και σήμερα οι “ειδικοί” ιατροί-μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αφετέρου για την ενίσχυση του υπεραστικού ρόλου μου στη διαδικασία σύνταξης και ασκήσεως της εφέσεως του ιατρού Φαίδωνα Βόβολη κατά της σε βάρος του υπ’ αριθμ. 26/2021 καταδικαστικής απόφασης του Πειθαρχικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, η οποία ενώ ελήφθη κατά τη συνεδρίαση της 16ης Δεκεμβρίου 2021, για έναν εντελώς παράδοξο λόγο, τον οποίο μόνο ο πρόεδρος του Πειθαρχικού Συλλόγου και τα μέλη του μπορούν να γνωρίζουν, προφανώς και εσείς, επιδόθηκε στον ως άνω ιατρό και εντολέα μου μόλις την 19η Απριλίου 2022, ήτοι τέσσερις μήνες μετά τη λήψη της.
Υπενθυμίζω ότι σε παλαιότερο αίτημά μου για τη χορήγηση σε εμέ αντιγράφου πρακτικών συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στα οποία και πάλι γινόταν αναφορά στο πρόσωπό μου, μετά από πολυήμερη καθυστέρηση από πλευράς σας να μου χορηγήσετε το αντίγραφο των πρακτικών, υποχρεώθηκα να προσφύγω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ώστε τότε, και μόνο τότε και ενώπιον των ποινικών συνεπειών της άρνησης εκτέλεσης της εισαγγελικής παραγγελίας που έλαβα, μου χορηγήσατε το αιτηθέν αντίγραφο.
Ελπίζω αυτή τη φορά να μην χρειαστεί να επαναληφθεί η ίδια διαδικασία και να λάβω εντός της σήμερον, το αργότερα μέχρι αύριο το μεσημέρι, τα  εδώ αιτούμενα αντίγραφα.
Αθήνα, 27 Απριλίου 2022
Ο Αιτών Δικηγόρος
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
*****************

Ελάτε να θυμηθούμε και αυτά που είχε ομολογήσει η Αθηνά Λινού:

https://www.ieidiseis.gr/ellada/53230/tis-eipa-gia-ti-maska-kai-mono-pou-den-me-edeire

Μόλις άρχισε η τελική επίθεση στον Μεσαίωνα και την Ιερά Εξέταση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών…

Τελευταίες Ειδήσεις

Αχ, αχ, αχ…

Scroll to top
x