ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ !!! ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !!! ΤΟ 33% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ “ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΪΟ” ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ !!! ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ 11 ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ STAR CHANNEL !!! H ΔΙΚΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΦΡΙΧΤΟΤΕΡΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΧΩΝΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΠΑΘΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !!!

Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ…

 

 

Μετά την παραδοχή των ΨΕΥΔΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΩΝ ως θανάτων “από κορωνοϊό”, θανάτων ασθενών που πέθαναν από άσχετες αιτίες, και που απλά βρέθηκαν θετικοί και στον κόβιντ, αληθώς ή ψευδώς (μιας και έχω “αρνητικοποιήσει” τη …μισή χώρα), με την ταυτόχρονη παραδοχή-ομολογία ότι αυτό έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία από …Αδάμ και Εύας, τώρα έρχεται και η τρομακτική παραδοχή ότι το 33% των θανάτων από κόβιντ είναι στην πραγματικότητα θάνατοι ασθενών που κατέληξαν από τις περιβόητες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις.

Αυτές που είχαν μαζί με τη γρίπη “εξαφανιστεί”, για να αρχίσω να τις …επανεμφανίζω εγώ στους ιατρικούς φακέλους (π.χ. Χρήστος Καρτάλης/Αλεξανδροπούπολη) και στις νεκροτομές (π.χ. Μερόπη Χατζηιωννίδου/{Παπαγεωργίου). Και που και αυτές βεβαίως στο παρελθόν (σε ΟΛΟ το παρελθόν) καταγράφονταν ως αιτία θανάτου των ασθενών και ΟΧΙ οι αιτίες εισαγωγή, αφού διακοπτόταν ο ΑΙΤΙΩΔΗΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ μεταξύ αιτίας εισαγωγής και θανάτου (είναι σαν να μπαίνει κανείς με έμφραγμα και μέσα στο νοσοκομείο να τον πυροβολούν: από την καρδιά του πέθανε ή από τη σφαίρα…;), αλλά που για πρώτη φορά καταγράφηκαν ως θάνατοι από κορωνοϊό, γιατί διαφορετικά “δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό”. Και που  κανένας κερατάς πουλημένος δημοσιογράφος δεν έκανε την αυτονόητη ερώτηση …”και γιατί ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να έχουμε θανάτους από κορωνοϊό;“.

 

 

 

Η ερώτηση αυτή δεν έγινε ποτέ βεβαίως, γιατί η απάντηση βρίσκεται στην καρδιά της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Δεν θα είχαμε θανάτους από κορωνοϊό αλλά “έπρεπε” να έχουμε, διαφορετικά δεν θα είχαμε τη λίστα του τρόμου. Τη λίστα της απάτης των θανάτων “από κορωνοϊό”, ώστε να στηρίξουμε σε αυτή το αφήγημα της “πανδημίας”  και του “φονικού” ιού, και εν συνεχεία να πειστεί ο Έλληνας, πολύ γρήγορα να εκβιαστεί, και ακόμη γρηγορότερα να υποχρεωθεί α εμβολιαστεί (με τις ελάχιστες δυνατές αντιστάσεις, που θα ήταν πολύ πιο ισχυρές αν γνώριζε την ΑΠΑΤΗ), έχοντας φροντίσει, οι μεγαλύτεροι απατεώνες στην ιστορία του έθνους μας, να νομοθετήσουν την υποχρεωτικότητα πριν καν ο Π.Ο.Υ. κηρύξει πανδημία.

Οργανωμένα πράγματα.

Οι άνθρωποι δεν θα πείθονταν να εμβολιαστούν, και πολύ πιο δύσκολα θα πιέζονταν και θα δέχονταν την υποχρεωτικότητα, απλά και μόνο για να μην γίνουν ένα ακόμα “κρούσμα”. Οι άνθρωποι πείστηκαν και ανέχθηκαν τον εκβιασμό και την υποχρεωτικότητα, για να μην καταλήξουν εκεί που τους έδειχνε ένας από τους συνεργούς – “δημοσιογράφους” της κυβέρνησης-εγκληματικής οργάνωσης, ο Νίκος Ευαγγελάτος, δηλαδή στους τάφους ειδικού σκοπού, μέσα σε μία σακούλα σε σφραγισμένο φέρετρο.

Η ερώτηση όμως αυτή έφτασε η ώρα να γίνει για λογαριασμό ολόκληρου του ελληνικού λαού από εμένα στους απατεώνες και τους δολοφόνους των Ελλήνων.

Όπως θα γίνει και η ερώτηση ποιο είναι ακριβώς το ποσοστό των θανάτων, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ 33% ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΝΔΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΕΣ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ, των ασθενών που πέθαναν από ΑΣΧΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΑΙΤΙΕΣ.

Μέχρι τώρα, μέσα στην ασφάλεια των τηλεοπτικών στούντιο των καναλιών της βρώμικης λίστας Πέτσα, οι απατεώνες λένε απλά “σημαντικό ποσοστό”, “μεγάλο ποσοστό” κ.λπ, αλλά ποτέ δεν λένε, από τότε που άρχισαν οι παραδοχές από τον έναν μετά τον άλλον που σαν τα ποντίκια πηδάνε από το καράβι που πλέει προς τα βράχια, γιατί ποτέ δεν τους ρωτάνε τα πουλητάρια, ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ, και πάει λέγοντας, είναι αυτό το ποσοστό μέσα στη λίστα της απάτης.

Μεγάλο να μην εννοούν ένα αντίστοιχο του 33% των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων; Φτάνουμε έτσι, και με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΧΕΣ για πλάκα σε ένα 66%, και όταν αρχίσει αμέσως τώρα η προκαταρκτική της ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ της 19ης Ιουλίου 2021, θα αποδειχθεί ποιο είναι το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ.

Και εκεί έρχομαι και πάλι εγώ, με το ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ !!

Χιλιάδες άνθρωποι βασανίστηκαν και δολοφονήθηκαν κατ’ εφαρμογή του φριχτού πρωτοκόλλου του θανάτου, με τα 14 στοιχεία του που εκθέτω στο εισαγωγικό μέρος της μήνυσής μου στη Γ.Α.Δ.Α., περιγράφω και αποδεικνύω την εφαρμογή του στις δεκάδες επί δεκάδων περιπτώσεις της μήνυσης των 4.311 σελίδων.

Μία μήνυση στην οποία βάζω “φωτιά” τις αμέσως επόμενες μέρες, στην κορυφαία και κρισιμότερη όλων των εποχών προκαταρκτική εξέταση (εκεί που είμαι και ..τυπικά κατήγορος), παράλληλα με την τελική προετοιμασία για την διακοπείσα για την 7η Ιουνίου δίκη. Συμπληρώνοντας τα στοιχεία της δικογραφίας με όλα τα δεδομένα που έχουν προκύψει από τις 19 Ιουλίου μέχρι σήμερα στα δύο πρωτόκολλα της απάτης και του θανάτου, καταθέτοντας συνολικά τα στοιχεία για το τρίτο και αποκρουστικότερο πρωτόκολλο, του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης πληθυσμού, για το οποίο εφαρμόστηκαν τα πρώτα δύο. Θα καταθέσω τον τεράστιο όγκο των αποδεικτικών στοιχείων, τη λίστα των δεκάδων μαρτύρων που θα επιβεβαιώσουν την εφαρμογή των τριών πρωτοκόλλων, τη λίστα των μαρτύρων της απέναντι πλευράς που θα πρέπει να κληθούν να απαντήσουν στα συγκεκριμένα ερωτήματα που είναι και ερωτήματα όλων των Ελλήνων, τη λίστα των δεκάδων αιτημάτων προς πάσα κατεύθυνση, για την πλήρη απόδειξη της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Παράλληλα με όλες αυτές τις δεκάδες ποινικές δικογραφίες που τρέχουν όλες μαζί αυτοτελώς αλλά και σε πλήρη σύνδεση μεταξύ τους, στο εφιαλτικό αυτό για την εγκληματική οργάνωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ποινικό σκηνικό, μέσα στο οποίο η θηλιά σφίγγει ολοένα και περισσότερο στο λαιμό της φριχτότερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στα ιερά χώματα της πολύπαθης πατρίδας μας.

Σε ένα ποινικό σκηνικό με κεντρικό πρωταγωνιστή το αδίκημα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα. Ένα αδίκημα, ένα διαρκές κακούργημα, στο πλαίσιο της διαδικασίας για τη διερεύνηση του οποίου εφαρμόζεται χωρίς χρονικά όρια η αυτόφωρη διαδικασία.

Μία αυτόφωρη διαδικασία από την οποία δεν εξαιρείται ούτε αυτός ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας.

Και μη ξεχνάτε. Τους εμβολιασμένους συνανθρώπους μας. Είναι αυτοί που τελικά θα δώσουν τη χαριστική βολή στους δολοφόνους. Και είναι εκεί που παράλληλα με όλα τα άλλα έχω ρίξει αυτά τα τελευταία 24ωρα το μεγαλύτερο βάρος.

Ό,τι και να γίνει στις 7 Ιουνίου, η πραγματική επιχείρηση “ελευθερία” έχει ούτως ή άλλως αρχίσει στη δίδυμη αδελφή της δίκης, τη διαδικασία της μήνυσής μου.

Όλα μελετημένα, όλα οργανωμένα, όλα μεθοδικά.

Όλα πολύ πολύ προσεκτικά…

Οι ώρες είναι κρισιμότερες από ποτέ, πρέπει να τους προλάβω πριν συνεχίσουν από Σεπτέμβριο την εγκληματική δράση τους, και η ανάγκη για την οικονομική και ηθική στήριξή σας μεγαλύτερη επίσης όσο ποτέ.

Πάμε !!

ΕΔΩ το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του STAR Chanell (από το 16:20).

Δεν φαντάζονται πόσο βοηθάνε…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x