adplus-dvertising

Αφιερωμένο στο παρακράτος… Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ “ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ” ΚΑΙ ΟΧΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΦΑΝΤΑΣΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ…

Πέραν της σοβαρής διάστασης της ιστορίας αυτής, και της σε πολύ σύντομο πια χρόνο αποκάλυψης της ταυτότητάς τους και της παραπομπής στους σε δίκη, πρέπει να ομολογήσω ότι τα έμμισθα σκουπίδια έχουν και την πλάκα τους.

Χθες, ο …νομικός φωστήρας που κρύβεται πίσω από ένα από τα ψεύτικα προφίλ, το σκουπίδι με το όνομα χρήστη “Ιωσηφίνα Βοναπάρτη”, υπό τον αρχιπράκτορα “Δημήτρη Παπαντωνίου”, τον Μητσάρα, δηλαδή, τον …αλητάκο, παρέα με όλα τα αποβράσματα, όπως τον Στελάρα τον μηχανόβιο από την Κέρκυρα, που παριστάνει τον …Rasputin Smith, πλαισιωμένοι όλοι αυτοί από αισχρούς συκοφάντες και υβριστές με πραγματικά στοιχεία, όπως η Κατερίνα Λιακοπούλου, η οποία πολύ σύντομα θα δοκιμάσει πολύ δυσάρεστες εκπλήξεις (και γράφω “εκπλήξεις”, γιατί για κάποιο λόγο, ο οποίος φαίνεται πως μάλλον ανάγεται στην …ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση αυτής της “κυρίας”, διατηρεί τη ψευδαίσθηση ότι θα μείνει ατιμώρητη), παρέδωσε ξανά …νομικά μαθήματα (δεν του έφταναν του σκουπιδιού οι απανωτές σφαλιάρες που έφαγε με τις …νομικές αναλύσεις του για την διάταξη Μπακογιάννη-Καραμαλάκη).

Αυτή τη φορά …ενημέρωσε το …πολυπληθές κοινό της παρακρατικής ομάδας-εγκληματικής οργάνωσης, ότι με βάση τα …εκ του νόμου προβλεπόμενα, ο εισαγγελέας εφετών, λέει, όταν παίρνει μία προσφυγή κατά απορριπτικής επί εγκλήσεως διάταξης, έχει δυο επιλογές. Να ασκήσει δίωξη, αν έχει διενεργηθεί προκαταρκτική, ή αν δεν έχει, λέει, διενεργηθεί προκαταρκτική, τη διατάσσει. Την περίπτωση, δηλαδή, να …απορρίψει την προσφυγή, δεν την έχει ακούσει. Δική του δικονομία δηλαδή, την οποία φαντασιώθηκε διαβάζοντας τη χθεσινή δημοσίευση του …χασοδίκη. Αν πίσω από αυτό το προφίλ κρύβεται πράγματι δικηγόρος, τότε πραγματικά ούτε ψύλλος στον κόρφο τους. Στους …πελάτες του αναφέρομαι, αν υπάρχουν τέτοιοι βέβαια.

Με δύο λόγια, έβαλε στο μίξερ τα προβλεπόμενα για τους εισαγγελείς όταν παίρνουν, ο μεν πρωτοδικών μία μήνυση/έγκληση, ο δε εφετών μία προσφυγή κατά απορριπτικής διάταξης, και …νομοθέτησε. Και έβαλε και τον εισαγγελέα εφετών να …ασκεί τη δίωξη, ενώ αυτός, όταν δέχεται την προσφυγή δεν ασκεί βεβαίως δίωξη, αλλά παραγγέλλει την άσκησή της από τον αρμόδιο προς τούτο εισαγγελέα πρωτοδικών. Και δώσ’ του από κάτω οι …καρδούλες από τους …γνωστούς-άγνωστους, και μέσα σε αυτή τη ψυχεδέλεια των πρακτόρων, σκέφτηκε και ο βρωμιάρης με το προφίλ “Παναγιώτης Ιωάννου” να συμβάλει στη …νομική ανάλυση της …Ιωσηφίνας, και κάθησε να γράψει ό,τι μα@@κία του ήρθε στο κεφάλι. Και απέσπασε και αυτός τις …καρδούλες του από το …αλαλάζον παρακρατικό κοινό, στο οποίο έχει ενταχθεί και ό,τι πιο θλιβερό σε υγειονομικό προσωπικό υπάρχει στη χώρα αυτή.

Είναι πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να μου δίνουν …νομικά και δικονομικά μαθήματα και να με βάζουν στη …θέση μου οι αρουραίοι του παρακράτους. Και έχουν επίσης πλάκα όταν γράφουν ότι …τρέμω τον “ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ” και ότι δεν κάνω τίποτα άλλο όλη μέρα από το να τον …διαβάζω. Ενώ αυτό είναι δουλειά άλλων όπως καταλαβαίνετε, και εγώ απλά αξιολογώ τι από όλα αυτά θα προωθήσω εκεί που πρέπει στη διαδικασία που ολοκληρώνεται τις επόμενες μέρες, και τι θα δημοσιεύσω για να μην …απολαμβάνω μόνο εγώ το παρακρατικό παραλήρημα. Ένα παρακράτος το οποίο βρίσκεται σε πανικό βλέποντας τις κινήσεις μου στη Γ.Α.Δ.Α. και αρχίζει και προετοιμάζει το …τεράστιο πλήθος των πέντε-έξι likes που …ανταλλάσσουν μεταξύ τους για το τέλος ΚΑΙ αυτής της δεύτερης ομάδας που έστησε ο …αλητάκος μετά το γκρέμισμα της πρώτης.

Πάντως, ένα πράγμα έχω να τους αναγνωρίσω. Τον πολύ πετυχημένο τίτλο που έχουν δώσει στην ομάδα τους.

“ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ”…

Ελάτε τώρα να δείτε τι λέει η διάταξη και άντε γεια…

Υ.Γ. Να τους δώσω ιδέες για το πώς θα δικαιολογηθούν στους …χιλιάδες ακόλουθους της παρακρατικής ομάδας τους;

“Ε, σιγά, και τι πέτυχε; Δεν καταδικάστηκαν κιόλας. Μία δίωξη πέτυχε μόνο ο λουκουμοδίκης και πανηγυρίζει. Και τα ούγκανα από κάτω, αυτά τα ελάχιστα που του έχουν απομείνει, το τρώνε και συνεχίζουν να του δίνουν 15ευρα”!

Ε;

Καλό;

Άντε, για να μην κουράζεστε. Τι από όλα θα κάνετε; Από τη μία θα βάζετε κρέμες στα μούτρα σας που τα σπάτε συνέχεια και ξεφτιλίζεστε στα αφεντικά σας, και από την άλλη θα σκέφτεστε “τι σκ@@ά θα γράψω τώρα”;

Όλα κι όλα. Εγώ σας πονάω. Και σας καταλαβαίνω. Δύο χρόνια τώρα δεν κάνετε τίποτα άλλο. Μέρα-νύχτα διαβάζετε και παρακολουθείτε Αντωνιάδη.

Να μην κάνω κάτι και εγώ για σας…;

 

 

 

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

101 μέρες, κύριε Σπυρόπουλε…

Scroll to top
x