Τι βοήθεια ήταν αυτή… Η χθεσινή μήνυση σήμανε και το τέλος του παρακράτους… Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣ/ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Χθες έκανα αυτή τη δημοσίευση.

Λίγες ώρες αργότερα, τα έμμισθα παρακρατικά σκουπίδια μού έφεραν στο πιάτο την τελική απόδειξη της σταθερής και συνεχούς συνεργασίας τους με το κράτος και την ομάδα των επίορκων στο κτίριο 16 της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Άλλωστε, ο Δημήτρης ο αλητάκος, δεν είναι μόνο παρακράτος. Και ξέρει πολύ καλά τι εννοώ. Στη μία ομάδα φανερός, στην άλλη με κουκούλα. Όπως και το άλλο το φιλαράκι του, ο οποίος όμως τότε την διέγραψε την ομάδα του. Και συνέχισε τη δράση του στη φανερή ομάδα, παράλληλα με τις επιστημονικές ανησυχίες και αναζητήσεις του. Τώρα, βέβαια, έγινε κανονικότατα μέλος στην ομάδα του αλητάκου. Τη μέρα που άρχισε η δίκη μου. 4 Μαΐου.

Και τώρα έστησαν και άλλη ομάδα, καθώς τους έχουν σφυρίξει διάφορα από εκεί. Πού “από εκεί”; Λίγη υπομονή θα κάνετε.

Είχε φτιάξει ο αλητάκος την ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ”, του σφύριξαν (από “εκεί”) ότι στενεύουν τα περιθώρια για την ομάδα αυτή, τη διέγραψε, και στη θέση της εμφανίστηκε η ομάδα “ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ” (πάει το “ψεκασμένων”), παριστάνοντας βεβαίως το …θύμα (ότι και καλά η ομάδα έπεσε λόγω των αναφορών για την υπόθεση Σταύρου, στην οποία από παντού έφαγαν πόρτα, μέχρι και ο Δημοκίδης “κάηκε”), και τώρα, επειδή δεν μπορούσε να συνεχίσει …κόβοντας λέξεις από τον τίτλο (τι θα έκανε, σκέτο “ΟΧΙ” να παριστάνει τον εθνικόφρονα με το “ΟΧΙ” του 1940;), έκανε νέα ομάδα με τον τίτλο “ΦΡΕΝΟ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ”. Το συστατικό στοιχείο, βέβαια, που μεταξύ των άλλων χαρακτηρίζει τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια στο βόθρο τους, ο …”παραλογισμός”, παραμένει σταθερή …αξία στους τίτλους των ομάδων του αλητάκου.

Ο αλητάκος προσπάθησε μεταξύ άλλων να δημιουργήσει έναν πόλο έλξης με τις ομάδες αυτές που στήνει, να μαζέψει δηλαδή όλους αυτούς που στο μικρότερο ή στο μεγαλύτερο βαθμό εξαρτούν, όχι απλά το επαγγελματικό ή όποιο άλλο μέλλον τους , αλλά την ίδια την ύπαρξή τους, από την επιβίωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Και πάλι όμως, δεν έχει καταφέρει αυτό που πολύ θα ήθελε, ώστε να δικαιολογήσει και τα επιπλέον χρήματα που παίρνει για τη “δουλειά” αυτή, να παρουσιάσει δηλαδή μία ομάδα που θα κατακλύζεται από αντιδράσεις και σχόλια, ως αντίπαλο δέος σε μένα, αφού εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που οι αντιδράσεις φτάνουν στις 30-40, στη συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιεύσεων, μεταξύ τους αντιδρούν και σχολιάζουν.

Χθες λοιπόν, λίγες ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης για την κατάθεση της μήνυσης της Μαριάννας για παράβαση των άρθρων 187-385-363/362 Π.Κ., αποκαλύφθηκαν. Σε άμεση επικοινωνία (και συνεργασία) με το κτίριο 16 όπου κατατέθηκε η μήνυση, βγήκαν και οργίασαν με το περιεχόμενο και το αντικείμενο της μήνυσης.

Ασχέτως από τα ψέματα που σέρβιραν στα πραγματικά “minions” αυτής της ιστορίας (και δεν είναι άλλοι από όλους αυτούς πιο πάνω, που ζουν και αναπνέουν με την ελπίδα ότι θα καταφέρει η οργάνωση να με αντιμετωπίσει, ώστε και αυτοί να παραμείνουν όρθιοι), για τα …ενοίκια που χρωστάω (δεν υπάρχουν οι “άνθρωποι”, κυριολεκτικά ό,τι να ‘ναι!), ανεξαρτήτως δηλαδή της παραποίησης του περιεχομένου της μήνυσης και του ιστορικού που εκτίθεται σε αυτή με το πλήρες αποδεικτικό υλικό ενσωματωμένο σε αυτή, είναι φανερό ότι ενημερώθηκαν για το περιεχόμενό της από το κτίριο 16. Όπως είχε γίνει με την πρόταση Οικονόμου με το “εξαιρετικά επικίνδυνος”, όταν εμφανίστηκαν τα Μ.Μ.Ε. (με τα οποία επίσης υπάρχει ανοιχτή γραμμή) να γνωρίζουν το ακριβές περιεχόμενό της, όταν μόνο εγώ την είχα εκείνη την ώρα στα χέρια μου και δεν είχα κάνει ακόμα καμία δημοσίευση. Τώρα μάλιστα είναι η ώρα και για τις εξηγήσεις από την προϊσταμένη της Εισαγγελία Εφετών για την έγγραφη καταγγελία που είχα υποβάλει τότε. Τα βρήκε όλα καλά. Ήταν η θεία επιφοίτηση; Τι;

Αυτό δε που κάνει ακόμα καλύτερο το όλο πράγμα, είναι ότι στις χθεσινές δημοσιεύσεις στο βόθρο της ομάδας του αλητάκου, πρωτοστάτησε η Κατερίνα Λιακοπούλου, γνωστό δηλαδή πρόσωπο με πραγματικά στοιχεία και διεύθυνση (ώστε να ξετυλίξει το κουβάρι του ξεβρωμίσματος), η οποία, εκτός των άλλων, γίνεται ολοφάνερο ότι γνωρίζει πολύ καλά την πραγματική ταυτότητα των παρακρατικών σκουπιδιών. Αυτή ξεκίνησε το χορό των δημοσιεύσεων και σχολίων σχετικά με το περιεχόμενο της μήνυσης, το οποίο, επαναλαμβάνω, κανένας άλλος δεν γνώριζε χθες το βράδυ (γιατί από σήμερα το πρωί το γνωρίζουν πολλοί περισσότεροι).

Η πλάκα είναι ότι με προκαλούν τα σκουλήκια να βγάλω ολόκληρη, λέει, τη μήνυση.

Το ίδιο δεν κάνουν πάντα; Το ίδιο δεν έκαναν π.χ. με τη δικογραφία Μπακογιάννη-Καραμαλάκη;

Το έκανα. Το βούλωσαν και πήγαν γι άλλα…

Το ίδιο δεν έκαναν με τη διάταξη του εισαγγελέα εφετών στην υπόθεση του ‘ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ”;

Το έκανα. Το βούλωσαν και πήγαν γι άλλα…

Το ίδιο θα γίνει και εδώ.

Το πότε θα βγάζω όμως και τι, αυτό ας το αφήσουν σε μένα…

Τι λέτε;

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

Scroll to top
x