Προς Δουβλίνο… Σας τα έστειλε μεταφρασμένα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος… Και για να μην καθυστερήσετε και άλλο, σας τα μετέφρασε η ίδια… Καθώς θέλατε να …μελετήσετε τη δικογραφία… Την μελετήσατε, λοιπόν… Και σας έστειλε αυστηρή υπενθύμιση η Δίωξη… Αν δεν στείλετε αυτά που ζητάει, δηλαδή αυτά που σας τα ζητάει η Εισαγγελία Αθηνών, θα έχουμε άλλα… Υπόθαλψη εγκληματία… 231 Ποινικού Κώδικα… Ελάτε, γιατί ούτως ή άλλως ήρθε και η δική σας ώρα… Εκείνα τα 50 εκατομμύρια που λέγαμε… Μεταξύ πολλών άλλων, και για εκείνο το βίντεο του νοσοκομείου της Νίκαιας, που είπατε ότι εγώ δήθεν κατασκεύασα και έτσι μου διαγράψατε οριστικά τον λογαριασμό με 150.000 ακόλουθους…

Οι εξελίξεις, όπως έγραψα και σε προηγούμενη δημοσίευση, θα είναι καταιγιστικές.

Η σχέση κράτους και παρακράτους είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί. Κάτι IP που χρησιμοποιήθηκαν για να ρίξουν μία ιστοσελίδα, πολύ κοντά πια να αποκαλυφθεί ποιος έκανε τη χρήση αυτή.

Μία Facebook σε ένα Δουβλίνο, έτοιμη να δώσει τα στοιχεία των παρακρατικών σελίδων. Αλλιώς, θα έχουμε άλλα. Όλη η αλληλογραφία άλλωστε θα δει το φως της δημοσιότητας. Όλος ο κόσμος θα τη διαβάσει. Όπως και όλη η μεγάλη αλληλογραφία της Δίωξης με ΟΤΕ, Κοινωνία των Πληροφοριών, και όλα τα εμπλεκόμενα κράτη στις άλλες IP. Η αλληλογραφία αυτή είναι όλη πια στα χέρια μου. Στα τελειώματα είμαστε…

Και μία αγωγή 50 εκατομμυρίων, που περιμένει ούτως ή άλλως και αυτή να έρθει η σειρά της στον καταιγισμό των επιθέσεων της τελικής αντεπίθεσης.

Κάτι hoaxes, που καλούνται πια από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήmατος Βορείου Ελλάδος να δώσουν ανωμοτί έγγραφες εξηγήσεις για όσα έκαναν τότε τον Ιούλιο του 2020, και μία αγωγή ενός εκατομμυρίου για όλα όσα έχουν κάνει, τότε και μετά.

Μία μήνυση την Δευτέρα, προπομπός των νομικών επιθέσεων στα γνωστά πρόσωπα της παρακρατικής ομάδας. Στα πρόσωπα που εκτέθηκαν με τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς τους, συμμετέχοντας στο όργιο της λάσπης εναντίον μου.

Και αυτά είναι μόνο σε αυτό το πεδίο της λάσπης εναντίον μου.

Γιατί είναι πολλοί άλλοι. Στο ίδιο πεδίο της λάσπης, των συκοφαντιών και της στοχοποίησης. Είναι ο Ι.Σ.Α. Ο πρόεδρος, ο γενικός γραμματέας και κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου του. Η Χριστίνα Κυδώνα, από το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. Η Άννα Μαστοράκου, πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών. Τρεις δικηγόροι. Ένας πρόεδρος, ένας υποψήφιος, και ένας ακόμα.

Κάποιοι της “εδώ” πλευράς. Και βεβαίως τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και οι δημοσιογράφοι τους που πέταξαν τόνους λάσπης πάνω μου.

Και άλλοι, πολλοί άλλοι.

Και στο τέλος, λίγο πριν τη δικάσιμο της 7ης Ιουνίου, ο ίδιος ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αγωγή αποζημίωσης.

Και όλα αυτά μαζί, για όλους αυτούς και ακόμη περισσότερους, το πεδίο δηλαδή αυτό της λάσπης, είναι ένα …μικρό κομμάτι μόνο του δρόμου προς την 7η Ιουνίου.

Που και αυτή η μέρα, η 7η Ιουνίου, ένας ενδιάμεσος και μόνο σταθμός είναι…

Η μάχη αυτή θα τελειώσει, μόνο όταν πέσει η εγκληματική οργάνωση.

Και μόνο τότε…

Τελευταίες Ειδήσεις

ΠΑΜΕ, ΔΗΜΗΤΡΗ !

ΙΔΡΥΘΗΚΕ…

Scroll to top
x