ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΠΛΕΥΡΗ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗ !!! ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ “ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ” ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ !!! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΣΑΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ !!!

Έχω αναφέρει ξανά τα όσα έχει γράψει σε βιβλίο ο δικηγόρος υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια της υγείας του πριν έξι χρόνια. Και τα έχω αναφέρει για τον πολύ απλό λόγο, ότι ο κ. Πλεύρης περιέγραψε στο βιβλίο αυτό τον τρόμο που ένιωσε όταν του είπαν οι γιατροί τότε ότι έπρεπε να διασωληνωθεί για να σωθεί.

Μία διασωλήνωση βεβαίως, η οποία προφανώς τότε ήταν απολύτως αναγκαία ως έσχατη ιατρική πράξη για τη σωτηρία του. Έχει γράψει ο κ. Πλεύρης στο βιβλίο του, και τα επανέλαβε και χθες, όπως διαβάζουμε σε όλα τα συστημικά Μ.Μ.Ε. (ενδεικτικά στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ), ότι σκέφτηκε πως μπορεί να μην δει ξανά τα παιδιά του, ότι μπορεί δηλαδή να πεθάνει. Και αυτά, μόνο και μόνο στο άκουσμα της διασωλήνωσης.

Είναι αυτός ο ίδιος ο τρόμος δηλαδή που ζουν καθημερινά χιλιάδες άνθρωποι στα δημόσια κολαστήρια δύο χρόνια τώρα. Αυτό που περιέγραψε ως κάτι το απολύτως φυσιολογικό ο Νίκος Καπραβέλος, ότι δηλαδή όταν εισάγονται ασθενείς με κορωνοϊό στα νοσοκομεία (μιλούσε μεν για το δικό του, το “Παπανικολάου”, αλλά αυτό που ανέφερε εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία), τους λένε ότι κατά την εισαγωγή τους μπορεί να είναι σχετικώς καλά, αλλά είναι τόσο τρομερός ο ιός αυτός, που αύριο-μεθαύριο μπορεί να διασωληνωθούν. Ώστε τους καταρρακώνουν σκοπίμως τη ψυχολογία στη διαδικασία εξόντωσης των ασθενών που περιγράφω και στη μήνυσή μου της 19ης Ιουλίου 2021 στη Γ.Α.Δ.Α. 

Η οποία διαδικασία εξόντωσης ενισχύεται βεβαίως και από το οξυγόνο που θα μπει σε όποιον εισάγεται στο νοσοκομείο και βρίσκεται απλά θετικός στον κόβιντ, γιατί και αυτό είπε τότε ο Νίκος Καπραβέλος. Ώστε η κατάθεσή του είναι απολύτως αναγκαία στη δίκη του αιώνα. Για να εξηγήσει δηλαδή στους εφέτες, από ποιους ιατρικούς κανόνες προβλέπεται η ενημέρωση των ασθενών, όταν ακόμα δεν έχουν ένδειξη διασωλήνωσης, ότι κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους, δεν θα γλιτώσουν τη διασωλήνωση, αυτή δηλαδή που όταν ο Θάνος Πλεύρης άκουσε ότι πρέπει να γίνει σε αυτόν, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν ότι δεν θα δει ξανά τα παιδιά του. Για να εξηγήσει στους εφέτες, από πότε η απόφαση για την παροχή οξυγόνου σε έναν ασθενή εξαρτάται από την θετικότητά του ή μη σε έναν αναπνευστικό ή οποιονδήποτε άλλο ιό. Γιατί εντάξει, εγώ μπορεί να μην είμαι γιατρός για να ξέρω και να μιλάω για όλα αυτά, αλλά αυτός, μιας και είναι, καλό θα ήταν να δώσει τις απαντήσεις αυτές στους εφέτες.

Να μου πεις, τι περιμένεις από έναν Καπραβέλο που του άρεσαν και υπερασπίστηκε με θέρμη τις εικόνες της Σανγκάης, τι περιμένεις από έναν Καπραβέλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την Πασχαλίνα Γαζή, μόνο και μόνο για να βάλει και αυτός το λιθαράκι του στην συντονισμένη από όλο το σύστημα τότε επίθεση εναντίον μου, τον περασμένο Νοέμβριο;

Να σας πάω, κύριε Πλεύρη, λίγο πίσω, τότε που είχατε δώσει εντολή ως εγκληματική οργάνωση να αρχίσει αυτή η επίθεση εναντίον μου; Τότε που ως πρώτη “αφορμή” βρέθηκε ο θάνατος της Αντιγόνης Πανταζή στον “Ευαγγελισμό”; Τότε που παρενέβη η είτε ανύπαρκτη όταν απειλείτο το αφήγημα της ψευδοπανδημίας (αυτής ντε, που κάνει διάλειμμα τώρα, για να επανέλθει προγραμματισμένα τον Σεπτέμβριο), Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, είτε υπερδραστήρια όταν πρέπει να φιμωθούν οι φωνές που αμφισβητούν την απάτη, και έδωσε εντολή στις 3 Σεπτεμβρίου 2021 για προκαταρκτική εξέταση εναντίον μου, εξαιρώντας από τον ποινικό έλεγχο το νοσοκομείο και τους γιατρούς που χειρίστηκαν τη νοσηλεία της 54χρονης ασθενούς;

Να σας θυμίσω το μήνυμα που είχε στείλει η Αντιγόνη και είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου, το οποίο έστειλε και σε μένα, ώστε επικοινώνησα μαζί της κατά τον χρόνο που είχε η ίδια αρνηθεί την διασωλήνωση, και απεδείχθη αργότερα από τα στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε κατόπιν της παραπάνω εντολής που έδωσε η Παπαγεωργακοπούλου, βγάζοντας τελικά η ίδια τα μάτια της οργάνωσης, ότι καλώς αρνείτο έως εκείνη την ώρα, για να την πείσω τελικά εγώ την Αντιγόνη να δεχθεί την διασωλήνωση, όσο οι γιατροί έκαναν “παιχνίδι”;

 

 

Το βλέπετε; Ξημερώματα (όπως τόσες μα τόσες φορές…), στις 3:28 π.μ. Σαββάτου 21 Αυγούστου 2021.

Τι γράφει;

Ότι ήθελαν να την διασωληνώσουν με το ζόρι. Είναι αυτό που ήθελαν να κάνουν και με εσάς (αλλά όχι με το ζόρι…), και σκεφτήκατε ότι μπορεί να μην δείτε ξανά τα παιδιά σας. Οπότε ξέρετε.

Ξέρετε πώς ένιωθε εκείνη την ώρα η γυναίκα αυτή.

 

 

Και αν έπρεπε εκείνη την ώρα να διασωληνωθεί, όπως προφανώς έπρεπε να γίνει με εσάς, ο τρόμος που ένιωθε ήταν λογικός και αναμενόμενος, για μία διασωλήνωση όμως επιβεβλημένη για τη σωτηρία της.

ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ, κύριε Πλεύρη !!

ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ από τα στοιχεία της δικογραφίας ότι ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ κατά τον χρόνο εκείνο, αλλά ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ, όταν επίσης της ασκούσαν αφόρητη ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΒΙΑ να διασωληνωθεί !!

Κάντε έναν κόπο και διαβάστε και αυτά (ή διαβάστε και αυτή εδώ τη δημοσίευση της 12ης Δεκεμβρίου 2021):

 

 

Καταλάβατε, κύριε Πλεύρη; Καταλαβαίνετε τώρα τι σημαίνει αυτό που λέει ο σοφός λαός “έβγαλε τα μάτια του μόνος του”; Και γιατί ο εισαγγελέας Νούλης έφυγε από την υπόθεση του “Ευαγγελισμού”, και γιατί ο εισαγγελέας Σπυρόπουλος κοιτάζει παγωμένος τη δικογραφία 105 μέρες τώρα και δεν κάνει τίποτα, παρά τις συνεχείς δημόσιες επιθέσεις μου και τις αναφορές μου στη Δικαιοσύνη; Γιατί ο Σπυρόπουλος έχει πάρει εντολή να την κρατά στο συρτάρι και να την κρατήσει εκεί προφανώς τουλάχιστον μέχρι την 7η Ιουνίου, για να μη μου δώσει ένα ακόμα όπλο στη δίκη που έρχεται και είναι ο τρόμος σας

Γιατί εκεί θα μπει σε “διασωλήνωση” η ίδια η οργάνωσή σας…

Αυτό που διαβάζετε είναι η ένορκη κατάθεση του γιατρού που πίεζε την Αντιγόνη Πανταζή να διασωληνωθεί.

Βλέπετε τι καταθέτει, κύριε Πλεύρη;

Ότι η Αντιγόνη είχε απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης, αυτή δηλαδή που είχατε και εσείς ώστε τότε μόνο οι γιατροί σας αποφάσισαν να διασωληνωθείτε και τότε μόνο σας το ανακοίνωσαν, ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ  “το πρωί της 22-08-2021”. Και ότι επομένως απολύτως δικαιολογημένα η Αντιγόνη διαμαρτυρόταν στις 21 Αυγούστου τα ξημερώματα, και όλες τις μέρες πριν, για την ψυχολογική βία που της ασκείτο να διασωληνωθεί “διαφορετικά θα πεθάνει”, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗΣ;

Όπως συνέβη σε αμέτρητους άλλους συνανθρώπους μας, κύριε Πλεύρη, θύματα της εγκληματικής οργάνωσής σας.

Και όταν τελικά την είχε αυτή την “απόλυτη ένδειξη”, η ώρα έδειχνε 12 το μεσημέρι, σύμφωνα με το έγγραφο που έστειλε το νοσοκομείο στον Νούλη. Τότε είχαν και την άδεια του εισαγγελέα υπηρεσίας να προχωρήσουν στη διασωλήνωσή της ακόμα και παρά τη θέλησή της. Μίας Αντιγόνης όμως που την είχα πείσει να πάρει πίσω την απόφασή της να αρνηθεί τη διασωλήνωση, έψαχνε τους γιατρούς να τους το πει, αλλά αυτοί από το …πολύ ενδιαφέρον γι αυτήν ήταν άφαντοι, αφού έπαιζαν το “παιχνίδι” της “διαβούλευσης” και του “εισαγγελέα”, στην μεγάλη ευκαιρία που προφανέστατα είδαν στη δική μου εμπλοκή για να με “χτυπήσουν”, όπως έκανε ο Νίκος Καπραβέλος λίγες εβδομάδες αργότερα στο “Παπανικολάου” με την Πασχαλίνα Γαζή.

Αλλά ενώ η Αντιγόνη είχε “απόλυτη ένδειξη” διασωλήνωσης στις 12 το μεσημέρι της 21ης Αυγούστου, κύριε Πλεύρη, η διασωλήνωσή της, από την πολλή …αγωνία που είχαν οι γιατροί εκεί για τη ζωή της, έγινε οκτώ ώρες αργότερα !!

 

 

Τότε έγινε η διασωλήνωση. Διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στις 8 το βράδυ της 21ης Αυγούστου. Οκτώ ώρες μετά την “απόλυτη ένδειξη διασωλήνωσης”, την οποία είχε το πρώτον το μεσημέρι της ίδιας μέρας στις 12.

Καταλαβαίνετε τώρα γιατί ο Σπυρόπουλος έχει έναν επιπλέον λόγο να κρατά τη δικογραφία στο συρτάρι; Γιατί δεν πρέπει απλά και μόνο να αρχειοθετήσει τη δικογραφία ως προς εμένα και τον σύζυγο της Αντιγόνης (παριστάμενο πλέον και προς υποστήριξη της κατηγορίας), αλλά πρέπει την ίδια στιγμή να διατάξει περαιτέρω προκαταρκτική εξέταση προς την κατεύθυνση της αναζήτησης των πραγματικών ποινικών ευθυνών, αυτών δηλαδή που η άξια Παπαγεωργακοπούλου είχε αποκλείσει με την εντολή της στις 3 Σεπτεμβρίου, προς “Ευαγγελισμό” μεριά. Την ίδια ώρα που θα “κάψει” τον συνάδελφό του Νούλη, την ίδια ώρα που θα μου δώσει εμένα ένα επιπλέον όπλο στη δίκη που έρχεται, την ίδια ώρα που θα “ξεκλειδώσει” ένα σωρό νομικές διαδικασίες εναντίον της εγκληματικής οργάνωσης.

Ελάτε, διαβάστε όλη την κρίσιμη κατάθεση.

Προηγουμένως όμως, ρίξτε μία ματιά στην Αντιγόνη.

Θέλω να κοιτάτε στα μάτια τα θύματά σας…

 

 

Και τώρα διαβάστε την κατάθεση…

 

 

 

 

 

Αυτά, κύριε Πλεύρη.

Για αυτά και άλλα χίλια, η δίκη αυτή είναι η δίκη του αιώνα.

Η δίκη αυτή είναι ο τρόμος σας…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x