adplus-dvertising

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ “ΚΑΜΙΚΑΖΙ” ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ, ΝΙΚΟΥ ΣΥΨΑ ΚΑΙ ΑΘΗΝΑΣ ΛΙΝΟΥ…

“…ζήτησα να διερευνηθεί και το πότε τελικά είπαν την αλήθεια οι «ειδικοί», καθώς είναι προφανές ότι δεν ήταν αναγκαίο να φτάσουν στο σημείο να ακυρώσουν τον εαυτό τους και την ίδια την επιστήμη, και δη τέτοιου υψηλού, υποτίθεται, κύρους ιατροί, αυτοί στους οποίους άλλωστε η κυβέρνηση ανέθεσε κατ’ αποκλειστικότητα την ενημέρωση του ελληνικού λαού επί της «πανδημίας» (αποκλείοντας, την ίδια ώρα, απαξιώνοντας, λοιδορώντας και διώκοντας την αντίθετη επιστημονική θέση και άποψη), μόνο και μόνο για να «πείσουν» τον γενικό πληθυσμό να μη φοράει μάσκες, ώστε να τις κρατήσουν για τους υγειονομικούς. Θα μπορούσαν πάρα πολύ απλά να εισηγηθούν στην κυβέρνηση, όπως έγινε σε όλες τις άλλες τις …άπειρες περιπτώσεις, την έκδοση μίας Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.), με την οποία πολύ απλά και πάλι θα απαγορευόταν η χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, με την απειλή προστίμων για τους παραβάτες. Να θυμίσω τις αντίστοιχες αποφάσεις με τις οποίες επιβάλλονταν απαγορεύσεις; Η απαγόρευση π.χ. μετακινήσεων πώς επετεύχθη; Με …ψέματα (π.χ. ότι βλάπτει την υγεία το …περπάτημα) ή με Κ.Υ.Α.;

Είναι με δύο λόγια ξεκάθαρο, ότι οι τρεις μηνυθέντες από εμένα ιατροί στην αρχή είπαν την αλήθεια και όχι μετά. Δεν είναι δυνατόν να πιστέψουμε ότι έπαιζαν θέατρο και ευτέλιζαν την επιστήμη, διαβεβαιώνοντας τον ελληνικό λαό, αφενός ότι η χρήση μάσκας δεν προστατεύει τον υγιή πληθυσμό, αφετέρου ότι ενέχει κινδύνους για την υγεία του. Παρακολουθήστε τον Νικόλαο Σύψα στις ανωτέρω δηλώσεις του στο OPEN, πόσο αναλυτικός, παραστατικός και επεξηγηματικός είναι στην περιγραφή των κινδύνων που ενέχει η χρήση μάσκας από τον υγιή πληθυσμό, μεταφέροντας εκείνη την ώρα προφανέστατα την εμπειρία ολόκληρων δεκαετιών.

Απλά, όταν η κυβέρνηση αποφάσισε να πιέσει κι άλλο τον κόσμο και να του δυσκολέψει κι άλλο τη ζωή, σαν την ιστορία του Χότζα, ώστε να αποζητήσει ο ίδιος αργότερα την ελευθερία του δια του εμβολιασμού του (καθόλου τυχαίος άλλωστε ο τίτλος της «επιχείρησης» που στήθηκε μετά για τον μαζικό εμβολιασμό: «επιχείρηση ελευθερία» -άλλο αν και αυτή απεδείχθη μία κολοσσιαία απάτη), επιστρατεύτηκαν οι ίδιοι «ειδικοί», που μέχρι εκείνη την ώρα βεβαίωναν τα ανωτέρω αναφορικά με τη χρήση μάσκας από τον υγιή πληθυσμό, να βεβαιώσουν τον κόσμο τα αντίθετα, και ότι μάσκες εν τέλει πρέπει να φοράει …ό,τι αναπνέει και ό,τι κινείται πάνω στη γη”.

“Από το περιεχόμενο των πρακτικών προκύπτουν τα κάτωθι:

-Το διοικητικό συμβούλιο του Ι.Σ.Α. είχε συνεδριάσει ξανά για να συζητηθεί η αναφορά μου την 29.10.2020. Τότε ελήφθη απόφαση να ζητηθούν οι έγγραφες απόψεις των τριών ιατρών, Σωτηρίου Τσιόδρα, Νικολάου Σύψα και Αθηνάς Παπαδημητρίου-Λινού.

-Ο γενικός γραμματέας του Ι.Σ.Α., Ευστάθιος Τσούκαλος, παρέβη το καθήκον του μην εκτελώντας σκόπιμα την απόφαση αυτή, επειδή έκρινε ότι «έθιγε το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών» (!!) και ότι θα ήταν …«ντροπή» να ζητηθούν έγγραφες απόψεις από τους ανωτέρω ιατρούς !!

-Στη συνεδρίαση της 3.6.2021, κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Ι.Σ.Α, όχι απλώς συμφώνησαν με την μη εκτέλεση της απόφασης της 29.10.2020, αλλά συνεχάρησαν κιόλας τον παραβάτη γενικό γραμματέα !!

-Ένα μέλος του διοικητικού συμβουλίου ανέφερε ότι αυτή δεν ήταν η μόνη απόφαση που δεν εκτέλεσε ο γενικός γραμματέας, και ότι υπάρχουν και άλλες ανεκτέλεστες αποφάσεις, οι οποίες είναι «σωστές».

-Ο γενικός γραμματέας δεν σκόπευε να φέρει ξανά ποτέ το θέμα προς συζήτηση, και το έκανε μόνο επειδή ασκήθηκε πίεση από την πταισματοδίκη (και επισημάνθηκε αυτό μάλιστα στη συνεδρίαση), η οποία (πταισματοδίκης), εκτελώντας τη σχετική εντολή του χειριζόμενου τη δικογραφία εισαγγελέα, ζήτησε από τον Ι.Σ.Α. το αποτέλεσμα της αναφοράς μου.

-Η συζήτηση επί της αναφοράς μου είναι ό,τι πιο ντροπιαστικό μπορεί να διαβάσει κανείς σε πρακτικά διοικητικού συμβουλίου ενός νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου – εκ των μεγαλύτερων και σημαντικότερων επιστημονικών συλλόγων της χώρας. Τα μέλη του δ.σ. ποτέ δεν ενημερώθηκαν για το ακριβές περιεχόμενο της πειθαρχικής αναφοράς μου, δηλαδή πουθενά δεν αναφέρεται το κύριο αντικείμενό της (που είναι το αντικείμενο και της αντίστοιχης μήνυσης), δηλαδή οι δημόσιες δηλώσεις της τρίτης των μηνυθέντων – αναφερθέντων ιατρών περί των ψεμάτων για τη χρήση μάσκας από τον υγιή γενικό πληθυσμό, αλλά γίνεται αναφορά σε μία γενική, υποτίθεται, και αφοριστική θέση μου περί του ότι «άλλα λένε τη μία και άλλα την άλλη». Είναι τρομερό να διαβάζεις πώς κυριαρχεί στο μυαλό των μελών του διοικητικού συμβουλίου ο σκοπός να καλύψουν τους συναδέλφους τους («για το καλό μας», «μην ανοίξουμε τέτοιο γαϊτανάκι», «μην το παιδεύουμε πολύ» κ.λπ), και όχι η ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης, και ότι πρέπει να δώσουν μία απάντηση στον εισαγγελέα, ένα πόρισμα, κάτι, και ότι αυτό τελικά είναι ένα σκέτο «αρχείο».

-Τελικά, στη συνεδρίαση αυτή, αντί να ασχοληθούν με την ουσία της αναφοράς μου, ασχολήθηκαν με …εμένα και την «κοινή δράση» που είχαν αποφασίσει να αναλάβουν εναντίον μου με όλους τους υγειονομικούς φορείς της χώρας σε προηγούμενη συνεδρίασή τους. Αποδείχθηκε ότι η προηγούμενη αυτή συνεδρίαση ήταν της 1ης Απριλίου 2021 (αφού ζήτησα και έλαβα τα σχετικά πρακτικά»), στην οποία αποφασίστηκε να ζητηθεί από όλους τους αρμόδιους υγειονομικούς φορείς κοινή δράση εναντίον μου, για το «πανιατρικό ζήτημα», όπως με χαρακτήρισε ο πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Γεώργιος Πατούλης.

Εννοείται ότι …ακόμη δρουν. Κανένας δεν τόλμησε να τα βάλει μαζί μου, όχι γιατί είμαι τόσο σπουδαίος δικηγόρος (αλίμονο, όλοι εναντίον ενός και δεν μπορούσαν να με νικήσουν…;), αλλά γιατί πολύ απλά εκπροσωπώ, έχοντας στο πλάι μου εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους, τη μία και μοναδική Αλήθεια στην απάτη της ψευδοπανδημίας.

Και η Αλήθεια αυτή δεν αντιμετωπίζεται, ώστε χρειάστηκε η επιστράτευση των κουκουλοφόρων του διαδικτύου και ένα παρακρατικό ηλεκτρονικό μήνυμα, για να στηθεί η σύλληψή μου την 17.11.2021. Για να ακολουθήσει μετά η δική μου αντίδραση, τόσο στην υπόθεση της σύλληψης όσο και σε όλες τις άλλες συντονισμένες από όλο κυριολεκτικά το σύστημα επιθέσεις εναντίον μου, και τώρα οι μεν εισαγγελείς που χειρίζονται τις σχετικές δικογραφίες κρύβονται (εκτός από μία περίπτωση, όπου ήδη αρχειοθετήθηκε η μία από τις τέσσερις εναντίον μου δικογραφίες), την δε «εναντίον μου» δίκη της 7ης Ιουνίου, προσπαθούν να την αποφύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι, όπως έγινε και στην πρώτη δικάσιμο, της 14ης Ιανουαρίου 2022.”

“Να διαβιβαστεί αρμοδίως αντίγραφο της παρούσης, για τον ποινικό έλεγχο του γενικού γραμματέα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, με αντικείμενο την κατά τα άνω εκ προθέσεως παραβίαση τουλάχιστον της από 29.10.2020 απόφασης του διοικητικού συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και την περαιτέρω διερεύνηση και άλλων αντίστοιχων κατά τα άνω παραβάσεων.”

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x