adplus-dvertising

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΞΗΓΟΥΝ ΤΗΝ “ΑΙΣΘΗΣΗ” ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΟΤΙ “ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ”… ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ…

Η μόνη διαφωνία μου βεβαίως με τον Παύλο Πολάκη, στις σχετικές αναρτήσεις του, είναι πάρα πολύ απλή…

 

 

Επιμένει και αυτός να αναφέρεται στην κυβέρνηση των “30.000” νεκρών, ενώ γνωρίζει ότι η ίδια αυτή η κυβέρνηση, αλλά και όλοι οι πρωτοκλασάτοι “ειδικοί” και οι γνωστοί προπαγανδιστές γιατροί, έχουν πια ομολογήσει ότι η λίστα του Ε.Ο.Δ.Υ. είναι μία τεράστια απάτη, μέσα στη συνολική απάτη, τη μεγαλύτερη στην ιστορία του ελληνικού έθνους. Η αναφορά του σε “30.000 νεκρούς”, παρά το “μεγάλο ποσοστό” των καταγραφών ως θανάτων “από κορωνοϊό”, θανάτων ασθενών που πέθαναν από εντελώς άσχετες αιτίες και απλά τύχαινε να είναι και θετικοί (εντός ή εκτός εισαγωγικών -άλλη ιστορία αυτή), και το 50% των θανάτων “από κορωνοϊό” που τελικά ήταν θάνατοι από ενδονοσοκομειακές μικροβιακές λοιμώξεις, δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση ούτε και από τον αντιπολιτευτικό χαρακτήρα των σχετικών τοποθετήσεων του κ. Πολάκη.

Πολύ απλά, η κυβέρνηση-εγκληματική οργάνωση δεν μπορούσε να έχει και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο. Δεν μπορούσε δηλαδή από τη μία να τρομοκρατεί τον κόσμο με τη λίστα των νεκρών δήθεν “από κορωνοϊό”, προκειμένου να τον πείσει να εμβολιαστεί ή οι αντιστάσεις του στην υποχρεωτικότητα να είναι μειωμένες, και από την άλλη να έχει και χαμηλή θέση στη σχετική ευρωπαϊκή λίστα. Και αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύεται αντιπολιτευτικά ο κ. Πολάκης (και όχι μόνο).

Γιατί, όπως έχω γράψει, η απάτη είναι μεν παγκόσμια και η δράση των κυβερνήσεων είχε κάποιους κοινούς παρονομαστές (έχουμε πανδημία, ο ιός είναι φονικός, πρέπει να εμβολιαστούμε για να σωθούμε), εδώ όμως το τερμάτισαν. Κάθε κυβέρνηση αφέθηκε κατά τα λοιπά ελεύθερη να εφαρμόσει τη δική της ατζέντα έναντι ενός ιού που είχε άλλες ιδιότητες στη μία χώρα και άλλες σε διαφορετικές χώρες. Δεν νομίζω π.χ. ότι σε άλλες χώρες δεν εμβολιάζονται όσοι αλλοδαποί …δεν έχουν ΑΜΚΑ και αποκτούν πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς φυσική παρουσία στα εμβολιαστικά κέντρα, ούτε έγιναν τέτοια όργια παραβιάσεων των μέτρων που επέβαλαν στους πολίτες, όπως έγιναν εδώ από τους “ανέμελους” δικούς μας. Τα σχετικά παραδείγματα είναι πραγματικά άπειρα.

Αυτό που εγώ κρατώ από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη, δεν είναι βεβαίως η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος, αφού η κλασική αυτή διασπάθιση εν προκειμένω εντάσσεται στη λογική του “με ένα σμπάρο δύο τρυγόνια” και δεν είναι ο βασικός σκοπός το χρήμα. Βασικός σκοπός είναι ο μαζικός εμβολιασμός και όχι βεβαίως μόνο με μία, δύο ή τρεις δόσεις. Ούτε μόνο με τέσσερις. Απλά, κατά την εφαρμογή του βασικού σκοπού, ευκαιρία είναι να βγάλουμε και χρήματα.

Από τις αναρτήσεις του κ. Πολάκη κρατώ μία ακόμη απόδειξη για το πώς εξηγούνται κάθε φορά οι “προβλέψεις” (σε επίπεδο …μαντικών ικανοτήτων) και οι “εκτιμήσεις” του πρωθυπουργού, των υπουργών του και των “ειδικών”.

Πριν λίγα 24ωρα, ο κ. Πλεύρης “εκτίμησε” ότι θα πάμε σε τέταρτη δόση από Σεπτέμβριο. Και ο κ. Πολάκης αποκάλυψε εν συνεχεία την παραγγελία 2.289.913 δόσεων του εμβολίου της Pfizer, με …προπληρωμή μάλιστα (κάτι πάνω από 44,5 εκατομμύρια ευρώ), για τους μήνες Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο, και “αναρωτάται” πώς να μην “εκτιμά” μετά εμβολιασμό με την 4η δόση (η οποία ορθά σημειώνει ότι δεν “πιάνει” την Όμικρον -δόση για τη δόση δηλαδή), κάνοντας και μία σύγκριση με τους εμβολιασμούς κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, για να δείξει ότι ο αριθμός των δόσεων που παρήγγειλε (και προπληρώνει) ο κ. Πλεύρης δεν ανταποκρίνονται στην πορεία των εμβολιασμών (ούτε στην εξέλιξη της “πανδημίας”).

 

 

 

Ναι, ναι, ζητώ συγγνώμη. Δεν είπε ότι “εκτιμά”, αλλά ότι έχει την “αίσθηση”.

Κάτι σαν την ταινία “η έκτη αίσθηση”.

 

 

Ποιος ξέρει…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ούτε από εδώ ούτε από εκεί…

Scroll to top
x