adplus-dvertising

Η απάντησή μου σε Φώτη Πατσουράκο – Στάθη Τσούκαλο και το τελευταίο …”ζόρι” για τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών πριν την προσφυγή μου στα δικαστήρια…

Θυμίζω το εξώδικο που θα επιδοθεί στην Μίνα Γκάγκα.

Το παρακάτω εστάλη σήμερα το μεσημέρι στον Ι.Σ.Α.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ – ΑΙΤΗΜΑΤΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
 • Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
  Προς:isathens1@isathens.gr
  Τετ 1 Ιουν στις 12:25 μ.μ.
  Ι. Σε απάντηση του χθεσινού ηλεκτρονικού μηνύματός σας, με το οποίο μου εστάλη το υπ’ αριθμ. πρωτ. 28951/31.5.2022 έγγραφο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών…
   
  …σας αναφέρω τα κάτωθι:
   
  -Το έγγραφο αυτό μου εστάλη υποτίθεται ως απάντηση στην επισυναπτόμενη από 30.5.2022 εξώδικη πρόσκλησή μου προς τον ιατρό, Α΄ Αντιπρόεδρο του Ι.Σ.Α. και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Φώτιο Πατσουράκο.
   
  -Είναι όμως προφανές ότι η εξώδικη πρόσκλησή μου δεν απευθυνόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο, ώστε να λάβω απάντηση από αυτό, αλλά στον κ. Πατσουράκο (ο οποίος υπογράφει το έγγραφο που μου εστάλη ως αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και όχι ατομικώς), και ως αντικείμενο είχε τα όσα αυτός μετέφερε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Σ.Α. κατά τη συνεδρίασή του της 1ης Απριλίου 2021, υποτίθεται από την κ. Αναστασία Κοτανίδου, η οποία υποτίθεται ότι τον εξουσιοδότησε προς τούτο, και υποτίθεται περιέγραφαν τα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” αναφορικά με τη νοσηλεία της ασθενούς που αναφέρεται στην ως άνω εξώδικη πρόσκλησή μου.
   
  -Και αν έστω αυτό το έγγραφο απαντούσε στην εξώδικη πρόσκλησή μου, θα αρκούμην σε αυτό, εν αναμονή σε κάθε περίπτωση και της αντίστοιχης απάντησης της κ. Κοτανίδου στην εξώδικη πρόσκλησή μου που της επιδόθηκε την ίδια μέρα. Πλην όμως, ουδεμία απάντηση δίδεται στο απλό ερώτημα εάν τα όσα ψευδή αναφέρθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο από τον κ. Πατσουράκο, είναι πράγματι προϊόν της ενημέρωσης που είχε από την κ. Κοτανίδου ή αν τα επινόησε αυτός. Σε δύο ακατάληπτες προτάσεις στα ως άνω “αφ’ ενός” και “αφ’ ετέρου”, γίνεται αναφορά στην συνοπτική καταγραφή στα πρακτικά της συνοπτικής ενημέρωσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. “επί του υπόψη θέματος” την 1.4.2021, ωσάν το θέμα είναι αν η ενημέρωση του κ. Πατσουράκου και η καταγραφή αυτής στα πρακτικά ήταν συνοπτική ή αναλυτική και όχι το αντικείμενο και το ψευδές περιεχόμενο αυτής και η ευθύνη για την τερατώδη περιγραφής των “γεγονότων” του “Ευαγγελισμού”.
   
  -Και βεβαίως, η προσπάθεια να παρουσιαστεί η περιγραφή αυτή ως δήθεν μη έχουσα πρόθεση (ούτε “ίχνος” μάλιστα) προσβολής “οποιουδήποτε”, μόνο θυμηδία προκαλεί, όταν ο κ. Πατσουράκος περιέγραψε την εικόνα ενός περίπου και επιεικώς ημίτρελου να εισβάλλει με δύο αστυνομικούς (τους οποίους “πήρε μαζί του”) στην Μ.Ε.Θ. Covid-19 του “Ευαγγελισμού” και να κάνει “φασαρία” για να πάρει μαζί του έναν ασθενή που νοσηλευόταν διασωληνωμένος. Τα θέλετε και τα γράφετε αυτά; 
   
  -Κατόπιν επομένως της προφανούς προσπάθειας του κ. Πατσουράκου να αποφύγει να απαντήσει στην εξώδικη πρόσκλησή μου, τον ενημερώνω ότι αν μέχρι το τέλος της διορίας των τριών εργασίμων που του έθεσα με αυτήν, και με την επιφύλαξη της αντίστοιχης απάντησης της κ. Κοτανίδου, δεν λάβω ουσιαστική απάντηση από αυτόν, θα προχωρήσω σε υποβολή μήνυσης για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμησης και της ψευδούς βεβαίωσης (άρθρα 363/362 – 242 Π.Κ.) στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
   
  ΙΙ. Κατόπιν σχετικής αιτήσεώς μου, μου εστάλησαν τα πρακτικά της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της 1.4.2021 και τα υπ’ αριθμ. 2472-2473-2474-2475 / 12.4.2021 έγγραφα του Δ.Σ. του Ι.Σ.Α. προς Ε.Ο.Δ.Υ. – Ε.Ι.Ν.Α.Π. – Π.Ι.Σ. – Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., όχι όμως και τα πρακτικά της συζήτησης που προηγήθηκε αυτής που μου εστάλη από τη συνεδρίαση της 3.6.2021. Παρακαλώ να μου σταλούν.
   
  ΙΙΙ. Παρακαλώ να μου χορηγηθούν αντίγραφα των πρακτικών της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Σ.Α. της 29ης Οκτωβρίου 2020, όπου συζητήθηκε το πρώτον η πειθαρχική αναφορά μου κατά των ιατρών-μελών του Ι.Σ.Α. Σωτηρίου Τσιόδρα – Νικολάου Σύψα – Αθηνάς Παπαδημητρίου-Λινού.
   
  IV. Στα ως άνω πρακτικά της συνεδρίασης της 1.4.2021, εκτός της επικοινωνίας του κ. Πατσουράκου με την κ. Κοτανίδου, γίνεται αναφορά και σε αντίστοιχη επικοινωνία του ιδίου με την κ. Μίνα Γκάγκα:
   

  Από το ανωτέρω απόσπασμα προκύπτει ότι ο κ. Πατσουράκος επικοινώνησε το πρωί της 1.4.2021 με την κ. Γκάγκα, ότι αυτή του έστειλε “κάτι αντίστοιχα από το ΣΩΤΗΡΙΑ”  όπου και εκεί έγιναν “πράγματα και θαύματα” με αυτά που “θα μας πει ο κ. Κεχρής και μπορείτε να τα διαβάσετε”, τα δε αυτά “αντίστοιχα” αντιστοιχούν στα τερατώδη που ανέφερε στη συνέχεια ο κ. Πατσουράκος ότι συνέβησαν στον “Ευαγγελισμό”, δεδομένου ότι στο νοσοκομείο αυτό και στην κ. Κοτανίδου, ήταν η κ. Γκάγκα που παρέπεμψε τον κ. Πατσουράκο, “επειδή μου είπε η κ. Γκάγκα ότι τα αντίστοιχα έχουν συμβεί και στο νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ”, γενομένης ευθείας σύνδεσης των “αντίστοιχων” της κ. Γκάγκα με την εν συνεχεία περιγραφή των “γεγονότων” του “Ευαγγελισμού” από τον κ. Πατσουράκο.
   
  Μετά ταύτα, δια του παρόντος παρακαλώ να μου σταλούν αντίγραφα των εγγράφων που έστειλε κατά τα άνω την 1.4.2021 η κ. Γκάγκα στον κ. Πατσουράκο.
   
  Εν αναμονή των ανωτέρω, δηλώνω ότι επιφυλάσσομαι να στραφώ δικαστικά κατά του νομικού προσώπου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, και ατομικά εναντίον ενός εκάστου των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, τα οποία, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, προσέβαλαν την προσωπικότητά μου, συνολικά από την 27.8.2020 έως και την 3.6.2021, σας ενημερώνω δε ότι έχω ζητήσει αρμοδίως τον ποινικό έλεγχο του Γενικού Γραμματέα του Ι.Σ.Α., κ. Ευστάθιου Τσούκαλου, για τις ανεκτέλεστες από αυτόν αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα πρακτικά της συνεδρίασης της 3.6.2021, αντίγραφο των οποίων έχει κατατεθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή, και επιφυλάσσομαι να υποβάλω αρμοδίως και σχετική πειθαρχική αναφορά, προκειμένου αυτή να …αρχειοθετηθεί “για το καλό σας” και χωρίς να το “παιδέψετε” ανοίγοντας “τέτοια γαϊτανάκια”.
   
  Αθήνα, 1 Ιουνίου 2022
  Ο Αιτών Δικηγόρος
   
   
  Νίκος Ι. Αντωνιάδης
  Δικηγόρος Αθηνών

Τελευταίες Ειδήσεις

Ούτε από εδώ ούτε από εκεί…

Scroll to top
x