adplus-dvertising

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ 7η ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΟΠΛΑ !! ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ !!

Η Παρασκευή γενικά θα είναι μία πολύ πλούσια μέρα. Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας (στο πρώτο τμήμα, κατά ζωής…) και στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Πταισματοδικείο Αθηνών, καταθέσεις. Θα μάθουμε και την εντολή Σπυρόπουλου για την υπόθεση του Ευαγγελισμού. Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, μηνύσεις, αιτήσεις. Μία από αυτές μπορεί να προκαλέσει σεισμό. Από τις αιτήσεις εννοώ….

Η μήνυση αυτή κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μελών της εγκληματικής οργάνωσης για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων θα είναι η τελευταία πριν την 7η Ιουνίου. Μετά, ό,τι και να γίνει τη μέρα αυτή, θα βάλω “φωτιά” στη δικογραφία της εγκληματικής οργάνωσης. Την βασική δηλαδή δικογραφία γύρω από την οποία κινούνται όλες οι άλλες δικογραφίες που έχουν ήδη σχηματιστεί και αυτές που πρόκειται να σχηματιστούν.

Και φυσικά θα συνεχιστούν οι αγωγές και οι μηνύσεις που άρχισαν με Γεωργιάδη, Οικονόμου και Λιακοπούλου.

Και μη ξεχνάτε και τους εισαγγελείς…

Δίνω μία μικρή ιδέα…

****************************

 

…”Είναι η ώρα δηλαδή να χρησιμοποιήσω τα ίδια τα νομικά όπλα της εγκληματικής οργάνωσης εναντίον της. Αυτά που κατασκεύασε με μοναδικό σκοπό να χρησιμοποιηθούν εναντίον μου. Θυμίζω ότι μόλις τέσσερις μέρες μετά την τροποποίηση της διάταξης (τόσο φανερό), ο εισαγγελέας Αντώνιος Ελευθεριάνος διέταξε τη σύλληψή μου, η οποία και έγινε μία μέρα αργότερα, την 17.11.2021.

Με μία διαφορά στις δύο περιπτώσεις εφαρμογής της. Οι «ειδήσεις» της παρούσας μήνυσης είναι πράγματι ψευδείς. Πρόκειται για τους 30.000 θανάτους «ΑΠΟ κορωνοϊό» σήμερα, και όσες χιλιάδες ήταν κάθε φορά από την 12.11.2021 και εντεύθεν, τους οποίους σταθερά τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «δείχνουν» για να τρομοκρατούν τους πολίτες, προκειμένου να διατηρήσουν την πλάνη του για τον φοβερό και τρομερό ιό που έχει σκοτώσει όλους αυτούς τους χιλιάδες ανθρώπους, ώστε να συνεχίσει την απρόσκοπτη εφαρμογή του τρίτου πρωτοκόλλου, του μαζικού εμβολιασμού και της μείωσης του πληθυσμού, συνεχίζοντας να πείθουν τους πολίτες ή να διατηρήσει κατά το δυνατόν μειωμένες τις αντιστάσεις του στην υποχρεωτικότητα, να εμβολιαστούν με όσες δόσεις «χρειαστεί» για να προφυλαχθούν από τον «θανατηφόρο» ιό, να γλιτώσουν τον θάνατο και να μην καταλήξουν  και αυτοί μέσα σε μία σακούλα και σε σφραγισμένο φέρετρο, σε τάφους «ειδικού σκοπού», όπως οι «χιλιάδες» αυτοί συνάνθρωποί τους. Θυμίζω τι λέει η πράξη αλλά και η ίδια η λογική. Ότι δηλαδή όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πείστηκαν να εμβολιαστούν (εξαιρώ βεβαίως αυτούς που υποχρεώθηκαν), το έκαναν όχι απλά και μόνο για να μην γίνουν ένα ακόμα «κρούσμα» στα εκατομμύρια των κρουσμάτων, αλλά για να μην πεθάνουν από τον τρομερό ιό, ο οποίος αυτή την εποχή έχει πάρει …ρεπό, πλην όμως έχει παραλύσει τόσο πολύ ο εγκέφαλος των πολιτών από τον φόβο που τους έχει προκαλέσει η εγκληματική οργάνωση, που ούτε αυτό το βλέπουν.

Οι μηνυόμενοι συνεχίζουν την προπαγάνδα αυτή, διασπείροντας καθημερινά ψευδείς ειδήσεις, ενώ:

-Ο ίδιος ο Ε.Ο.Δ.Υ. στις καθημερινές ενημερώσεις του δεν αναφέρεται σε θανάτους «από» κορωνοϊό, αλλά σε θανάτους «με» κορωνοϊό.

-Μετά την αναβολή της δίκης μου την 14.1.2021, τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης άρχισαν σταδιακά να ομολογούν ο ένας μετά τον άλλον, μέχρι τον ίδιο τον αρχηγό της εγκληματικής οργάνωσης, ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό οι θάνατοι αυτοί της λίστας του Ε.Ο.Δ.Υ., ΔΕΝ είναι θάνατοι «από» κορωνοϊό, αλλά θάνατοι ανθρώπων που πέθαναν από ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ, και που απλά έτυχε να είναι και θετικοί στον κορωνοϊό (αληθώς ή ψευδώς, θα συμπληρώσω εγώ). Είναι αυτό που είχε αρχικά ομολογήσει ο Σωτήρης Τσιόδρας, επικαλούμενος τότε ως παράδειγμα την εγκεφαλική αιμορραγία. Άπαντες μάλιστα οι μηνυόμενοι σημειώνουν ότι αυτό έγινε για πρώτη φορά στην ιστορία και ότι σωστά έγινε έτσι. Φυσικά, στο ασφαλές περιβάλλον των συστημικών Μ.Μ.Ε. δεν έγινε ποτέ η κρίσιμη ερώτηση, γιατί δηλαδή αυτό έγινε για πρώτη φορά και γιατί σωστά έγινε. Γιατί δηλαδή κατέγραψαν, κατά χιλιάδες, θανάτους ανθρώπων που πέθαναν από άσχετες με τον κορωνοϊό αιτίες, ως θανάτους δήθεν από κορωνοϊό.

-Μετά και πάλι την αναβολή της δίκης μου την 14.1.2022, και μετά τις παραπάνω ομολογίες, ήρθε η σειρά της ομολογίας για το 50% των θανάτων «από κορωνοϊό», πέραν του μεγάλου ποσοστού των θανάτων από άσχετες αιτίες, που στην πραγματικότητα ήταν θάνατοι από τις ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Τα μικρόβια δηλαδή σκότωσαν το 50% των ανθρώπων της λίστας του Ε.Ο.Δ.Υ., και ΟΧΙ ο κορωνοϊός.

Παρά λοιπόν τις παραπάνω σαφείς παραδοχές, οι μηνυόμενοι – μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνέχισαν να παραπληροφορούν τους πολίτες, και από την 12.11.2021, όταν τροποποιήθηκε το 191 Π.Κ., και μέχρι σήμερα, επιμένοντας με κάθε ευκαιρία ότι το 100% των θανάτων της λίστας του Ε.Ο.Δ.Υ. είναι θάνατοι «ΑΠΟ κορωνοϊό».

 

ΜΕΤΑ ΤΑΥΤΑ

Μηνύω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωθυπουργό της χώρας. και όλα τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που καταμήνυσα την 19.7.2021 στη Γ.Α.Δ.Α. (και όσα προστέθηκαν από τότε ή άλλαξαν ρόλους και συμμετοχή) και είναι υπαίτια της ως άνω πράξης της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ’ άρθρο 191 Π.Κ., κατ’ εξακολούθηση, με χρόνο τέλεσης από 12.11.2021 και εντεύθεν, και η οποία πράξη εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης της εγκληματικής οργάνωσης, και για το λόγο αυτό ζητώ τη συσχέτιση της παρούσας μήνυσης με την υπ’ αριθμ. Α.Β.Μ. Γ22-721 δικογραφία.”

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x