adplus-dvertising

AΥΡΙΟ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΑ ΠΟΥ ΟΡΙΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ… ΜΙΧΑΛΗ, ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ…

Ήρθε η ώρα να μάθουμε τι έχει γράψει στην έκθεσή του ο πραγματογνώμονας. Σε μία ξεκάθαρη περίπτωση δολοφονίας, όπου ούτε στα αποτελέσματα των εργαστηριακών κατάφεραν να γλιτώσουν το ΑΤΤΙΚΟΝ από το κακό που έρχεται. Πριν από 1 – 1,5 χρόνο ίσως, λέω ίσως, “έχωναν” δειλά κάπου εκεί στη γωνία και μία  “λοίμωξη SARS-CoV-2” δίπλα στην “ισχαιμική νέκρωση εντερικού σωλήνα”.

Τώρα τίποτα…

Οπότε μένει να δούμε τι έχει γράψει ο πραγματογνώμονας.

Μετά αναλαμβάνει ο δικός μας τεχνικός σύμβουλος. Όχι ο αρχικός. Όχι.

Άλλος…

Και μετά αναλαμβάνω εγώ.

Όπως πάντα…

Και μία ιδέα από το αυριανό συμπληρωματικό υπόμνημα της Ειρήνης αύριο στο Αστυνομικό Τμήμα Χαϊδαρίου. Συμπληρωματικό σε μία μήνυση, ένα υπόμνημα στην 23η Πταισματοδίκη και δύο εξώδικες καταγγελίες στην κυρία Παπαγεωργακοπούλου.

Για τις 80 μέρες, τελικά, που καθυστέρησε την νεκροψία-νεκροτομή η ομάδα της. Όπως τόσες άλλες νεκροψίες-νεκροτομές.

Αλλά έκαναν μία τρύπα στο νερό.

Τη βρήκαμε την ισχαιμική νέκρωση. Την τελευταία στιγμή…

**********

… “…Όταν φτάσαμε στο Τ.Ε.Π. (Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» την 20.5.2021, ο πατέρας μου τοποθετήθηκε απευθείας στα «κόβιντ», γιατί, όπως μας αναφέρθηκε, ήταν «θετικός» με rapid test. Πλην όμως, ο πατέρας μου είχε κάνει ο ίδιος rapid test την προηγουμένη μέρα, το αποτέλεσμα του οποίου ήταν αρνητικό. Αυτό το αναφέραμε στην κλήση προς το ΕΚΑΒ, όταν τους είπαμε βεβαίως και τον πραγματικό και μοναδικό λόγο εισαγωγής (το πρόβλημα με τα εκκολπώματα στο έντερο), η δε απάντησή τους ήταν ότι τα rapid test είναι «αναξιόπιστα». Βεβαίως, ο πατέρας μου λίγο αργότερα εστάλη στην «Σπιναλόγκα» με ένα υποτίθεται θετικό … «αναξιόπιστο» rapid test.

Ρωτήσαμε τον πατέρα μου αν του πήραν δείγμα για rapid test, και μας απάντησε ότι το μόνο που είχαν κάνει ήταν να του βάλουν πεταλούδα. Κανένα δείγμα.

Ρωτήσαμε το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό εάν είχε γίνει μοριακός έλεγχος, και η κατηγορηματική απάντηση ήταν ΝΑΙ.

Το μοναδικό όμως μοριακό θετικό αποτέλεσμα εκδόθηκε μετά θάνατον.

 

 

Την 20.5.2021, όταν ήδη είχε γίνει η εισαγωγή του πατέρα μου στη μονάδα Covid-19, μίλησα με την εφημερεύουσα ιατρό της κλινικής, προσπαθώντας να την ενημερώσω για το ιστορικό του πατέρα μου. Mου είπε ότι δεν θα τον επισκέπτεται κανείς, ότι θα πρέπει να φύγουμε και να τεθούμε σε καραντίνα. Και ότι αν  πηγαίναμε ξανά από εκεί, θα φώναζαν την αστυνομία.

Όταν μας ενημέρωσαν οι ιατροί για την κατάσταση του, μας είπαν ότι του έκοψαν τις χρόνιες αγωγές που λάμβανε, μας ανέφεραν ότι πλέον του έδιναν αγωγή αποκλειστικά και μόνο για τον κορωνοϊό, γιατί το πρόβλημά του ήταν πλέον ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ και ΟΧΙ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ, για το οποίο είχαμε καλέσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και έγινε η εισαγωγή.

Γι αυτό, άλλωστε, στο πιστοποιητικό θανάτου βεβαιώθηκε ως αιτία η «ΝΟΣΟΣ Covid».

 

 

Αλλά η νεκροψία-νεκροτομή που έγινε απέδειξε πόσο δίκιο είχαμε όταν φωνάζαμε για το έντερο…

 

 

… “Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του πατέρα μου, η επικοινωνία του με τους ιατρούς ήταν πάντα δύσκολη, δεν τους έβρισκε σχεδόν ποτέ, και μας καλούσε στο τηλέφωνο να βρούμε εμείς τους νοσηλευτές και τους ιατρούς, γιατί είχαν απενεργοποιήσει τα κουδουνάκια που χρησιμοποιούν οι ασθενείς για να καλούν τους νοσηλευτές, όταν υπήρχε ανάγκη. Στην ερώτηση μας γιατί το είχαν κάνει αυτό και πως ήταν δυνατόν να μένουν μόνοι τους, και απλά να περιμένουν τη νοσηλεία μόνο προγραμματισμένα, η απίστευτη απάντησή τους ήταν ότι είχαν απενεργοποιήσει τα κουδουνάκια λόγω του …κορωνοϊού, για να μην …μεταδώσει κάποιος ασθενής τον ιό !!” …

 

Εν αναμονή, λοιπόν, τους καλού μας πραγματογνώμονα.

Του κράτους.

Η τελευταία τους ελπίδα…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x