adplus-dvertising

“ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ” !!! ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗΣ ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ, ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ, ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ THN ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΟ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ !!

Σήμερα, την επομένη κιόλας μέρα και στον απόηχο των όσων συνέβησαν στην αίθουσα του Β΄ Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών, άρχισε να ξεσπά η θύελλα των νομικών επιθέσεων μου προς όλες τις κατευθύνσεις. Πρώτος στόχος, παράλληλα με όλες τις άλλες επιθέσεις, είναι η καταρρέουσα ομάδα των επίορκων, η οποία χθες το μεσημέρι δέχθηκε το ισχυρότερο μέχρι σήμερα χτύπημα μέσα από την ίδια την Δικαιοσύνη, μετά την αρχειοθέτηση τον Φεβρουάριο της κατασκευασμένης από το δίδυμο Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού “κατηγορίας” της διασποράς ψευδών ειδήσεων και την κατάρρευση των ελπίδων κράτους και παρακράτους για την κακουργηματική δίωξή μου στην υπόθεση του Ευαγγελισμού, ο οποίος ήρθε πια η ώρα να ελεγχθεί για όσα έγιναν στη νοσηλεία της Αντιγόνης Πανταζή, όλα αυτά μέσα σε ένα ασφυκτικό για τους επίορκους πλαίσιο συνεχούς ροκανίσματος της ομάδας τους.

Το χτύπημα αυτό δεν είναι άλλο από την αποδοχή από το δικαστήριο ότι δεν μπορώ να δικαστώ χωρίς να γίνει απομαγνητοφώνηση του μοναδικού “αναγνωστέου” της στημένης δικογραφίας, της επίμαχης δηλαδή εκπομπής με τον Στέφανο Χίο στις 16 Νοεμβρίου 2021, ελάχιστα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα. Στην εκπομπή στην οποία έκαναν πως με “ανακάλυψαν” για πρώτη φορά οι επίορκοι. Και με ένα email κουκουλοφόρων παρακρατικών σκουπιδιών, με σκόρπιες αναφορές στα όσα είπα στην εκπομπή αυτή, εφάρμοσαν την μόλις προ τεσσάρων ημερών και επί τούτου τροποποιηθείσα διάταξη του 191 Π.Κ., το οποίο όμως email οι τρεις εφέτες χθες αρνήθηκαν να είναι το κατηγορητήριό μου με το οποίο θα με δίκαζαν. Αρνήθηκαν δηλαδή αυτό που με μεγάλη προθυμία δέχθηκαν οι επίορκοι που έστησαν τη σύλληψη, τη δίωξη, την παραπομπή και την απόρριψη της προσφυγής μου, και τα έκαναν όλα αυτά με συνοπτικές διαδικασίες υπό την καθοδήγηση του επίορκου εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και τις άθλιες υποδείξεις και ακόμη αθλιότερους χαρακτηρισμούς και ισχυρισμούς του κυβερνητικού εκπροσώπου, ο οποίος παρενέβη στην ποινική διαδικασία, παραβιάζοντας ωμά το τεκμήριο της αθωότητάς μου και τσαλαπατώντας την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, για λογαριασμού του τύποις πρωθυπουργού, επί της ουσίας αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, που σχεδίασε και έθεσε σε εφαρμογή την μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του έθνους μας.

Η πτώση πια της ομάδας των επίορκων, αυτής δηλαδή που δρα στους κόλπους της Δικαιοσύνης από την αρχή αυτής της ιστορίας και παρέχει την εκ των ουκ άνευ αναγκαία στήριξη και κάλυψη στη δράση της εγκληματικής οργάνωσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι κοντά όσο ποτέ. Είναι το μεγαλύτερο άλλωστε στοίχημά μου, και σας το έχω πει πάρα πολλές φορές. Όταν τελειώσω με την ομάδα αυτή, είναι μετά θέμα χρόνου να τελειώσω και με την απάτη. Και αυτά που συνέβησαν χθες στην Λουκάρεως έφεραν την ομάδα μία ανάσα από την τελική κατάρρευση. Δεν τους βοηθάει άλλωστε καθόλου ότι στις 30 Ιουνίου ο Βασίλης Πλιώτας θα είναι πλέον παρελθόν, όπως και η Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου στις 30 Σεπτεμβρίου θα είναι παρελθόν από τη θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Σήμερα το πρωί στην Ευελπίδων είχαμε τα πρώτα σημάδια της αποσύνθεσης της ομάδας των επίορκων με ένα απίστευτο σκηνικό που εκτυλίχθηκε στο ισόγειο του κτιρίου 16. Την ώρα που κατατίθετο η νέα μήνυσή μου κατά δύο εισαγγελικών λειτουργών, για την οποία, όπως σας είπα και στο χθεσινό live στο facebook (εντός της ημέρας θα ανέβ0υν στο κανάλι αλλά και στο ελεύθερο πεδίο τα βίντεο όλων των τελευταίων live που έχω κάνει στο facebook και η προετοιμασία για τη δίκη δεν μου άφησε χρόνο να το κάνω), θα γράψω λίγο αργότερα. Έχω τους λόγους μου που δεν το κάνω από τώρα.

Την ίδια ώρα κατατίθενται δύο αιτήσεις. Για δύο πιστοποιητικά. Για τη μήνυση του αιώνα, τη δίδυμη αδελφή της δίκης του αιώνα. Είναι αυτή στην οποία θα ανάψω τώρα το φιτίλι για να πάρει φωτιά η κολοσσιαία αυτή ποινική διαδικασία, που όμοιά της δεν θα έχει υπάρξει ποτέ στα εισαγγελικά χρονικά. Θα έχετε πολλά να διαβάσετε για αυτή τις επόμενες μέρες. Όχι μόνο για αυτά, αλλά και για αυτά.

Το ένα πιστοποιητικό αφορά στην αρχική δικογραφία με τα στοιχεία Α.Β.Μ. ΑΑ21-964. Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος, χρεώθηκε τη μήνυσή μου στη Γ.ΑΔ.Α. στις 8 Νοεμβρίου. Τότε που η ομάδα των επίορκων μαγείρευε αυτά που θα μου σέρβιρε λίγες μέρες αργότερα. Γιατί είχαν αρχίσει τα πράγματα να στριμώχνουν για την εγκληματική οργάνωση από όλες τις κατευθύνσεις, την ίδια ώρα που εγώ  απέκρουα τη μία μετά την άλλη τις λυσσαλέες επιθέσεις λάσπης από τα  πετσωμένα Μ.Μ.Ε..

Στις 9 Μαρτίου 2022 έκανε την πρώτη κίνηση. Και όπως πάντα γίνεται κατ’ αρχήν σε όλες τις νομικές επιθέσεις μου, η πρώτη κίνηση ήταν ακατανόητη. Για όσους τουλάχιστον δεν καταλαβαίνουν. Ενώ το βασικό αδίκημα είναι του 187 Π.Κ. περί εγκληματικής οργάνωσης, ώστε στη δικογραφία αυτή θα “κουμπώσουν” και όλες οι άλλες δικογραφίες, αυτές που έχουν ήδη σχηματιστεί και “τρέχουν”, και αυτές που πρόκειται στο μέλλον να σχηματιστούν (όπως αυτές που είναι ώριμες για δολοφονίες στα κολαστήρια), αυτός διαχώρισε την δικογραφία ως προς την  μηνυθείσα προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, και την έστειλε, διατηρώντας τα αρχικά στοιχεία Α.Β.Μ. ΑΑ21-964, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να οριστεί εισαγγελική αρχή εκτός Αθηνών για να διενεργήσει την προκαταρκτική εξέταση κατά της, πλέον, αντεισαγγελέως εφετών.

Τα screenshots από την ενημέρωση αυτή τη στιγμή για την πορεία της δικογραφίας:

Την ίδια μέρα, 9 Μαρτίου 2022, η δικογραφία ως προς όλους τους υπόλοιπους της εγκληματικής οργάνωσης παρέμεινε στα χέρια του κ. Σπυρόπουλου, με νέα στοιχεία, και συγκεκριμένα με αριθμό Α.Β.Μ. Γ22-721, και έκτοτε εξακολουθεί και παραμένει στα χέρια του, περιμένοντας …εμένα να ανάψω το φιτίλι.

Τα screenshots από την ενημέρωση αυτή τη στιγμή για την πορεία της δικογραφίας:

Εν τω μεταξύ στην ομάδα των κεραυνόπληκτων από τις χθεσινές εξελίξεις στο Εφετείο, η Κατερίνα Λιακοπούλου, αντί να προετοιμάζει τις εξηγήσεις της για όλη αυτή την ασύλληπτη λάσπη που μου έχει πετάξει, προσθέτει και άλλο βάρος πάνω της στη δικογραφία που θα αλλάξει τη ζωή της τα επόμενα χρόνια.

Είναι προφανές ότι μετά τα απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε και την καταρράκωση της “αξιοπιστίας” της στην παρακρατική ομάδα,  προσπαθεί να παραμείνει “ζωντανή” με αναρτήσεις που προκαλούν ψεύτικο ενθουσιασμό με πράγματα που έχει βγάλει από το κεφάλι της. Εκτός της “αρχειοθέτησης” της “μηνυσάρας του αιώνα”, που ονειρεύτηκε ένα βράδυ και σκέφτηκε ότι ήταν καλή ιδέα να μοιραστεί το όνειρό της με τα σκουπίδια και τους απελπισμένους παρατρεχάμενους της ομάδας, της οποίας το τέλος είναι πλέον και εδώ κοντά όσο ποτέ, βλέπετε και τον διακαή πόθο όλων αυτών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την εξόντωσή μου (καημένοι μου…):

“… ή θα βγάλεις δελτίο τύπου από τον Κορυδαλλό;”…

Συνεχίζοντας λοιπόν τα δελτία τύπου από την …Σταμάτα, σήμερα ζητήσαμε τα δύο πιστοποιητικά της πορείας των δύο δικογραφιών για να προχωρήσω στις άμεσες επόμενες κινήσεις μου.

Τις αιτήσεις τις καταθέσαμε στο γραφείο στο οποίο βρισκόταν και σήμερα ένας καλός μου φίλος, εισαγγελέας. Με πρόσχημα την ερώτηση  για τις αιτήσεις που θα διαβάσετε αμέσως μετά, κάλεσε στο γραφείο την συνάδελφο που τις κατέθεσε για λογαριασμό μου, και τις οποίες φυσικά ενέκρινε:

-“Ποια από τις δύο αιτήσεις είναι για μένα;”.

-“Καμία”, απάντησε απολύτως φυσιολογικά η συνάδελφός μου.

Αυτό το γνώριζε και ο εισαγγελέας, βεβαίως. Πρόσχημα ήταν. Για να πει μετά αυτά τα εκπληκτικά:

-“Θέλω να δώσετε ένα μήνυμα στον κύριο Αντωνιάδη από εμένα”, είπε.

Ήδη η συνάδελφός μου έχει μείνει κόκκαλο… 😃

Και περίμενε να ακούσει το …μήνυμα:

-“Να του πείτε ότι σαν και αυτή έχω 100 μηνύσεις και δεν σκάει η χολή μου για κάτι τέτοια” !!

Και δεν είχε τελειώσει:

-“Ας βρει κανέναν άλλον” !!

Δεν υπάρχει αυτό που ζω…

Με πολύ γλυκό ύφος τα έλεγε όλα αυτά ο φίλος εισαγγελέας που μου στέλνει μηνύματα από το κτίριο 16, αλλά ήταν ολοφάνερο ότι μέσα του έβραζε. Τα πράγματα έχουν πάρει πολύ άσχημη τροπή για την ομάδα των επίορκων και δεν το κρύβουν πια. Έφτασαν χθες το μεσημέρι και τα νέα από το Εφετείο, και ο πανικός έχει καταλάβει πια το κτίριο.

Καλέ μου φίλε, επίορκε εισαγγελέα, θα σου απαντήσω σε επόμενη δημοσίευση…

Υ.Γ. Μα το λες;

100 μηνύσεις;

Θεέ μου, τι ζω.

Και τι έχω να ζήσω όσο καταρρέουν…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x