Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΣΗΜΑΝΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ “ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ” ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ – ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ “ΟΧΙ” ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Όσοι ήσασταν στο ακροατήριο στις 7 Ιουνίου, ακούσατε τι μεταξύ των άλλων είπα στους εφέτες. Ότι δικάζουν με ένα “κατηγορητήριο” γραμμένο από τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου.

Ότι αυτό είναι η ντροπή της Εισαγγελίας. Η ντροπή της Δικαιοσύνης. Ένα “κατηγορητήριο”, στο οποίο με εμφάνιζε ακόμα και να προτρέπω τους πολίτες “να προβαίνουν σε μηνύσεις στους αστυνομικούς και εκπαιδευτικούς που εφαρμόζουν  τα μέτρα για την πρόληψη της πανδημίας”, ενώ είπα (και λέω από την πρώτη στιγμή) το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Ένα κατηγορητήριο στο οποίο εμφανίζομαι να “φέρομαι κατά των εισαγγελέων” γενικώς και αορίστως, σαν να “φέρομαι” κατά του ..συνόλου των εισαγγελέων της χώρας και όχι κατά της μικρής ομάδας  των επίορκων που δρα στους κόλπους της Δικαιοσύνης.

Ένα κατηγορητήριο στο οποίο εμφανίζομαι να λέω ότι “ο ιός covid-19 δεν σκοτώνει”, ενώ εγώ είπα αυτό που λέω από την πρώτη μέρα, ότι “ο ιός δεν σκοτώνει ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ώστε εφάρμοσαν πρωτόκολλο θανάτου στα νοσοκομεία για να να ενισχύσουν τη λίστα των θανάτων, παράλληλα με την ψευδή καταγραφή θανάτων δήθεν “από κορωνοϊό”, θανάτων ασθενών που πέθαναν από άσχετες αιτίες και μικροβιακές λοιμώξεις, στην οποία λίστα προσέθεσαν και θανάτους ασθενών οι οποίοι είτε δεν διαγνώστηκαν ποτέ θετικοί είτε η διάγνωσή τους ήταν ψευδής. Να θυμηθούμε εδώ την Παρασκευή Κότσιφα στο Αίγιο; Που εισήχθη στο νοσοκομείο με βαριάς μορφής Χ.Α.Π., και όταν πέθανε την πέταξαν σε σακούλα χωρίς καν τεστ, επειδή “έτσι τους αντιμετωπίζουμε τους ‘χαπίτες’, ως κοβιντάδες”, για να την σκίσουμε μετά την σακούλα στην νεκροτομή στην Πάτρα; Να θυμίσω ότι στη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α. στο υπ’ αριθμ. 1 στοιχείο του πρωτοκόλλου του θανάτου, περιγράφω την σκόπιμη έκθεση των ασθενών με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα στον ιό, ο οποίος ΒΕΒΑΙΩΣ και μπορεί να σκοτώσει αυτούς τους ασθενείς, όπως σκότωνε και η γρίπη, θύμισα δε στους εφέτες, με το αίτημά μου για διακοπή και ΟΧΙ αναβολή της δίκης για την απομαγνητοφώνηση, τους 650.000 νεκρούς που είχε αναφέρει ο Σωτήρης Τσιόδρας, όταν ακόμα έβαζε εισαγωγικά στην “πανδημία”, μέχρι να πάρει εντολή από τον αρχηγό του να αρχίσει την εξαπάτηση του ελληνικού λαού;

Με την απόφαση για απομαγνητοφώνηση, οι εφέτες διέλυσαν την ντροπιαστική συνεργασία της Δικαιοσύνης με τους κουκουλοφόρους του διαδικτύου και έδωσαν το ηχηρότερο μέχρι σήμερα “χαστούκι” στην ομάδα των επίορκων, η οποία πολύ πρόθυμα ακολούθησε τις “εντολές” του παρακράτους και έστησε το σε βάρος μου “κατηγορητήριο” με βάση τις υποδείξεις του. Έστησε μία σύλληψη, μία δίωξη και μία παραπομπή, χωρίς να κάνει αυτό που οι τρεις εφέτες στις 7 Ιουνίου είπαν ότι επιβάλλεται να γίνει για να δικαστώ.

Τα υπόλοιπα από εδώ και πέρα, είναι πλέον δικά μου…

Τελευταίες Ειδήσεις

H HΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΑΡΙ…

Κύριε Βελόπουλε…

Scroll to top
x