Το αποκρουστικό πρόσωπο της “εδώ” πλευράς…

“Πάντων δεινότατόν ἐστι διαβολή”

Λυσίας

Αυτά δεν είναι τίποτα.

Αύριο το βράδυ θα παίξω την τελευταία πράξη του δράματος της “εδώ” πλευράς, με ένα live στο οποίο θα πάρετε όλοι από μία λεκάνη να την έχετε μπροστά σας για να ακούσετε χωρίς ατυχήματα τον υπόνομο του πολιτικού μορφώματος του Κολυβά.

Θα πω δέκα πράγματα για πολλοστή, αλλά τελευταία φορά, για την “εδώ” πλευρά και τα χειρότερα ένστικτα και πάθη της ελληνικής ψυχής.

Πριν το live, θα ανεβάσω τα τρία live του Κολυβά και τα δύο του αυστραλοπήθικου “μπροστάρη” του στον οχετό. Μετά το live στο facebook, το βίντεο θα ανέβει εδώ, στο κανάλι και στο makeleio.gr, με όλους τους συνδέσμους των δημοσιεύσεων για το ξεχείλισμα του βόθρου της “εδώ” πλευράς των τελευταίων 24ωρων.

Μετά τον λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Θα δημοσιεύσω μόνο την μήνυση που θα κατατεθεί για τον βόθρο αυτό, και τέλος.

Οι κατακλυσμιαίες εξελίξεις που έχω πει ότι έρχονται μετά την αναβολή της 7ης Ιουνίου, δεν αφορούν στην “εδώ” απέναντι πλευρά, αλλά στην απέναντι πλευρά χωρίς το προσωπείο του “εδώ”…

Y.Γ.1. Α, δείτε και αυτά:

 

Όπως ο Κολυβάς, που επινόησε την αντίδρασή μου στο “μέγας δικηγόρος” και πάνω στην επινόηση αυτή έκανε …δέκα λεπτά live, έτσι και εδώ, επινόησαν ότι εγώ είπα ότι έκανα μήνυση και όχι εξώδικο (για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα), πάτησαν πάνω στον …ό,τι να ‘ναι τίτλο του συνδέσμου που κοινοποίησε αυτός ο Κουντούρης (ο οποίος συμμετέχει κανονικά στον διάλογο), και μετά η άλλη φαντασιώθηκε δουλέματα, και βρήκε ευκαιρία να πετάξει τα γνωστά περί “συστημικού” και ότι θα κατέβω στις εκλογές, προσθέτοντας και τη δική της σάλτσα με τους …μοναχούς, ώσπου στο τέλος το …απογείωσε με το “στημένο παιχνίδι” για να πάρω την …εξουσία και να …δράσω  κατά του ελληνικού λαού!

Εκτός της λάσπης και όλα αυτά τα τερατώδη που λένε όλοι αυτοί, σίγουρα κάτι πρέπει και να παίρνουν.

Δεν εξηγείται διαφορετικά.

 

Y.Γ.2. Μην οργίζεστε με αυτά που διαβάζετε, ούτε να οργιστείτε με αυτά που θα ακούσετε αύριο.

Να θυμάστε πάντα, ότι για κάθε βρωμιά που ακούτε, θα τιμωρηθούν.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

32…

Οδηγός ο Αρχαίοι Έλληνες…

Περί βόθρων…

Με τη βοήθεια της Παναγίας…

Scroll to top
x