Το αποκρουστικό πρόσωπο της “εδώ” πλευράς…

“Πάντων δεινότατόν ἐστι διαβολή”

Λυσίας

Αυτά δεν είναι τίποτα.

Αύριο το βράδυ θα παίξω την τελευταία πράξη του δράματος της “εδώ” πλευράς, με ένα live στο οποίο θα πάρετε όλοι από μία λεκάνη να την έχετε μπροστά σας για να ακούσετε χωρίς ατυχήματα τον υπόνομο του πολιτικού μορφώματος του Κολυβά.

Θα πω δέκα πράγματα για πολλοστή, αλλά τελευταία φορά, για την “εδώ” πλευρά και τα χειρότερα ένστικτα και πάθη της ελληνικής ψυχής.

Πριν το live, θα ανεβάσω τα τρία live του Κολυβά και τα δύο του αυστραλοπήθικου “μπροστάρη” του στον οχετό. Μετά το live στο facebook, το βίντεο θα ανέβει εδώ, στο κανάλι και στο makeleio.gr, με όλους τους συνδέσμους των δημοσιεύσεων για το ξεχείλισμα του βόθρου της “εδώ” πλευράς των τελευταίων 24ωρων.

Μετά τον λόγο θα τον έχει η Δικαιοσύνη. Θα δημοσιεύσω μόνο την μήνυση που θα κατατεθεί για τον βόθρο αυτό, και τέλος.

Οι κατακλυσμιαίες εξελίξεις που έχω πει ότι έρχονται μετά την αναβολή της 7ης Ιουνίου, δεν αφορούν στην “εδώ” απέναντι πλευρά, αλλά στην απέναντι πλευρά χωρίς το προσωπείο του “εδώ”…

Y.Γ.1. Α, δείτε και αυτά:

 

Όπως ο Κολυβάς, που επινόησε την αντίδρασή μου στο “μέγας δικηγόρος” και πάνω στην επινόηση αυτή έκανε …δέκα λεπτά live, έτσι και εδώ, επινόησαν ότι εγώ είπα ότι έκανα μήνυση και όχι εξώδικο (για το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα), πάτησαν πάνω στον …ό,τι να ‘ναι τίτλο του συνδέσμου που κοινοποίησε αυτός ο Κουντούρης (ο οποίος συμμετέχει κανονικά στον διάλογο), και μετά η άλλη φαντασιώθηκε δουλέματα, και βρήκε ευκαιρία να πετάξει τα γνωστά περί “συστημικού” και ότι θα κατέβω στις εκλογές, προσθέτοντας και τη δική της σάλτσα με τους …μοναχούς, ώσπου στο τέλος το …απογείωσε με το “στημένο παιχνίδι” για να πάρω την …εξουσία και να …δράσω  κατά του ελληνικού λαού!

Εκτός της λάσπης και όλα αυτά τα τερατώδη που λένε όλοι αυτοί, σίγουρα κάτι πρέπει και να παίρνουν.

Δεν εξηγείται διαφορετικά.

 

Y.Γ.2. Μην οργίζεστε με αυτά που διαβάζετε, ούτε να οργιστείτε με αυτά που θα ακούσετε αύριο.

Να θυμάστε πάντα, ότι για κάθε βρωμιά που ακούτε, θα τιμωρηθούν.

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x