Καμία συναίσθηση, κανένας σεβασμός…

Τι καταλαβαίνετε; Ότι έχω τον χρόνο εγώ, η Μαριάννα και ο Δημήτρης, ή οι πολύ καλοί αυτοί φίλοι – συνεργάτες που με βοηθάνε στο δύσκολο και απαιτητικό ερευνητικό-οργανωτικό κομμάτι της μάχης που δίνω, να κάνουμε τους χωροφύλακες στις δημοσιεύσεις στο facebook; Δεν αρκεί που το έχω γράψει άπειρες φορές ότι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με ακραίες φωνές; Ότι πέραν της πλήρους αντίθεσής μου σε κάθε μορφή βίας, τέτοιες συμπεριφορές εύκολα επιχειρείται από την απέναντι πλευρά να “χρεωθούν” σε εμένα και να ρίξουν σκιές στην πεντακάθαρη νομική δράση μου;

Έχω κρατήσει ψύχραιμους δύο χρόνια τώρα, πολλές φορές με μεγάλη δυσκολία, τόσους ανθρώπους που τους πλημμυρίζει η οργή για όσα βίωσαν οι ίδιοι ή οι δικοί τους άνθρωποι στα κολαστήρια, για να μπαίνουν μέσα στις δημοσιεύσεις μου οι κάθε λογής “επαναστάτες” και να πετάνε τις απίστευτες ακρότητές τους για “σκοτώματα” και “εβραϊκούς νόμους”;

Καθόλου δεν με ενδιαφέρει αν όλοι αυτοί είναι “υποστηρικτές” μου. Εγώ δεν είμαι πολιτικός και ούτε φιλοδοξώ να γίνω ποτέ, ώστε να κρατώ τον κάθε καρυδιάς καρύδι-“επαναστάτη”, για να μην χάσω την “ψήφο” του και τις μπραβούρες του.

Χίλιες φορές ο αντίπαλος, ακόμη και αυτός που με βρίζει και με συκοφαντεί. Αυτός είναι αυτός που είναι, και είναι και πραγματικά χρήσιμος, αφού, με την συμπεριφορά του αυτή, μου προσφέρει σταθερά την απόδειξη ότι βρίσκομαι πάντα στον σωστό δρόμο απέναντι σε αυτόν και τους εγκληματίες γύρω από αυτόν.

Και πραγματικά, με απογοητεύει ακόμη περισσότερο, ότι κάποιοι άλλοι, από τους οποίους θα περίμενα να αντιδράσουν στην υπονόμευση αυτή του αγώνα που δίνω, αντ’ αυτού επικροτούν τις ακρότητες, όπως έκαναν οι τέσσερις στο άθλιο αυτό σχόλιο, εκ των οποίων οι τρεις είναι και φίλοι του control. Αυτή τη φορά δεν θα βγάλω τα ονόματά τους, ούτε πλέον μπορεί κανείς να τους εντοπίσει, αφού το διέγραψα το σχόλιο, την επόμενη όμως φορά δεν θα χαριστώ σε κανέναν.

Οι συμπεριφορές αυτές δείχνουν τελικά και παντελή έλλειψη σεβασμού, τόσο σε εμένα, την Μαριάννα και τον Δημήτρη, όσο και στον αγώνα αυτόν που γίνεται, στον οποίο δεν επιτρέπεται ούτε μισό λάθος.

Τελευταίες Ειδήσεις

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ LIVE ΑΠΟ ΤΟ … ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ !

ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 22:30 !

Ούτε που να το σκεφτείτε…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ

Παραμονές…

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ;

L I V E ΣΤΙΣ 21:45 ΣΕ FACEBOOK KAI YOUTUBE !

Scroll to top
x