Ρώτησε κανείς αν έχω κάνει αναφορά για τις παραβιάσεις των μέτρων στα Μ.Μ.Ε…;

Ας το χωνέψουν μία και καλή, και οι από εκεί και οι από “εδώ”.

Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που να μην έχω συμπεριλάβει στις νομικές κινήσεις μου στην τεράστια αυτή σκακιέρα στην κόντρα μου με το θηρίο. ΟΛΑ έχουν γίνει στην ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ και για να αποδώσουν στο ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

Συνεννοηθήκαμε;

Γιατί …κάποιος ρώτησε από …ενδιαφέρον, αν είχα κάνει κάτι για τα όργια των παραβιάσεων στα Μ.Μ.Ε.

Αυτό που θα διαβάσατε εστάλη στον Βασίλη Πλιώτα στις 7 Ιανουαρίου 2021 και στη συνέχεια κατατέθηκε στο γραφείο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών την 12.1.2021, με αριθμό πρωτοκόλλου 777/2021.

Στην ώρα που πρέπει να εμφανιστεί, θα εμφανιστεί.

ΚΑΙ αυτό.

Εκείνο το φιτίλι που λέω τις τελευταίες μέρες; Το θυμάστε;

Αυτό.

 

Τότε, μάλιστα, είχαν γράψει διάφορα sites τα της καταγγελίας μου, όπως εδώ, εδώ, ή εδώ.

 

Στο τέλος παραθέτω και τα screenshots από τη δημοσίευση που είχα κάνει τότε στο facebook. Στης Μαριάννας, καθώς ως …βέρος συστημικός, είχα έναν ακόμη 30ήμερο αποκλεισμό, στο δρόμο της διαγραφής.

Και στο τέλος-τέλος, τα screenshots των άλλων δημοσιεύσεων της ίδιας μέρας.

Βλέπετε, το “όλα ταυτόχρονα”, δεν είναι κάτι καινούργιο…

 

 

Αυτά…

 

***********************

 

Μαζικές παραβιάσεις των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού στα Μ.Μ.Ε.
Nikos Antoniadis <nikant2@yahoo.gr>
Προς:gram@areiospagos.gr
Πέμ 7 Ιαν 2021 στις 10:03 μ.μ.
Αξιότιμε κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
Όλο αυτό το διάστημα παρακολουθούμε ένα όργιο κυριολεκτικά παραβιάσεων από δημοσιογράφους, παρουσιαστές και καλεσμένους εκπομπών, των νόμων και των υπουργικών αποφάσεων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού. Σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς.
Οι παραβιάσεις αυτές αφορούν τόσο στον μέγιστο αριθμό των ατόμων που συμμετέχουν στις τηλεοπτικές αυτές εκπομπές, όσο και στη χρήση μάσκας.
Το “επιχείρημα” των πρωταγωνιστών των ως άνω παραβάσεων είναι ότι έχουν προηγουμένως υποβληθεί σε τεστ τα οποία είναι αρνητικά.
Δια του παρόντος, παρακαλώ όπως λάβετε θέση ως επικεφαλής της Εισαγγελικής Αρχής της χώρας, επί της βασιμότητας του ανωτέρω “νομικού επιχειρήματος” ή μη.
Επειδή εγώ δεν έχω διαπιστώσει ότι οι συγεκριμένες απαγορεύσεις δεν ισχύουν στην περίπτωση που υπάρχει αρνητικό τεστ, παρακαλώ για τη θέση σας επί αυτού. Εάν είναι βάσιμος ο ισχυρισμός θα ήθελα να έχω την άδειά σας να το δημοσιοποιήσω και να ενημερώσω τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες που όπως είναι πανελλαδικώς γνωστό με ακολουθούν, οι οποίοι υφίστανται καθημερινά δυσβάσταχτα για αυτούς πρόστιμα, ποινικές διώξεις, αυτόφωρες διαδικασίες και φυλακίσεις, ότι μπορούν να ξεχυθούν στους δρόμους, να εγκαταλείψουν τις μάσκες και τους περιορισμούς στις συναθροίσεις, εάν προηγουμένως έχουν υποβληθεί σε τεστ το οποίο είναι αρνητικό.
Εάν όμως ο ανωτέρω ισχυρισμός είναι αβάσιμος, τότε αντιλαμβάνεστε ότι έχει παντελώς αγνοηθεί όλο αυτό το διάστημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η πρόσφατη εγκύκλιός σας περί της κίνησης της αυτόφωρης διαδικασίας στις περιπτώσεις της τέλεσης του εγκλήματος της διέγερσης σε ανυπακοή, κατ’ άρθρο 183 Π.Κ.
Στην εν λόγω εγκύκλιο παραδίδετε άψογα νομικά μαθήματα και εξηγείτε με απλό τρόπο πώς τελείται το έγκλημα δια της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή, και ζητάτε την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας για τους παραβάτες:

Επιβάλλεται, ακολούθως, η προσοχή των εισαγγελικών λειτουργών της χώρας να εστιάζεται εκτός άλλων και στη διερεύνηση τέλεσης του εγκλήματος του άρθρου 183 ΠΚ (διέγερση σε ανυπακοή), σύμφωνα με το οποίο «όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή».

Η εν λόγω διάταξη βελτιώθηκε στο νέο ΠΚ με την προσθήκη και του διαδικτύου ως μέσου δημοσιοποίησης της πρόκλησης ή διέγερσης σε ανυπακοή (βλ. Αιτιολ. Έκθ. Σχ ΠΚ, υπό το άρθρο 183). Κατά την ποινική θεωρία, η πρόκληση είναι άμεση προτροπή προς άλλους να προβούν σε ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, ενώ η διέγερση είναι έμμεση επιρροή επί της βουλήσεως άλλων προς ορισμένη ενέργεια ή παράλειψη, με ερεθισμό του συναισθηματικού τους κόσμου, των παθών ή των ενστίκτων (βλ. την κλασική μελέτη Ι. Μανωλεδάκη, Η προστασία της δημόσιας τάξεως, σελ. 79-80).

Οσάκις συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις, όταν δηλαδή αυτοί που αντιτίθενται στα νόμιμα  μέτρα και προσδίδουν στις δικές τους  θεωρήσεις για τη χρήση της μάσκας τα χαρακτηριστικά αξιόποινης πράξης, είναι αυτονόητη υποχρέωση ο σχηματισμός ποινικής δικογραφίας  και η τήρηση  της αυτόφωρης διαδικασίας  των άρθρων 417 επ. ΚΠΔ, υπό τις προϋποθέσεις της, εάν βεβαίως δεν εμποδίζεται από εξαιρετικούς λόγους, επιβάλλεται δε και η άμεση διεύθυνση της αυτεπάγγελτης προανάκρισης (άρθρο 245 §2 ΚΠΔ) από τον εισαγγελέα πρωτοδικών, στο πλαίσιο της από το άρθρο 25 §1 στοιχ.γ,δ Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ. αρμοδιότητάς του. Η προστασία του πολίτη και η τήρηση της νομιμότητας, ως αποστολή της Εισαγγελίας (άρθρο 24§2 Κ.Ο.Δ.Κ.Δ.Λ.), αποτελούν το σταθερό στόχο όλων των εισαγγελικών λειτουργών και αξιώνουν τη διαρκή επαγρύπνησή μας».

Εάν λοιπόν δεν είναι βάσιμος ο νομικός ισχυρισμός περί νομιμότητας της ως άνω συμπεριφοράς στους τηλεοπτικούς σταθμούς, πρόκειται για τον ορισμό της έμμεσης διέγερσης σε ανυπακοή. Από τους ίδιους ανθρώπους που λίγο πριν αρχίσουν να συναθροίζονται σε κοινή θέα, προκαλώντας μεταξύ άλλων και το κοινό

περί δικαίου αίσθημα, να χορεύουν, να τραγουδάνε και να αγκαλιάζονται, κουνάνε το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες και απαιτούν την αυτόφωρη σύλληψή τους επειδή βρέθηκαν να είναι 1-2 άνθρωποι περισσότεροι από αυτούς που προβλέπουν οι σχετικές διατάξεις ή έριξαν έναν σταυρό στη θάλασσα στα Θεοφάνεια.
Υποθέτω, βέβαια, ότι εάν ο κορωνοϊός είναι περίπου σαν τη βουβωνική πανώλη ή την ισπανική γρίπη, όπως κατά τα λοιπά παρουσιάζεται από την κυβέρνηση και τους συνεργαζόμενους με αυτήν ειδικούς επιστήμονες ο SARS-CoV-2, δεν θα είχε γίνει τίποτα από όλα αυτά.
Περαιτέρω, δέον είναι όπως διερευνηθεί και η τέλεση του εγλήματος του άρθρου 285 Π.Κ. Προς τον σκοπό αυτό πρέπει να διερευνηθεί ειδικότερα εάν υπάρχουν πράγματι τα αρνητικά τεστ που επικαλούνται κάθε φορά οι ως άνω πρωταγωνιστές των μαζικών και σε κοινή θέα παραβιάσεων. Σε αντίθετη περίπτωση έχει τελεστεί και το έγκλημα του άρθρου 285 Π.Κ., πέραν του εγκλήματος του άρθρου 183 Π.Κ.
Παρακαλώ για την επιβεβλημένη ανταπόκριση σας στο παρόν, σε περίπτωση δε που είναι αβάσιμος κατά τα άνω ο ανωτέρω νομικός ισχυρισμός των τηλεοπτικών σταθμών, πρέπει να διαταχθεί κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία προφανώς και θα έχει απαραδέκτως παραλείψει να το πράξει νωρίτερα, για τη διερεύνηση της τέλεσης των ανωτέρω εγκλημάτων, ενώ θα οφείλει από τούδε και στο εξής να εφαρμόσει πιστά την ως άνω εγκύκλιό σας για την κίνηση της αυτόφωρης διαδιασίας κατά των δημοσιογράφων και λοιπών κατά τα άνωπαραβατών.
Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2021
Νίκος Ι. Αντωνιάδης
Δικηγόρος Αθηνών
************************
Και τα άλλα, της ίδιας μέρας…

 

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

Scroll to top
x