ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΙΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ;; ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΤΙΤΑΝΙΑ ΑΥΤΗ ΜΑΧΗ !! ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΟΤΕ !! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΚΑΝΑΛΙ !!

Σας το έχω πει πολλές φορές από το επόμενο λεπτό της ανακοίνωσης της απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών, για την αναβολή και όχι διακοπή της δίκης του αιώνα, λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της αποδοχής της αίτησης εξαίρεσης κατά του εφέτη Νίκου Ζαγοριανού, ότι οι εξελίξεις που έρχονται κατακλυσμιαίες, με το αφήγημα του “εξαιρετικά επικίνδυνου” δικηγόρου που παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο να έχει πλέον συντριβεί, και την ομάδα των επίορκων που ελέγχει την Δικαιοσύνη να έχει οδηγηθεί μία ανάσα πριν το τέλος της, μετά την απόφαση-καταπέλτη, για το κτίριο 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών και το γραφείο του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον 4ο όροφο του κτιρίου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, για την ανακριτική αυτή πράξη που κρίθηκε εκ των ουκ άνευ αναγκαία στην εναντίον μου ποινική διαδικασία, αυτή η πράξη δηλαδή, η μη εκτέλεση της οποίας δεν είχε εμποδίσει τους επίορκους να με συλλάβουν, να με διώξουν και να με παραπέμψουν με συνοπτικές διαδικασίες στα τέλη του Νοεμβρίου και στις αρχές του Δεκεμβρίου του προηγούμενου έτους.

Η νομική αυτή μάχη  που δίνω από τις 26 Απριλίου 2020, πλέον γιγαντώνεται, και θα κορυφωθεί σε όλα κυριολεκτικά τα επίπεδά της όσο θα πλησιάζουμε στο τέλος του καλοκαιριού και στην προγραμματισμένη “ανάκαμψη” της ψευδοπανδημίας, με το πρωτόκολλο του θανάτου να βγαίνει ξανά από τα τεφτέρια των εγκληματικών ομάδων στις κλινικές και στις Μ.Ε.Θ. Covid-19, και κυρίως (αφού για αυτό γίνονται όλα) την εντατικοποίηση της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του μαζικού εμβολιασμού, με τους Έλληνες γονείς να τρέμουν στη σκέψη τι έχει σχεδιάσει η εγκληματική οργάνωση για τα παιδιά τους στο νέο σχολικό έτος.

Για εμένα και την οικογένειά μου, ενόψει αυτής της θύελλας, και της τελική μάχης με το θηρίο, στον υπέρ πάντων αγώνα για την πατρίδα, δεν υφίστανται οι έννοιες καλοκαίρι και διακοπές. Ο Θεός όμως με ευλόγησε με μία οικογένεια που με στηρίζει και είναι δίπλα μου, με μία σύζυγο, το αγαπημένο κοντρόλ όλων, να μην με στηρίζει απλά και μόνο ψυχικά και ηθικά, αλλά και ουσιαστικά. Κυρίως ουσιαστικά.

Άλλωστε η έννοια του ουσιαστικού περιλαμβάνει και τις άλλες δύο…

Το συνδρομητικό κανάλι δημιουργήθηκε για δύο βασικούς λόγους. Αφενός να καταγραφούν σε αυτό μαρτυρίες συνανθρώπων μας που επιβεβαιώνουν την εφαρμογή των φριχτών πρωτοκόλλων του θανάτου και του μαζικού εμβολιασμού, ώστε μέσω αυτών των μαρτυριών να απλωθεί και άλλο η γνώση μέσα και έξω από τα σύνορα της χώρας μας, και να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το αποδεικτικό υλικό των δύο βασικών ποινικών διαδικασιών, της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. και της δίκης, γύρω από τις οποίες κινούνται δορυφορικά όλες αυτές οι αμέτρητες νομικές κινήσεις που έχω ήδη κάνει και οι ακόμη περισσότερες που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα, αφετέρου να κρατήσει όρθια αυτή την οικογένεια, η οποία άλλο μέσο δεν έχει πια για να επιβιώσει, μετά την εγκατάλειψη της δικηγορίας που ασκούσα επί κάτι λιγότερο από τρεις δεκαετίες, για τις ανάγκες της τιτάνιας αυτής μάχης, και να χρηματοδοτήσει τη μάχη αυτή σε όλα τα επίπεδά της, καθώς απαιτούνται συνεχή και μεγάλα έξοδα για όλο αυτό το τεράστιο φάσμα των αμέτρητων νομικών ενεργειών, τα οποία δεν μπορούν να καλυφθούν από οπουδήποτε αλλού.

Επομένως, σήμερα, στην επέτειο της πρώτης ανακοίνωσης του ανοίγματος του πεδίου των συνδρομών, απευθύνομαι ξανά σε όλο τον κόσμο, και του ζητώ να συνεχίσει να στηρίζει τον αγώνα αυτό.

Όμως, και ανεξαρτήτως, όπως έχω πάρα πολλές φορές πει και γράψει, του ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που παρακολουθούν και ακολουθούν τη δράση μου, εγγράφονται στο κανάλι και πληρώνουν την ελάχιστη αυτή ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ, με κύριο κίνητρο και σκοπό την ενίσχυση του αγώνα ,

***για τους ανθρώπους που κάνουν δωρεές, δεν συζητείται. Μεγάλη και η βοήθεια αυτή. Εννοείται ότι και οι δωρεές φορολογούνται κατά τον ίδιο τρόπο***

***χρήματα, βεβαίως, που ούτε και αυτά είναι καθαρά, αφού αφενός περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%, ο οποίος αποδίδεται σε μηνιαία βάση στην Εφορία, αφετέρου το υπόλοιπο φορολογείται και αποδίδεται στην Εφορία*** ,

το κανάλι τις αμέσως επόμενες μέρες θα πάρει “φωτιά”. Είναι καταπληκτικό ότι ενώ είχα προγραμματίσει συγκεκριμένα βίντεο με συγκεκριμένους ανθρώπους για τα πρωτόκολλα του θανάτου και του εμβολιασμού, και συγκεκριμένους επιστήμονες αλλά και υγειονομικούς από τα νοσοκομεία, που θα επιβεβαιώσουν την φρίκη του πρωτοκόλλου του θανάτου μέσα στα νοσοκομεία, τις τελευταίες μέρες, κυρίως από την πρώτη εβδομάδα μετά την αναβολή της δίκης την 7η Ιουνίου, μου ζητάνε άνθρωποι από όλη τη χώρα, ακόμα και άνθρωποι που πρώτη φορά έρχονται σε επικοινωνία μαζί μου, όχι απλά να με εφοδιάσουν με νέα στοιχεία – φωτιά για τα δύο αυτά πρωτόκολλα, αλλά να βγουν στο κανάλι να τα πουν όλα.

Ειλικρινά σας μιλάω, δεν πάει ο νους σας. Μία ελάχιστη ιδέα σας έδωσα με την προηγούμενη δημοσίευση.

Αυτά όμως θα τα δείτε όλα τις αμέσως επόμενες μέρες.

Τις επόμενες ώρες θα κάνω μία παρουσίαση του συνδρομητικού πεδίου με την θεματολογία, όπως τα τελευταία 24ωρα διαμορφώθηκε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για όλα αυτά που έρχονται, και θα παρουσιάσω και το intro που θα παίζει σε όλα τα βίντεο πλέον από εδώ και στο εξής, το οποίο είμαι βέβαιος ότι θα σας ενθουσιάσει, αλλά και θα σας συγκινήσει. Πολύ. Άλλωστε είναι αυτό που θα συνοδεύει το βίντεο που ετοιμάζω με την παρουσίαση της δράσης μου και θα σταλεί και με αγγλικούς υπότιτλους, μαζί με το document και αντιπροσωπευτικό αποδεικτικό υλικό για την δράση της εγκληματικής οργάνωσης του Μαξίμου, σε όλο τον πλανήτη.

Γενικά, έχω να σας πω ότι το επόμενο διάστημα θα είναι συναρπαστικό.

Το επόμενο διάστημα της τελικής ευθείας της μάχης με το θηρίο.

Υ.Γ. Είναι όλα μέσα στο site, στην αρχική σελίδα, παραθέτω όμως και εδώ τον τραπεζικό λογαριασμό της Ι.Κ.Ε. στην Τράπεζα Πειραιώς:

 

 

Θυμίζω επίσης ότι υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με PayPal.

Τέλος, θυμίζω ότι μετά από πολύ μεγάλο αγώνα κατάφερε η Ι.Κ.Ε. να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό. Οι “δυσκολίες” πολλές. Μέχρι τότε χρησιμοποιούσαμε τον τραπεζικό λογαριασμό στην Eurobank (από την οποία …ακόμα περιμένουμε να μας ανοίξει λογαριασμό), στον οποίο είναι συνδικαιούχος η Μαριάννα, στην οποία ανήκει αναγκαστικά η Ι.Κ.Ε. (αφού εγώ ως δικηγόρος απαγορεύεται να έχω διαχειριστική ιδιότητα), ώστε έναντι της Α.Α.Δ.Ε., η οποία όπως όλοι γνωρίζουν, ήλεγξε τα πάντα (και με παρουσία …εισαγγελέα, τότε που άνοιξαν και όλοι οι δικοί μου τραπεζικοί λογαριασμοί…), η διαδικασία ήταν πεντακάθαρη, αφού όλα τα χρήματα που κατατέθηκαν στην Eurobank προορίζονταν για την Ι.Κ.Ε. (και έτσι έγινε).

Κάποιοι φίλοι συνέχισαν να καταθέτουν συνδρομές και δωρεές στην Eurobank και μετά το άνοιγμα του λογαριασμού στην Πειραιώς. Δεν υπάρχει πρόβλημα, αφού τα χρήματα μεταφέρονται στη συνέχεια κατευθείαν στην Πειραιώς. Ώστε όσοι έχετε μόνο αυτή τη δυνατότητα, της κατάθεσης στην Eurobank, τα χρήματά σας θα μεταφερθούν και πάλι στην Πειραιώς.

Aυτός είναι ο λογαριασμός της Eurobank:

Τέλος, όσοι καταθέτετε μόνο συνδρομές, θερμή παράκληση να κάνουν τις καταθέσεις μέσω του site, γιατί θα πρέπει μετά να γίνεται η σύγκριση των χρημάτων που μπήκαν στην τράπεζα μέσω του site και αυτών που μπήκαν απευθείας στην τράπεζα, ώστε να γίνεται σωστά και η δήλωση κάθε φορά των χρημάτων στην Εφορία.

Με τις δωρεές δεν υπάρχει το ίδιο πρόβλημα.

Σας ευχαριστώ όλες και όλους μέσα από την καρδιά μου. Χωρίς την βοήθειά σας τίποτα δεν θα μπορούσε να είχε γίνει από ένα σημείο και μετά, και ούτε θα μπορούσα να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω από εδώ και στο εξής.

Τελευταίες Ειδήσεις

Scroll to top
x