adplus-dvertising

ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΝΙΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΚΑΙ MEGA CHANNEL !!! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ “ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ” ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” !!! ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ “ΡΕΠΟΡΤΑΖ” ΜΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ “68ΧΡΟΝΗΣ”, ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ” !!! Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΕΦΤΑΣΕ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ… ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΑΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ, ΝΙΚΟΛΑΚΗ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΩΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ…

Είναι η ΠΕΜΠΤΗ σε βάρος μου δικογραφία. Για τον θάνατο της 68χρονης στο ΣΩΤΗΡΙΑ.

 

 

 

Να τις θυμίσω όλες;

-Η δικογραφία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.

Η δικογραφία εκκρεμεί στην 31η Πταισματοδίκη Αθηνών και πλέον ελέγχεται το νοσοκομείο.

Εισαγγελέας Γιώργος Νούλης με εντολή Παπαγεωργακοπούλου, η οποία υπάκουσε στις εντολές κράτους και παρακράτους και διέταξε προκαταρκτική εναντίον μου εξαιρώντας το νοσοκομείο από τον ποινικό έλεγχο. Μοναδική. Η καλύτερη.  Μήνυσα τον Νούλη για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας, εκκρεμεί δικογραφία σε βάρος του. Δήλωσε αποχή. Ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος στις 14 Φεβρουαρίου, την είχε πάνω από τέσσερις μήνες στα χέρια του, μετά από συνεχή δημόσια πίεση και δύο εξώδικες αναφορές, άρχισε να ελέγχει τον ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ.

-H δικογραφία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, με την παλιά διάταξη.

Αρχειοθετήθηκε.

Το δίδυμο Παπαγεωργακοπούλου-Χρυσικού. Έρχεται η ώρα και των δικών τους πειθαρχικών και ποινικών ευθυνών, τόσο για την κατασκευασμένη αυτή κατηγορία που αρχειοθετήθηκε, όσο και για το σκάνδαλο της εντολής για νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της Άννας Ψυχογυιού, στην οποία βεβαιώθηκε ψευδής χρόνος έκδοσής της.

-Η δικογραφία της σύλληψης. Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά για την δικογραφία του “εξαιρετικά επικίνδυνου” δικηγόρου που “παρασύρει ανθρώπους στον θάνατο”, που τον έχουν αφήσει να ασκεί την …εγκληματική δράση του ανενόχλητος, με τους δικαστές όπου φύγει φύγει. Προηγουμένως, στις 7 Ιουνίου, επιβεβαίωσαν την νομική επικράτησή μου απέναντι την μειοψηφία που κρατά τα κλειδιά της Δικαιοσύνης στα χέρια της και παρέχει μέχρι σήμερα την εκ των ουκ άνευ αναγκαία κάλυψη στην εγκληματική δράση σε βάρος των Ελλήνων, της κυβέρνησης-εγκληματικής οργάνωσης, του τύποις πρωθυπουργού, εν τη ουσία αρχηγού της εγκληματικής οργάνωσης, Μητσοτάκη, και σκόρπισαν τα απομεινάρια της ομάδας των επίορκων.

Εισαγγελέας Αντώνης Ελευθεριάνος. Διέταξε την σύλληψη για την σύλληψη. Ως δικηγόρος, πήγα στην Ασφάλεια, τους καλησπέρισα και γύρισα σπίτι μου. Κατηγορία για τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς απομαγνητοφώνηση, με μόνο στοιχείο ένα ανώνυμο παρακρατικό protonmail κουκουλοφόρων. Τον μήνυσα για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος. Έφυγε από την υπόθεση, ανέλαβε ο …Νούλης, μου άσκησε χωρίς δεύτερη σκέψη ποινική δίωξη, για απομαγνητοφώνηση ούτε συζήτηση, συνέταξε και το κατηγορητήριο, αντιγράφοντας το παρακρατικό email, ακόμα και την εξωφρενική διέγερση σε ανυπακοή. Τη δικογραφία με το κατηγορητήριο παρέλαβε ο εισαγγελέας εφετών Γιώργος Οικονόμου, ο οποίος έβγαλε άρον άρον την διέγερση (ακόμη και αυτός την βρήκε εξωφρενική), και κράτησε την διασπορά. Σε χρόνο ντετέ υπέγραψε το κατηγορητήριο και μου το επέδωσε. Οι εφέτες Κατερίνα Παπαβασιλείου, Αλεξάνδρα Παπαπέτρου και Γιώργος Ακτύπης-εισηγητής (κάτι έχουν οι Γιώργηδες μαζί μου, δεν εξηγείται αλλιώς), απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες την προσφυγή μου επειδή ο Π.Ο.Υ. κήρυξε πανδημία, ο Ε.Μ.Α. έδωσε άδεια για τα εμβόλια και οι γιατροί κάνουν το καθήκον τους. Ορίστηκε δικάσιμος η 14η Ιανουαρίου 2022. Αποδόμησα το βούλευμα μέσα σε μία μέρα, τα κανάλια έβγαλαν από τότε τον σκασμό, και άρχισε το κρυφτό με την Δικαιοσύνη.

-Η δικογραφία της διέγερσης σε ανυπακοή, της διέγερσης σε διχόνοια (μόνο ερωτική διέγερση δεν μου απέδωσαν), της παραβίασης των μέτρων για την αποτροπή μετάδοσης ασθενειών και στο τέλος άλλης μίας διασποράς ψευδών ειδήσεων (δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτή, το έχουν καταλάβει).

Και πάλι ο Νούλης, ο αγαπημένος Νούλης. Μετά ήρθε ο Κασωτάκης, ο οποίος είναι και αυτός που πρόσθεσε την διασπορά από 12.11.2021 (για να έχω και εγώ ένα “εντεύθεν”, να μην είναι προνόμιο του κοντρόλ). Ξανά εκπομπές στη δικογραφία, ξανά καμία απομαγνητοφώνηση. Μετά τις …γλυκύτατες μου εξηγήσεις μου, άρχισαν οι δυσκολίες. Δύο μήνες κλείσαμε.

Αυτά. Όταν πάρω στα χέρια μου την πράξη, εννοείται ότι θα την δημοσιεύσω.

Αυτό ήταν  το στημένο ρεπορτάζ του βραβευμένου από το σάπιο πολιτικό καθεστώς Ευαγγελάτου, ο οποίος καλείται τώρα να δώσει έγγραφες εξηγήσεις ως ύποπτος τελέσεως συκοφαντικής σε βάρος μου δυσφήμησης, παρέα με την καλή μας την ξαδέρφη.

Και δεν έχουμε τελειώσει για σήμερα.

Σας έχω και άλλα νέα…

 

 

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x