ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ !!! ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ !!! ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΕΟΥΣ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ, ΟΠΟΙΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ !!! ΑΝΤΕ, ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ !!!

Είναι πραγματικά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ !!!

Βγήκε ο άνθρωπος αυτός, ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, και μεταξύ πολλών, όχι πολύ μικρότερου ενδιαφέροντος, ξεστόμισε το αδιανόητο, με τον Γιώργο Παπαδάκη όχι απλώς να κάνει τον Κινέζο, αλλά να συμφωνεί απόλυτα!

Τι είπε;

Ότι το εμβόλιο “ποτέ δεν ήταν υποχρεωτικό” !!!

Ναι !!!

Κι όμως !!!

ΑΥΤΟ είπε !!!

Προφανώς, εννοεί ότι δεν έγινε όπως στην Αυστραλία. Και εννοεί, ότι όταν ο άλλος σου δίνει την επιλογή να αποφασίσεις εσύ αν θα εμβολιαστείς ή όχι, αλλά σου λέει ότι αν δεν εμβολιαστείς. θα χάσεις την δουλειά σου και θα πεινάσεις, ή αν είσαι άνω των 60 και παίρνεις μία σύνταξη που δεν σε βγάζει μέχρι το τέλος του μήνα, αν δεν εμβολιαστείς θα πέσει το πρόστιμο και δεν θα έχεις ούτε εσύ να φας, αυτό δεν σημαίνει ότι σε υποχρέωσε κανείς, δική σου ήταν η επιλογή:

Να ψοφήσεις ή να εμβολιαστείς !!

Επιλογάρα !!

Δεν το συζητάμε !!

Με την δυνατότητα βεβαίως της αναστολής της εργασίας ή του προστίμου να έχει δοθεί στον κάθε Θεμιστοκλέους της κυβέρνησης-εγκληματικής οργάνωσης του Μαξίμου, με τον νόμο 4682/2020, ο οποίος προβλέπει την υποχρεωτικότητα, με την έκδοση κάθε φορά των σχετικών Κ.Υ.Α.

Αναλόγως. Αναστολές, πρόστιμα και πάει λέγοντας, οτιδήποτε δηλαδή σκαρφιστούν για να υποχρεώσουν κανονικότατα (εμμέσως αλλά ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ), τις κοινωνικές ή πληθυσμιακές ομάδες στις οποίες στοχεύουν κάθε φορά.

Δηλαδή δεν σε σπρώχνουν στον γκρεμό υποχρεωτικά, αλλά σου λένε ότι αν δεν πέσεις μόνος σου η άλλη λύση είναι να σου βγάλουν τα μάτια, και να σου κόψουν χέρια, πόδια και τα απαυτά σου.

Ρε, τα θέλετε και τα λέτε ή πιστεύετε ότι επειδή οι Παπαδάκηδες συμφωνούν, όλοι οι άλλοι που σας ακούνε, είναι λοβοτομημένοι ;;

Δεν με πιστεύετε μήπως;

Ακούστε τον και χαρείτε τον…

Τελευταίες Ειδήσεις

Ώστε έτσι, ε;

ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

Η τελευταία ευκαιρία

Η 93χρονη Σουζάνα θέλει τη βοήθεια μας…

Μία φανταστική ιστορία…

Scroll to top
x
Hide picture