adplus-dvertising

Διόρθωση: Ο εισαγγελέας που φρέναρε τα περιπολικά στην αυτόφωρη διαδικασία κατά του Ευαγγελάτου ήταν ο Νίκος Αντωναράκος και όχι ο Κώστας Σπυρόπουλος…

Ήταν τότε με τις ακτινογραφίες του 2015, τις οποίες ο Ευαγγελάτος, παραπλανώντας το τηλεοπτικό κοινό, παρουσίασε ως ακτινογραφίες δήθεν του 2020, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο με τα “φοβερά” και “τρομερά” που κάνει ο κόβιντ στους πνεύμονες. Ήταν τότε που η παρέα του Δημήτρη Αλικάκου είχε …”μεγαλουργήσει” και πάλι, βγάζοντας τη δημοσίευσή μου ψευδή, επιμένοντας ότι οι ακτινογραφίες ήταν του 2020 (την ώρα που ο ίδιος ο Ευαγγελάτος ζητούσε συγγνώμη), επινοώντας την “μαρτυρία” νοσηλεύτριας, την οποία σε ρόλο …Κλουζώ είχαν βρει υποτίθεται στην Αγγλία, αλλά που βεβαίως ήθελε να κρατήσει την …ανωνυμία της. Και που με αυτά τα ασύλληπτης εμπνεύσεως σενάρια, έριξαν την ανάρτηση βγάζοντας εμένα ψεύτη. Και που όταν τους προκάλεσα, δίνοντάς τους διορία μέχρι τις 11 το βράδυ της ημέρας εκείνης, να αποδείξουν τις ψευτιές που επινόησαν, “διαφορετικά θα ήταν ελεεινοί ψεύτες και συκοφάντες”, αντί να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη εναντίον μου για τους χαρακτηρισμούς αυτούς (όπως έχουν κάνει ουκ ολίγες φορές σε άλλες περιπτώσεις με οποιονδήποτε άλλον εκτός από …εμένα), απλά με τιμώρησαν τότε για μία ακόμα φορά οι συνεργάτες τους στο facebook για “παρενόχληση” και “εκφοβισμό”.

 

 

Είχα τότε μεταβεί στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, και μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας, προκειμένου να εξασφαλίσω την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του εν τω μεταξύ …βραβευθέντος, από την Σακελλαροπούλου, Ευαγγελάτου. Και το πέτυχα.

Αυτό το είχα κάνει, όχι βεβαίως επειδή πίστευα ότι θα περνούσαν χειροπέδες στον Ευαγγελάτο ως …κοινό θνητό, αλλά ακριβώς για να εκθέσω την ομάδα της Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία δεν θα τον αντιμετώπιζε ως τέτοιον, και να  αρχίσω από τότε το “ροκάνισμά” της. Δεν θα επέτρεπαν την εικόνα με χειροπέδες σε έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ελεεινής προπαγάνδας των Μ.Μ.Ε. της λίστας Πέτσα-Δημητριάδη, γιατί αυτό θα επέφερε ισχυρό πλήγμα στην απάτη, ώστε είχα εν τέλει εξασφαλίσει με την κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας, με απόλυτη βεβαιότητα, τον διασυρμό της ομάδας του κτιρίου 16.

Πράγματι, λίγη ώρα αφότου πήραν μπροστά τα περιπολικά και άρχισαν να κατευθύνονται προς το MEGA, ο εισαγγελέας Νίκος Αντώναρος μπλόκαρε τη σύλληψη. Το μπαμ έγινε. Όχι όπως είπαμε της σύλληψης, αλλά του μπλοκαρίσματος της σύλληψης και της απροκάλυπτης κάλυψης της ομάδας της Παπαγεωργακοπούλου στην εγκληματική οργάνωση, στην οποία σημαντικό ρόλο και συμμετοχή έχει ο …βραβευθείς δημοσιογράφος.

Το σκάνδαλο διαδόθηκε σε όλο το διαδίκτυο. Θυμάμαι ότι οι δικές μου τότε αναρτήσεις στον θρυλικό λογαριασμό ξεπέρασαν τις 30 χιλιάδες αντιδράσεις η κάθε μία από αυτές, στην εξέλιξη της ποινικής διαδικασίας.

[ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ, κάποιες ενδεικτικά από τις δημοσιεύσεις τότε για το σκάνδαλο]

 

 

Όταν νωρίτερα με ρώτησε ο Στέφανος Χίος ποιος ήταν ο εισαγγελέας που είχε μπλοκάρει την σύλληψη του Ευαγγελάτου, απάντησα ότι ήταν ο Κώστας Σπυρόπουλος, αλλά όχι αμέσως, καθώς πραγματικά αρχικά δεν θυμόμουν, και όταν θυμήθηκα, θυμήθηκα λάθος.

Μετά, επειδή με έτρωγε, το έψαξα και ανακάλυψα ότι ήταν ο εισαγγελέας Αντώναρος. Μάλιστα, καθώς μου ήρθε στο μυαλό όλο το τότε ιστορικό πλαίσιο, θυμήθηκα και άλλο ένα περιστατικό. Ο Κώστας Σπυρόπουλος, όχι μόνο δεν ήταν αυτός που μπλόκαρε την σύλληψη του Ευαγγελάτου, αλλά ήταν και αυτός που είπε όχι στη σύλληψη του Στέφανου Χίου. Και το όχι αυτό το είπε στον Νίκο Χαρδαλιά, μετά από μήνυση του τελευταίου κατά του Στέφανου. Ένας Χαρδαλιάς, ο οποίος, όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω, πολύ καλά μάλιστα, ήταν ιδιαίτερα …πιεστικός στον κ. Σπυρόπουλο.

Κρίμα που αυτή η συμπεριφορά του δεν είχε συνέχεια.

Ποτέ δεν είναι αργά…

Αυτά, γιατί πρέπει να είμαστε πάντα απολύτως ακριβείς.

Τελευταίες Ειδήσεις

Ή τώρα ή ποτέ…

Το έσχατα της ανθρώπινης ψυχής…

Scroll to top
x