OYTE EΔΩ ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ;; ΟΥΤΕ ΕΔΩ ΚΥΡΙΕ ΠΛΙΩΤΑ ;; ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΖΩΗΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ;; ΟΥΤΕ ΕΔΩ ;; Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !!

Είναι ο ορισμός της έκθεσης σε κίνδυνο ζωής κατ’ άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα.

Η είδηση μεταδόθηκε στο διαδίκτυο και αντιγράφω το απόσπασμα που με ενδιαφέρει, από την καταγγελία των υγειονομικών του νοσοκομείου “Λαϊκό”:

“Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να «συγχαρούμε» την Αναπληρώτρια Διοικήτρια και τον Δ/ντή της Μονάδας Λοιμώξεων για την «έμπνευσή» τους, κατά την εφημερία της 18/6, να τοποθετήσουν 3 ασθενείς με Covid-19 σε θάλαμο της ΩΡΛ-ΓΥΝ/ΚΗΣ-ΟΦΘ/ΚΗΣ κλινικής τη στιγμή μάλιστα που στους διπλανούς θαλάμους νοσηλεύονταν αιματολογικοί ασθενείς καθώς και 1 ασθενής με «Candida auris», ενώ στους υπόλοιπους θαλάμους της εν λόγω κλινικής νοσηλεύονταν παθολογικά, γυναικολογικά, Ω.Ρ.Λ και οφθαλμολογικά περιστατικά. Κάτι ανάλογο επαναλήφθηκε και κατά τη χθεσινή εφημερία όπου ευτυχώς αυτή τη φορά υπήρξε η πρόβλεψη να μεταφερθεί σε άλλη κλινική το αιματολογικό περιστατικό. Όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε τριτοκοσμικές συνθήκες στην Ελλάδα του 2022, με ότι αυτό συνεπάγεται για τη ασφάλεια των ασθενών και την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου μας”.

Εννοείται ότι η διασπορά του ιού που θα προκύψει από την σκόπιμη αυτή έκθεση των ασθενών που νοσηλεύονται με άλλα προβλήματα υγείας στο “Λαϊκό”, θα αποδοθεί παντού αλλού, έως και πάλι στους …ανεύθυνους ανεμβολίαστους, στην κατάργηση των μασκών, στον …πόλεμο στην Ουκρανία ή στη μοίρα μας την κακιά, αλλά όχι στην εγκληματική απόφαση της αναπληρώτριας διευθύντριας και του διευθυντή των μονάδων λοιμώξεων του νοσοκομείου, να μεταφέρουν τους παραπάνω ασθενείς με κορωνοϊό δίπλα στους άλλους, εν γνώσει τους ότι τους εξέθεσαν σε έναν ιό, ο οποίος τους συγκεκριμένους ανθρώπους μπορεί έως και να τους σκοτώσει, όπως γίνεται συστηματικά, στο πλαίσιο της εφαρμογής του πρωτοκόλλου του θανάτου, από την αρχή αυτής της ιστορίας έως και σήμερα. Είναι το πρώτο από τα δέκα τέσσερα στοιχεία του πρωτοκόλλου του θανάτου, όπως το περιγράφω στη μήνυσή μου στη Γ.Α.Δ.Α., αυτό δηλαδή της σκόπιμης έκθεσης των ασθενών με υποκείμενα νοσήματα στον ιό αυτό. “Έγινε σφαγή των ασθενών αυτών”, αναφέρω χαρακτηριστικά στη μήνυσή μου.

Αλλά πώς θα αποδοθεί παντού αλλού εκτός από εκεί που και μόνο επιβάλλεται, όταν μπροστά σε μία εγκληματική έκθεση σε δημόσια θέα, οι δύο βασικοί υπεύθυνοι για το γεγονός ότι η εγκληματική οργάνωση του αρχιδολοφόνου αρχηγού στο Μαξίμου, μπόρεσε να εφαρμόσει σε βάρος των Ελλήνων τα τρία πρωτόκολλα, της απάτης, του θανάτου και της μείωσης του πληθυσμού δια του μαζικού εμβολιασμού (για τις ανάγκες του οποίου αυτού τρίτου πρωτοκόλλου, εφαρμόστηκαν τα πρώτα δύο), και να συνεχίζει ανενόχλητη να τα εφαρμόζει μέχρι και σήμερα ,

ο εισαγγελέας δηλαδή του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας, και η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου ,

για μία ακόμη φορά δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα;

Ώστε για μία ακόμη φορά θα είμαι και πάλι εγώ αυτός που θα φέρει στη Δικαιοσύνη, μία ακόμη εγκληματική συμπεριφορά εντός της μεγαλύτερης απάτης στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Και δεν θα στραφώ μόνο κατά του νοσοκομείου.

Αλλά και εναντίον των δύο αυτών επίορκων εισαγγελικών “λειτουργών”. Εντάσσοντας και τη νέα αυτή νομική κίνηση (και όχι μόνο αυτή -υπομονή…), στη δικογραφία της μήνυσης στη Γ.Α.Δ.Α. Η οποία τα επόμενα 24ωρα θα πάρει “φωτιά”.

Το τέλος της ομάδας των επίορκων είναι κοντά όσο ποτέ. 

Τελευταίες Ειδήσεις

Επιτέλους… Φτύσαμε αίμα…

“ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !!! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΒΙΝΤ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΤΟΝ ΚΟΒΙΝΤ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ !!! “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !!! ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ !!! ΔΗΛΑΔΗ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ” !!! ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΣΕ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗΣ ΟΜΟΛΟΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΟΥ ΤΗΝ 14η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ !!! ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ …ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ ΠΛΕΥΡΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ” ΠΟΥ ΣΥΣΧΕΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΤΗΣ Γ.Α.Δ.Α. !!! ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΟΥ, ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ !!! ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ… ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ …ΔΕΥΤΕΡΟΙ…; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΣΤΕ ΠΡΩΤΟΙ… ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ… ΝΑ “ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ…

Kαι θα τελειώσετε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Συνεχίσατε με αυτούς…

Αρχίσατε με αυτούς…

ΠΡΟΣ “ΣΩΤΗΡΙΑ”: ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΑΝΔΡΟ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ Ή ΣΤΟ “ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ” !! ΑΥΤΑ ΤΑ “ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΚΡΕΒΑΤΙ”, ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΕΙΤΑΙ Ή Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΤΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ, ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΕΣ ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ …ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΟΥ “ΣΩΤΗΡΙΑ” Ή ΤΟ ΣΥΓΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ …ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ”, ΑΥΤΑ ΤΑ “ΝΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ” ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ “ΣΩΤΗΡΙΑ” ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, “ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ, Ή ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ …Κ@@ΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΑΡΦΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ Μ Η ΦΥΓΕΙ Ο ΛΕΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙ, Ξ Ε Χ Α Σ Τ Ε Τ Α !!! ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ, ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΑΡΘΡΟ 306 ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ !!

LIVE ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ FACEBOOK !!

Scroll to top
x